Stipple: Gambar calakan sareng Interaktif

minuhan tongkat

Kumaha upami anjeun tiasa ngirim gambar ka halaman wéb atanapi blog anjeun, ngajantenkeun aranjeunna interaktif, sareng panggunaan sareng méré tag perjalanan kalayan aranjeunna nalika disalin tina situs anjeun sareng disimpen kana situs anu sanés? Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ayeuna ku Tungkul. Stipple ogé ngamungkinkeun inpormasi panggunaan ngalangkungan aranjeunna analytics bungkusan. Mouseover gambar ieu di handap pikeun ningali Stipple in action!

Anjeun tiasa ningali tag interaktif anu kuring tambahkeun kana gambar ieu kantor kami - pemetaan, Facebook, Twitter, sareng bahkan tag balanja dimana anjeun tiasa mésér buku kuring. Salah sahiji hal anu kuring yakin Stipple tiasa dimangpaatkeun sacara épéktip pikeun ti sudut pandang Marketing nyaéta medarkeun infografis! Ngabisa kamampuan pikeun nambihan callouts sareng nuturkeun panggunaan infographic bakal ngabantosan pisan pikeun pangaturan naon waé.

Mesin méré tag sareng manajemén gratis sareng diwangun salaku aplikasi berbagi sosial.
Manajemén Gambar Stipple

Ieu tinjauan video pikeun téknologi:

Tungkul parantos plugins dikembangkeun pikeun WordPress sareng sistem manajemen kontén anu sanés pikeun sacara otomatis nyinkronkeun sareng ngamuat gambar tina blog anjeun.

Stipple bakal dianggo dina gambar ti Panghargaan Pilem Pilihan Kritik. Dina kemitraan sareng jelema, kipas tiasa ngajajah sareng balanja 'Pilem sareng Fashion' tina karpét beureum ngalangkungan Liputan PEOPLE.com ngeunaan Kritik 'Award Pilem Pilihan. Téknologi interaktif Stipple bakal ngamungkinkeun para penggemar diajar langkung seueur ngeunaan béntang, pilem, sareng gaya na. The Movie Critics 'Choice Movie bakal diayakeun dina dinten Kemis, 10 Januari, tabuh 8 wengi Est. Pra-acara karpét beureum dimimitian dina jam 6 sonten.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.