8 Léngkah Pikeun Nyiptakeun Halaman Pendaratan anu Épéktip

badarat Kaca

nu kaca badarat mangrupikeun salah sahiji pondasi inti anu bakal ngabantosan palanggan anjeun ngalangkungan perjalanan pembeli. Tapi naon leres éta? Sareng anu langkung penting, kumaha carana sacara khusus tiasa ngembangkeun usaha anjeun?

Singgetna, an halaman badarat épéktip dirancang pikeun nyieun palanggan poténsial nyandak tindakan. Ieu tiasa ngalanggan daptar email, ngadaptar pikeun acara anu bakal datang, atanapi mésér produk atanapi jasa. Sedengkeun tujuan awal bisa jadi béda, hasilna sarua. Sareng nyaéta pikeun ngarobih klien janten palanggan mayar.

Ayeuna urang parantos nangtoskeun naon halaman badarat, hayu urang ngobrolkeun faktor-faktor anu jantenna leyuran desain wéb anu narik ati. Ieu sababaraha léngkah anu anjeun tiasa nuturkeun pikeun nyieun halaman badarat anjeun teu kaendahan.

Léngkah 1: Nangtukeun Target Pamirsa Anjeun

Sateuacan anjeun ngamimitian nyerat, anjeun kedah gaduh ide anu jelas ngeunaan saha waé anu janten target udagan anjeun. Ngadamel persona pelanggan ku masihan atribut anu tangtu sapertos umur, jenis kelamin, gelar pendidikan, padamelan, penghasilan bulanan, sareng seueur deui.

Ku ngalakukeun ieu, anjeun bakal tiasa ngaropea pesen anjeun sacara jelas, alamat titik nyeri khusus, sareng ngagariskeun manpaat produk anjeun. Saatos nangtoskeun pemirsa anjeun, teraskeun kana léngkah salajengna.

Léngkah 2: Anggo Hukum Kapamalian

Psikolog sosial tingal fenomena ieu salaku pangjurung anu jero pikeun bales kahadean iraha batur ngalakukeun hal anu saé pikeun anjeun. Sampel gratis, laporan lengkep, atanapi bahkan daptar cek panyusun naskah saderhana mangrupikeun sababaraha hadiah anu dianggo perusahaan pikeun sacara efektif nganggo taktik ieu.

Janten hayu urang sebutkeun anjeun nyobian kéngingkeun email palanggan atanapi nyungkeun aranjeunna langganan milis. Anjeun tiasa ngajangjikeun aranjeunna usul nilai tinggi pikeun memacu aranjeunna nyandak tindakan. Sareng upami anjeun masihan anu berharga, maka aranjeunna bakal nganggap yén naon anu anjeun tawarkeun langkung saé.

Léngkah 3: Tulis Judul sareng Sub judul anu Penting

Judul mangrupikeun konci utama anjeun pikeun ngagulung palanggan; sirah-péngkolan anu narik perhatian aranjeunna. Éta kedah terang-terang dina titik anjeun sareng jelas. Samentawis éta, subheadline nyayogikeun detil langkung seueur ngeunaan produk atanapi jasa anjeun pikeun ngajantenkeun klién tetep sareng langkung terang.

Nalika nyerat duanana, teras ngarobah fitur anjeun kana kauntungan. Salaku conto, upami anjeun ngajual telepon pinter anu ngagaduhan umur batré anu panjang, tong nyarios ngeunaan mAh na (milliampere-hour). Sabalikna, sebutkeun "Binge-nonton acara Netflix favorit anjeun sakaligus." Ku cara ieu, anjeun nétélakeun kumaha produkna tiasa mangaruhan kahirupan pemirsa sareng méréskeun titik nyeri dina kahirupan aranjeunna.

Léngkah 4: Nyayogikeun Bukti Sosial

Bukti sosial mangrupikeun elemen penting dina halaman badarat anjeun sabab nunjukkeun calon nasabah anjeun yén jalma-jalma parantos nguntungkeun tina fitur produk anjeun. 

88% konsumén percanten ulasan pangguna saloba rekomendasi pribadi.

HubSpot

Janten cobian kéngingkeun kasaksian ti palanggan anu bagja sareng nonton tingkat konvérsi anjeun naék. Barina ogé, jalma condong nuturkeun barung. Sareng nalika ingon-ingon éta wareg, calon palanggan bakal nyobian ngalaksanakeun tindakan pikeun janten bagian tina pangalaman.

