Lima Léngkah anu anjeun tiasa lakukeun ayeuna pikeun ningkatkeun penjualan Amazon anjeun

Tumuwuh Penjualan Amazon

Musim balanja panganyarna éta pasti atypical. Dina mangsa pandém bersejarah, pembeli ngantunkeun toko bata-sareng-mortir, kalayan lalu lintas suku Hideung Jumaah. turun leuwih ti 50% sataun-leuwih-taun. Kontras, penjualan online surged, khususna pikeun Amazon. Dina 2020, raksasa online dilaporkeun yén sellers bebas dina platform na geus dipindahkeun $ 4.8 juta dagangan on Hideung Jumaah na Cyber ​​Senén - nepi 60% leuwih taun saméméhna.

Sanaos kahirupan normal deui di Amérika Serikat, teu aya indikasi yén pembeli bakal ngiringan deui ka mall sareng toko ritel ngan saukur pikeun pangalaman. Éta langkung dipikaresep yén kabiasaan konsumen parantos robih permanén, sareng aranjeunna bakal balik deui ka Amazon pikeun seueur balanjana. Nalika para pemasar dimana-mana ngamimitian ngarencanakeun strategi taun ieu, platform ieu kedah maénkeun peran sentral.

Ngajual Di Amazon Éta Kritis

Taun ka tukang, langkung ti satengah sadaya penjualan e-commerce ngalangkungan Amazon.

PYMNTS, Amazon Sareng Walmart Ampir Dihijikeun Dina Pangsa Penjualan Eceran Taun Pinuh

Dominasi pasar éta hartosna para penjual online kedah ngajaga ayana dina platform pikeun nangkep deui sababaraha lalu lintas éta (sareng pendapatan) aranjeunna bakal leungit. Sanajan kitu, ngajual dina Amazon hadir kalawan waragad sarta headaches unik, nyegah loba sellers tina ningali hasil aranjeunna hoyong. Usaha kedah gaduh rencana kaulinan maranéhanana direngsekeun sateuacanna pikeun bersaing di pasar Amazon. Untungna, aya léngkah-léngkah konkrit anu anjeun tiasa lakukeun ayeuna anu bakal naekeun penjualan Amazon anjeun:

Lengkah 1: Ningkatkeun Ayana Anjeun

Tempat anu saé pikeun ngamimitian proyék ieu nyaéta ku ngamungkinkeun produk anjeun caang. Upami anjeun henteu acan nyetél toko Amazon anjeun, ieu mangrupikeun léngkah munggaran anu penting. Toko Amazon anjeun dasarna mangrupikeun halaman wéb mini dina ékosistem Amazon anu langkung lega dimana anjeun tiasa nampilkeun sadaya lini produk anjeun sareng kéngingkeun kasempetan cross-sell sareng upsell anyar sareng pangguna anu mendakan merek anjeun. Ku ngawangun situs Amazon anjeun, anjeun ogé bakal siap ngamangpaatkeun produk sareng fitur énggal nalika aranjeunna kaluar.

Dina waktos anu sami, anjeun kedah difokuskeun ngamutahirkeun atanapi ngalaksanakeun kontén A + pikeun sadaya daptar Amazon anjeun, anu mangrupikeun fitur gambar-beurat dina halaman detil produk. Produk anjeun bakal pikaresepeun kalayan eusi A + dina tempatna sareng gaduh rasa merek anu konsisten. Anjeun ogé bakal ningali dorongan dina tingkat konvérsi anu ngajantenkeun usaha tambahan patut waktos anjeun. 

Lengkah 2: Jieun Produk Anjeun Leuwih Shoppable

Nalika ngajantenkeun produk anjeun katingali pikaresepeun pasti penting, anjeun ogé hoyong mastikeun produk anjeun langkung tiasa dibelanja pikeun pangguna Amazon. Jang ngalampahkeun ieu, tingali kadua kumaha anjeun geus dikelompokkeun produk Anjeun.

Sababaraha sellers Amazon milih daptar produk kalawan fitur béda (sebutkeun warna atawa ukuran) salaku produk individu. Janten, tank top héjo leutik anu anjeun jual bakal janten produk sanés tibatan tank top anu sami dina ukuran ageung atanapi warna beureum. Aya mangpaat pikeun pendekatan ieu, tapi teu pisan ramah-pamaké. Gantina, cobian nganggo fitur hubungan kolot-anak pikeun ngagolongkeun produk babarengan, supados tiasa dikotektak. Ku cara éta, nalika pangguna mendakan tank top anjeun, aranjeunna tiasa gampang ngalih antara warna sareng ukuran anu sayogi dina halaman anu sami dugi ka mendakan anu dipikahoyong.

