3 Léngkah kana Stratégi Digital anu Kuat pikeun Penerbit anu Ngadorong Dursasana & Pendapatan

PowerInbox Jeeng

Salaku konsumén parantos ngalih kana konsumsi berita online sareng ngagaduhan seueur pilihan deui, panerbit cetak parantos ningali pendapatanna murag. Sareng pikeun seueur jalma, éta sesah pikeun adaptasi sareng strategi digital anu leres-leres tiasa dianggo. Paywalls seueurna mangrupikeun musibah, nyetir palanggan jauh kana seueur kontén gratis. Iklan tampilan sareng kontén anu disponsoran parantos ngabantosan, tapi program anu dijual langsung anu padamelan padamelan sareng mahal, ngajantenkeun aranjeunna sapinuhna henteu kahontal pikeun rébuan panerbit niche leutik. 

Ngagunakeun jaringan iklan pikeun ngeusian inventaris otomatis parantos suksés, tapi ieu ngandelkeun pisan cookies pikeun target audién, nyiptakeun opat blokir jalan anu ageung. Mimiti, cookies henteu pernah akurat pisan. Éta khusus pikeun alat, janten aranjeunna henteu tiasa ngabédakeun sababaraha pangguna dina alat anu dibagikeun (tablet anu dianggo ku sababaraha anggota rumah tangga, contona), anu hartosna data anu aranjeunna kumpulkeun keruh sareng teu akurat. Cookie ogé henteu tiasa nuturkeun pangguna tina hiji alat ka alat anu sanés. Upami pangguna ngalih tina laptop kana telepon sélulér, jalur cookie bakal leungit. 

Kadua, cookies sanés milih-milih. Dugi ka ayeuna, cookies parantos ngalacak pangguna sadayana tanpa ijin aranjeunna, sareng paling sering tanpa kanyahoan aranjeunna, ningkatkeun masalah karusiahan. Katilu, pameungpeuk iklan sareng browsing swasta parantos nempatkeun éta kibosh kana pelacakan berbasis cookie salaku laporan média ngeunaan kumaha perusahaan ngagunakeun - atanapi nyalahgunakeun, sakumaha sanésna - data audién parantos ngikis kapercayaan, sahingga pangguna beuki curiga sareng henteu raoseun. Sareng pamustunganana, larangan anyar pikeun cookies ti pihak katilu ku sadaya panyungsi utama gaduh cookies jaringan iklan anu parantos seueur dibatalkeun sareng batal. 

Samentawis éta, penerbit ogé parantos berjuang pikeun ngamangpaatkeun jaringan sosial pikeun ngajalankeun pendapatan-atanapi panginten langkung akurat, jaringan sosial ngamanfaatkeun penerbit. Henteu ngan ukur platform ieu dipaling jauh bagian ageung tina méakkeun iklan, tapi aranjeunna ogé nyurung eusi panerbit ti newsfeed, ngarampok penerbit kasempetan pikeun payuneun pemirsa.

Sareng pukulan akhir: patalimarga sosial mangrupikeun 100% patalimarga rujukan, anu hartosna upami pangguna henteu ngaliwat kana situs panerbit, panerbitna ngagaduhan aksés nol kana data pangguna. Kusabab aranjeunna henteu tiasa kenal kana para pengunjung rujukan éta, mustahil pikeun diajar minatna sareng ngagunakeun éta élmu pikeun ngaladénan langkung seueur naon anu aranjeunna pikahoyong supados aranjeunna tetep aktipitas sareng datang deui. 

Janten, naon anu kedah dilakukeun ku panerbit? Dina raraga adaptasi sareng kanyataan anyar ieu, penerbit kedah langkung ngadalikeun hubungan audiénna sareng ngawangun hubungan hiji-ka-hiji anu kuat tibatan ngandelkeun pihak katilu. Kieu kumaha ngamimitian sareng strategi léngkah tilu léngkah anu nempatkeun penerbit dina pimpinan sareng ngajalankeun pendapatan énggal.

Léngkah 1: Milik Pamirsa Anjeun

Kagungan pamirsa anjeun. Daripada ngandelkeun pihak katilu sapertos cookies sareng saluran sosial, tibatan, fokus kana ngawangun basis langganan anjeun nyalira ngalangkungan pendaptaran pikeun buletin email anjeun. Kusabab jalma jarang kantos ngabagi alamat email, sareng éta sami di unggal alat, email mangrupikeun pengenal unik anu langkung akurat sareng épéktip tibatan cookies. Sareng teu sapertos saluran sosial, anjeun tiasa berinteraksi sareng pangguna langsung ngalangkungan email, ngorehan urang tengah. 

