Stirista Kakuatan Grafik Idéntitas Anyarna sareng Data Real-Time

Sitrista OMNA Idéntitas Gambar Data Real-Time

Konsumén ngagaleuh di toko online tina komputer bumi anjeun, nganjang ka halaman produk dina situs sanés dina tablet, nganggo smartphone pikeun ngeposkeunana dina média sosial teras kaluar sareng sacara fisik mésér produk anu aya hubunganana di pusat balanja anu caket.

Unggal salah sahiji pendakan ieu ngabantosan ngembangkeun profil pangguna anu lengkep, tapi éta sadayana mangrupikeun irisan inpormasi anu béda, ngagambarkeun diri nyalira. Kacuali aranjeunna terpadu, éta bakal tetep versi misah pikeun anjeun ngalangkungan alamat fisik, ID Alat, pangecér dunya nyata, toko online, halaman wéb eusi, alat sélulér, laptop, TV sambung, sareng dimensi sanés anu anjeun hubungan.

Konektor anu teras-terasan sapertos alamat email - sering dicukur pikeun tujuan privasi - atanapi alat tiasa ngahijikeun potongan data anu béda, nyiptakeun grafik idéntitas terpadu anu ngagambarkeun pandangan holistik rumah tangga atanapi individu anu ngamungkinkeun para pemasar pikeun langkung sasaran sasaran kampanye na pikeun relevan pamirsa. 

Kumisan ti ngumpulkeun sareng ngahijikeun sadaya data éta, tangtangan anu paling ageung pikeun grafik idéntitas anu manpaat nyaéta ngajaga tetep ayeuna. Kalayan pangguna berinteraksi teras-terasan sadidinten, gampang pikeun data pikeun gancang tinggaleun jaman sareng teu akurat. 

Tapi ayeuna panyadia jasa pamasaran data-driven Stirista parantos ngajantenkeun Ante, sareng grafik idéntitas real-time anu munggaran dina pasaran.

Sanés méwah

Sedengkeun kaseueuran grafik idéntitas diperbarui unggal 30 atanapi 90 dinten, Grafik Identitas OMNA - diumumkeun ku Stirista dina April - ngapdet unggal detik. 

Éta nyegerkeun data identitas pangguna sacara real-time sanés deui méwah, tapi kabutuhan. Patalina pangguna mangrupikeun fungsi langsung tina akurasi data, sareng faktor konci dina akurasi nyaéta freshness data.

Kami teraskeun ngadangu ti para pemasar anu frustasi anu parantos dijanjikeun aksés kana data intél inténsitas waktos langsung ngan ukur terang yén seueur naon anu aranjeunna anggo pikeun kalibet sareng konsumén sareng prospek parantos lami, data anu teu akurat. Stirista nyandak ka pasar OMNA, grafik idéntitas real-time anu munggaran, anu diénggalan ka kadua sareng masihan perusahaan wawasan anu diperyogikeun pikeun langkung ngartos rumah tangga target - dimana aranjeunna damel, kumaha aranjeunna nyéépkeun artos, alat naon anu aranjeunna anggo, sareng tempat anu aranjeunna didatangan ku cara patuh privasi.

Ajay Gupta, CEO Stirista

Mimiti, data pangguna robih gancang. Alamat jalan, kapamilikan alat, mésér data atanapi inpormasi sanés ngabantosan ngahartikeun hiji individu atanapi rumah tangga ku cara anu patuh kana privasi. Pikirkeun sabaraha kali sapoé anjeun nyandak pilihan anyar ngeunaan ningali eusi, nonton program, mésér naon waé, atanapi ngadatangan di tempat nyata. 

Kadua, lingkungan anu saleresna pikeun ngahontal jalma atanapi rumah tangga kalayan pesen anu aya hubunganana ogé ngarobah gancang. Anu paling penting, cookie pihak-katilu ngaleungit, sareng kamampuan sasaran atanapi atribut iklan dina alat sélulér beuki rumit. Iklan TV liniér murag, sabab pemirsa ngalih kana sumber eusi sanés.