Anjeun ogé tiasa ngaudit daptar produk anjeun pikeun ngaoptimalkeun kumaha aranjeunna bakal muncul dina hasil pamilarian. Amazon moal nembongkeun hiji produk iwal eta ciri sagala kecap pilarian wae dina Listing produk. Kalayan éta dina pikiran, anjeun kedah ngalebetkeun sadayana anu anjeun terang ngeunaan produk anjeun sareng fiturna, sareng istilah pamilarian anu relevan, pikeun ngaoptimalkeun judul produk anjeun, kecap konci backend, déskripsi sareng titik bullet. Ku cara éta, produk anjeun bakal langkung dipikaresep muncul dina panéangan. Ieu tip insider: kumaha jalma milarian parobahan produk anjeun gumantung kana musim. Janten, pastikeun pikeun ngapdet daptar anjeun pikeun ngamangpaatkeun tren musiman.

Lengkah 3: Mimitian Nguji Alat Iklan Anyar

Sakali anjeun parantos ngaoptimalkeun produk anjeun, mimitian nguji produk sareng fitur iklan anyar pikeun nempatkeun aranjeunna di payuneun pembeli anu relevan. Salaku conto, anjeun ayeuna tiasa nganggo iklan tampilan anu disponsoran pikeun nargétkeun pamirsa dumasar kana data pameseranana. Iklan ieu muncul dina kaca detil produk ku kituna anjeun bisa bersaing langsung jeung produk sarupa, sarta maranéhanana ogé bisa muncul dina kaca imah Amazon. Bonus anu ageung pikeun iklan ieu nyaéta aranjeunna diulas dina Jaringan Display Amazon, nyaéta iklan anu nuturkeun pangguna dina internét.

Amazon ogé nembé ngaluncurkeun iklan pidéo merek anu disponsoran. Grup iklan anyar ieu khususna seru sabab kalolobaan pangguna Amazon henteu kantos ningali pidéo muncul sateuacanna, ngajantenkeun aranjeunna pikaresepeun pisan. Éta ogé nawiskeun panempatan halaman kahiji, anu penting nalika nganggap éta 40% tina pembeli pernah usaha kaliwat kaca munggaran aranjeunna muka. Ayeuna, pangsaeutikna jalma anu ngagunakeun iklan ieu, janten biaya-per-klik pisan rendah. 

Lengkah 4: Setel dina Promosi Musiman Anjeun

Promosi anu leres tiasa janten bédana dina ngarobah lalu lintas anu dihasilkeun ku iklan kana konversi. Upami anjeun badé nawiskeun promosi, penting pikeun ngonci detil éta di awal sabab Amazon peryogi béwara sateuacanna pikeun nyetél éta dina waktosna… khususna pikeun Black Friday sareng Cyber ​​5. Promosi mangrupikeun hal anu rumit sareng moal tiasa dianggo pikeun unggal bisnis atawa produk. Nanging, salah sahiji strategi promosi Amazon anu efektif nyaéta nyiptakeun bungkusan virtual anu ngahijikeun produk anu aya hubunganana. Henteu ngan ukur strategi ieu ngabantosan cross-sell sareng upsell barang-barang anu sami, tapi anjeun ogé tiasa dianggo pikeun ningkatkeun visibilitas pikeun produk anu langkung énggal anu henteu réngking saé.

Lengkah 5: Jelajah Tulisan Amazon

Léngkah ahir anu anjeun tiasa lakukeun pikeun luncat dina penjualan Amazon nyaéta ngawangun anjeun Amazon Tulisan ayana. Pausahaan sok milarian cara anyar pikeun ngajaga pangguna dina situs langkung lami, janten éta mimiti ékspérimén sareng sisi sosial pikeun balanja. Merek ngawangun halaman sareng masangkeun sapertos anu aranjeunna lakukeun dina platform média sosial anu sanés. Pamaké ogé tiasa nuturkeun merek karesepna.

Naon ngajadikeun Amazon Posts jadi seru nyaeta aranjeunna muncul dina kaca detil produk na kaca produk pesaing. Visibilitas ieu ngajantenkeun aranjeunna alat anu saé pikeun nampi paparan tambahan pikeun merek sareng produk anjeun. Dina sababaraha bulan nuju promosi anjeun, cobian nguji gambar sareng pesen anu béda pikeun ningali naon anu cocog. Anjeun tiasa ngamimitian prosés ieu gancang sareng éfisién ku ngadaur ulang tulisan anu anjeun parantos dianggo dina Instagram sareng Facebook.

Meunang Suksés dina Amazon

Mudah-mudahan urang sadayana tiasa ngaraosan taun ieu bebas tina kahariwang sareng kateupastian anu urang alami taun kamari. Sanajan kitu, euweuh urusan naon kajadian, urang terang yén pamakéna bakal beuki giliran Amazon pikeun kaperluan balanja maranéhanana. Éta sababna anjeun kedah nempatkeun platform ieu di payun sareng pusat nalika anjeun ngamimitian ngembangkeun strategi promosi anjeun. Ku ngalakukeun sababaraha padamelan strategis ayeuna, anjeun bakal aya dina tempat anu saé pikeun ningali usum anu paling suksés dina Amazon.