Naha Urang Masih Kedah Merek?

branding

Konsumén ngahalangan iklan, nilai mérek ragrag, sareng kaseueuran jalma moal paduli upami 74% merek ngaleungit lengkep. Bukti nunjukkeun jalma-jalma parantos murag asih ka mérek.

Janten naha ieu masalahna sareng hartosna merek kedah lirén prioritas gambarna?

Konsumén anu Didukung

Alesan saderhana naha mérek keur teu dijantenkeun tina kakuatanana kusabab konsumenna henteu kantos langkung kuat tibatan ayeuna.

Milarian kasatiaan mérek sok sesah tapi ayeuna éta perang sengit; lonjakan méakkeun iklan digital hartosna yén produk pangsaéna salajengna, sareng harga, ngan ukur hiji klik. A Studi Dinamika Media ngeunaan paparan iklan ngungkabkeun yén konsumén ningali rata-rata 5000 iklan sareng paparan mérek per dinten

Aya seueur pisan alternatip pikeun konsumén anu ngajual merek ka aranjeunna kadang-kadang ditingali paling henteu penting, langkung seueur ngeunaan jasa anu disayogikeun ku merk atanapi harga anu aranjeunna jual produk anu ngajantenkeun hiji perusahaan benten sareng anu sanés. Tambahkeun kana kanyataan yén konsumén ayeuna nyambung sareng mérek dina sababaraha saluran, éta beuki hésé pikeun pamasar sareng pangiklan pikeun narik perhatian.

Genah Ngabanding Banding Emosi

Kaayaan ieu hartosna merek jasa anu disayogikeun dinten ayeuna kedah janten pelanggan-heula. Perusahaan anu paling suksés méré prioritaskeun pangalaman pangguna tibatan kauntungan émosional sareng inovasi gancang tibatan wates jangka panjang. Ngan tingali di Uber ngaganggu industri séwa swasta atanapi Airbnb ngarobih nyanghareupan perjalanan. Spotify mangrupikeun conto perusahaan anu ngahargaan aksés pikeun kapamilikan pikeun kahiji kalina.

Konsumen beuki resep produk sareng jasa anu nyayogikeun paménta, pangalaman pangguna kelas luhur tibatan daya tarik émosional sareng ideu ageung. Uber, Airbnb sareng Spotify parantos ningali kasuksésan ageung sabab aranjeunna parantos tiasa nyayogikeun pangalaman palanggan anu dinamis anu ngajawab masalah-masalah perusahaan anu aya.

Salaku hasil tina naékna ekspektasi ieu, perusahaan sareng industri teras-terasan nyanghareupan gangguan. Sok aya perusahaan anu berkembang anu tiasa nawiskeun jasa langkung saé tibatan pamuter anu parantos mantep. Ieu dina gilirannana maksa unggal mérek pikeun nuluykeun ningkatkeun kaulinanna dina hal pangalaman palanggan, sareng konsumén nguntungkeun tina persaingan anu manaskeun.

Gambar Brand vs. Pangalaman Palanggan

Pamustunganana, mérek suksés ayeuna kirang gumantung kana gambar mérekna nyalira sareng langkung seueur kana pangalaman langsung palanggan ngeunaan produk atanapi jasa na. Janten sedengkeun nilai mérekna tiasa turun, nilai hubungan pelanggan naék.

Sakumaha témbal Cook sakali nyarios, "mérek henteu deui naon anu urang carioskeun ka konsumen, éta anu dicarioskeun ku séwang-séwangan." Nyayogikeun pangalaman palanggan anu luar biasa ku sabab éta pangpentingna pikeun mérek pikeun mempermudah kasatiaan mérek sareng mastikeun yén konsumén ngabagi pangalaman mérek positip.

Merek Anu Ngadegkeun Naon-naon

Gambar mérek bakal salawasna penting tapi éta ngagem baju anyar. Konsumén teras-terasan hoyong dikaitkeun sareng mérek anu nangtung pikeun hal anu sami sapertos anu dilakukeun sacara individual, nanging ayeuna merek diharepkeun nindak kana janji éta. Aranjeunna kedah ngalakukeun naon anu dicarioskeun ku merekna kusabab merekna parantos asup kana jaman akuntabilitas. Konsumén ngora milari mérek anu hirup dina carita anu aranjeunna carioskeun.

Tony's Chocolonely mangrupikeun conto anu pikaresepeun ti Walanda; mérekna aya dina misi pikeun ngahontal 100% coklat bébas budak. Dina taun 2002 pangadeg perusahaan mendakan yén perusahaan coklat panglobana sadunya mésér coklat ti perkebunan koko anu dianggo perbudakan budak, sanaos kanyataan yén aranjeunna nandatanganan perjanjian internasional ngalawan budak budak.

Pikeun merangan panyababna, pendiri ngajantenkeun dirina janten 'kriminal coklat' ku ngadahar coklat haram sareng nyandak dirina ka pengadilan. Perusahaan angkat ti kakuatan ka kakuatan sareng di 2013 ngajual bar coklat 'Bean to Bar' kahijina salaku hasil tina dukungan anu diraihna pikeun kursus na. Konsumén henteu ngan ukur mésér kana coklat tapi sababna mérekna diciptakeun pikeun méréskeun.

Napigasi Tantangan Merek Abad 21

Kami bakal meryogikeun peryogi mérek, tapi pikeun mérek anu dipikacinta patok langkung luhur ayeuna. Éta henteu sanés ngeunaan nyiptakeun gambar mérek tapi ngalaksanakeun mérek éta dina sagala aspek bisnis sareng pamasaran. Merek ayeuna dilakukeun ku pangalaman anu disayogikeun ka konsuménna.

Janten pamustunganana, mérek langkung penting tibatan kantos - éta ngan ukur dirobih. Merek kedah diajar ngasuh konsumén anyar anu diberdayakan anu milari mérek anu singkatan pikeun sesuatu. Bentang digital anu anyar sareng kalapa ieu mangrupikeun tantangan tapi ogé bakal nyayogikeun kasempetan pikeun suksés dina jaman anyar ieu.

'Sukses dina jaman anu énggal' mangrupikeun téma taun ieu pikeun konferensi OnBrand taunan ku Bynder dimana panyatur ti mérek sapertos Uber, Linkedin, Twitter sareng HubSpot ngabagi carita ngeunaan cara ngawangun mérek suksés dina abad ka-21.

Ngadaptarkeun Berita Terkini Ngeunaan OnBrand '17

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.