Sareng hukum anyar sareng kasadaran ngeunaan privasi pangguna parantos ngajantenkeun idin pangguna sareng anonimitas salaku inti penting tina sagala pendataan atanapi manajemén idéntitas.

OMNA nyintésis samilyar interaksi anu janten sakitar 500 idéntifikasi pikeun unggal profil. Upami pemasar hoyong ngorondang handapeun Grafik Identity komprehensif, aranjeunna tiasa ngaksés grafik konsténsina: langkung ti 90 juta rumah tangga AS dina Grafik IP, langkung ti 1 milyar alat anu nyambung dina Alat Grafik, sareng data ngeunaan maksud lokasi sareng gerakan anu teras-terasan diropéa dina Grafik Lokasi.

Alat Pusat

Sakumaha seuseueurna pemasar sadar, data tina cookies ti pihak katilu leres-leres henteu akurat, sareng éta nyebarkeun jalma kana pola browsing digital atanapi interaksi aplikasi mobile anu henteu merta ngagambarkeun lengkep minatna. 

Sabalikna, data pihak kahiji sareng kadua anu ngawangun inti dina grafik idéntitas sapertos Stirista's OMNA anu deterministik sareng akurat pisan. Salaku integrasi sagala rupa data diri, grafik sapertos kitu masihan gambaran anu langkung lengkep ngeunaan kapentingan hiji jalma atanapi somah sareng demografi.

Teu heran, teras, yén grafik idéntitas parantos janten pakakas pusat pikeun para pemasar di lingkungan anu anyar ieu.

Éta tiasa ngawartosan iklan anu dikirimkeun ka rumah tangga anu dipasihkeun ku TV anu nyambung (CTV) ékosistem siaran, kabel, sareng Over-the-Top (OTT) jasa streaming. Lingkungan CTV henteu ngagaduhan aksés kana cookies sareng intina kebon dipager dimana minat panémbong tiasa ditangtoskeun ngalangkungan sababaraha lapisan data idéntitas dina grafik idéntitas.

Grafik idéntitas ogé tiasa nungtun iklan atanapi olahtalatah sanés ka alat sélulér anggota rumah tangga, atanapi iklan sareng kontén anu dikirimkeun ka pangguna anu dioténtikasi dina halaman wéb mérek. 

Laju Kahirupan

Kalayan seueur jinis alat sareng platform anu sayogi pikeun konsumén, salah sahiji masalah anu paling penting anu disanghareupan ku para pamasar nyaéta ngirim pesen anu aya hubunganana sareng saluran interaksi - tapi ngeureunkeun frékuénsi aranjeunna supados pemirsa henteu karaos dibom. Salaku tambahan, aya masalah nyababkeun pangaruh pesen atanapi kampanye anu dipasihkeun dina pameseran akhirna, dina raraga ngaevaluasi épéktasi méakkeun pamasaran anu ditangtoskeun.

Cara anu pangsaéna pikeun ngalakukeun éta nyaéta ku cara ngartos rumah tangga atanapi individu dina alat-alat sareng di dunya nyata, ngalangkungan grafik idéntitas anu komprehensif sareng mutakhir. OMNA ngamungkinkeun merek dina kapal data pihak-na nyalira ngeunaan palanggan sareng pangunjungna kirang ti 24 jam, nyocogkeun sareng ningkatkeun profil sareng data OMNA supados mérek langkung terang ngeunaan balaréa nyalira.

Nalika pandemi surut, para pemasar ayeuna nuju nyarios kana dunya data konsumen anu énggal sareng muncul. Grafik idéntitas sapertos MONA mangrupikeun alat penting pikeun nganapigasi sarat nargétkeun sareng atribusi pangiklan sareng patalina sareng patalimarga sareng paménta privasi, dina waktos anu eunteung tina gancang kahirupan. 

Pencét di dieu Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan OMNA

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.