Kalayan papacangan langsung ieu, anjeun tiasa ngawitan ngawangun gambar anu langkung lengkep ngeunaan naon anu dipikahoyong ku pangguna ku ngalacak paripolahna sareng diajar minatna bahkan dina alat sareng saluran. Sareng, kusabab email sapinuhna opt-in, pangguna parantos sacara otomatis masihan idin pikeun anjeun pikeun diajar paripolahna, janten aya tingkat kapercayaan anu langkung luhur. 

Léngkah 2: Ngagunakeun Saluran Milik Ngalangkungan Saluran Pihak Katilu

Anggo saluran langsung sapertos email sareng push notification kanggo ngalibetkeun palanggan saloba mungkin tibatan sosial sareng milarian. Deui, ku sosial sareng milarian, anjeun nempatkeun pihak katilu dina hubungan hubungan audién anjeun. Penjaga gerbang ieu henteu ngan ukur ngadominasi pendapatan iklan tapi ogé data pangguna, sahingga teu mungkin pikeun anjeun diajar ngeunaan karesep sareng minatna. Ngalihkeun fokus ka saluran anu anjeun kendali hartosna anjeun ogé ngadalikeun data pangguna.

Léngkah 3: Kirimkeun Eusi anu Cocog sareng Disaluyukeun

Ayeuna anjeun terang langkung seueur ngeunaan naon anu dipikahoyong ku unggal palanggan, anjeun tiasa ngungkit saluran-saluran éta pikeun ngirim eusi anu dipersonalisasi pikeun masing-masing individu. Daripada surélék batch-and-blast, hiji-ukuran-cocog-sadayana atanapi pesen anu lebet ka unggal palanggan, ngirimkeun eusi khusus parantos kabuktosan janten langkung épéktip pikeun ngalaksanakeun palanggan sareng ngokolakeun hubungan anu awét. 

keur Kaulinan GoGy, platform kaulinan online, ngirim bewara push khusus parantos janten bagian gedé tina strategi Dursasana suksésna.

Kamampuh ngirim pesen anu leres sareng bewara anu paling relevan pikeun masing-masing pangguna penting pisan. Aranjeunna milari anu dipersonalisasi, sareng popularitasnya ogé penting pisan. Aranjeunna hoyong maénkeun naon anu dimaénkeun ku sadayana sareng anu nyalira parantos ngabantosan tingkat klik-thru up sacara substansial.

Tal Hen, Pamilik GoGy

Strategi eusi khusus ieu parantos dianggo ku panerbit sapertos GoGy, Assembly, Salem Web Network, Dysplay sareng Farmers 'Almanac ka:

  • ngirim leuwih ti 2 milyar bewara sabulan
  • Ngajalankeun a Angkat 25% dina pangunjung
  • Ngajalankeun a 40% kanaékan pageview
  • Ngajalankeun a Ngaronjatkeun 35% bagi hasil

Sedengkeun strategi na kabuktian épéktip, anjeun panginten heran:

Saha anu gaduh waktos sareng sumber daya pikeun ngirim email anu dipersonalisasi sareng nyungkeun bewara ka ratusan rébu atanapi jutaan palanggan? 

Éta tempat automation asup. The Jeeng ku PowerInbox platform nawiskeun solusi anu saderhana, otomatis pikeun ngirim push personal sareng peringatan email ka palanggan kalayan nol usaha langsung. Diwangun khusus pikeun panerbit, téknologi pembelajaran mesin Jeeng diajar diajar preferensi pangguna sareng tingkah laku online pikeun ngaladénan béwara anu saluyu pisan, disesuaikan sareng sasar anu ngadorong papacangan pangguna. 

Salian ti nyayogikeun solusi anu otomatis, kalebet kamampuan ngajadwalkeun béwara pikeun ngaoptimalkeun Dursasana, Jeeng bahkan ngamungkinkeun para penerbit pikeun monetisasi dorong sareng email na kanggo nambihan aliran pendapatan tambahan. Sareng, ku modél bagi hasil Jeeng, panerbit tiasa nambihan solusi akadasi otomatis anu kuat ieu kalayan biaya enol payun.

Ku ngawangun strategi distribusi eusi anu dipersonalisasi ngungkit saluran anu ngamungkinkeun panerbit pikeun ngagaduhan hubungan pemirsa, panerbit tiasa nyetir langkung seueur patalimarga-sareng patalimang kualitas anu langkung saé-deui kana halaman nyalira, ku sabab kitu nyetir pendapatan anu langkung saé. Diajar naon anu dipikaresep ku pemirsa anjeun leres-leres kritis dina prosés ieu sareng anjeun ngan saukur henteu tiasa ngalakukeun éta nalika anjeun ngandelkeun saluran komunikasi ti pihak katilu. Ngadalikeun hubungan éta sareng saluran milik mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ngawangun strategi digital anu numuhkeun pemirsa sareng pangasilan.

Pikeun diajar kumaha Jeeng otomatis otomatis ku PowerInbox tiasa ngabantosan:

Ngadaptarkeun Demo Dinten

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.