Léngkah 5: Alamat Poin Nyeri Vistors sareng Kumaha Anjeun Ngaleungitkeun Éta

Anggap anjeun ngajual program latihan di bumi pikeun pemula. Salah sahiji titik nyeri anjeun didieu nyaéta yén klien anjeun panginten ngagaduhan masalah kapercayaan anu bobot tina beuratna. Mungkin aranjeunna ngalaman masalah pas kana baju sareng ieu parantos mangaruhan kahirupan sosialna.

Ayeuna, tugas anjeun nyiptakeun halaman badarat anu nyorot titik nyeri ieu teras ngaleungitkeun éta nganggo jasa anjeun. Judul anjeun panginten sapertos:

Kéngingkeun inohong goyang dina kanyamanan bumi anjeun sorangan. Or Jantenkeun pantai siap pikeun usum panas.

Anjeun teras tiasa nuturkeun ieu ku subheadline anu pikaresepeun:

Program latihan bumi ieu dirancang pikeun langsing anjeun tanpa ngandelkeun alat, pangobatan, atanapi pakakas high-end. Anu anjeun peryogikeun nyaéta waktos, motivasi, sareng grind anu tetep.

Léngkah 6: Nganjang Langsung Pikeun Telepon

Saatos ngalebetkeun elemen-elemen di luhur, waktosna kanggo nyiptakeun Call to Action anjeun. Éta kedah pondok, katingali sareng ngagunakeun basa anu pérsuasi. Hayu urang tetep sareng program latihan di bumi salaku conto.

Daripada netep generik patuh kancing pikeun kéngingkeun emailna, anjeun tiasa nyéépkeun ku nyarios Gabung sareng awak or Ngawitan ngabakar gajih éta dinten ayeuna. Anjeun ogé kedah nganggo grafik anu pikaresepeun pikeun ngarah pelanggan langsung kana panggilan-to-action (CTA). Naon deui, anggo warna anu kontras pikeun ngabantosan janten kancingna menonjol.

Léngkah 7: Nguji, Nguji, Nguji… Sadayana

Tangtosna, anjeun masih kedah ngalakukeun tés A / B pikeun ningkatkeun tingkat konvérsi anjeun. Nguji sagala rupa ... tina aspék desain, gambar, font, headline, subheadline, gambar, tombol, call-to-action… sadayana. Nyebarkeun strategi halaman badarat henteu pernah lengkep tanpa stratégi tés.

Nguji sababaraha halaman ka béda personas sareng alat anu béda ogé strategi anu saé. Upami éta strategi B2B, salaku conto, anjeun panginten hoyong halaman badarat anu dipersonalisasi pikeun tiap industri anu anjeun jasa. Atanapi upami mangrupikeun halaman badarat anu dipokuskeun ku konsumen, anjeun panginten badé ngarobih eusi sareng citra dumasar umur, jenis kelamin, lokasi.

Léngkah 8: Anggo Platform Landing Page

Ngarancang halaman badarat anu épéktip henteu meryogikeun usaha atanapi waktos nalika anjeun ngagaduhan solusi halaman badarat anu leres. Solusi halaman pendaratan ngamungkinkeun anjeun ngawangun halaman badarat anu éndah kalayan kamampuan ngaduplikasi, tés, ngahijikeun, sareng éditan kalayan gampang.

Parios Instapage, éta mangrupikeun solusi halaman arahan anu gampang dianggo anu bakal memberdayakeun anjeun pikeun nerapkeun tip tina tulisan ieu!

Ngamimitian Percobaan atanapi Kéngingkeun Demo Instapage

Ti Palanggan Poténsial dugi ka Fans Raving

Halaman badarat anu narik tiasa ningkatkeun tingkat konvérsi anjeun sareng ngabantosan usaha anjeun langkung gancang. Ku nuturkeun léngkah-léngkah di luhur, anjeun bakal ningkatkeun épéktivitas halaman badarat anjeun tina get-go sareng ngirangan waktos nyetélna. Ngan émut pikeun teras-terasan nempatkeun nilai saluhureun sagala rupa anu sanés sareng anjeun bakal ngarobah calon palanggan kana kipas garut dina waktos anu lami. 

panyingkepan: Martech Zone mangrupikeun afiliasi tina Instapage!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.