Steve Jobs: The Infographic

steve jobs infographic preview

Kuring terang yén ieu henteu aya hubunganna sareng pamasaran, tapi kuring sapertos fanboy Apple anu kuring kedah nyebarkeun Steve Jobs Infographic ieu. Kuring parantos nyerat catetan ngeunaan pamikiran kuring Pupusna Steve Jobs, sareng urang ngalakukeun a Zoomerang survey anu nunjukkeun jalma nyaéta optimis ngeunaan masa depan Apple.

Infographic ieu ti Dunya Infographic nyayogikeun sajarah anu lengkep boh Steve Jobs sareng Apple. Éta leres-leres dilakukeun!
steve jobs infographic

Majalah kabel ogé parantos ngarilis hiji Ebook ngeunaan antologi Steve Jobs éta kaluar dina iPad, Kindle, sareng Nook Color.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.