Jahitan: Pesenan Terpadu sareng Manajemén Inventory

stitch labs multichannel

Tukang Labs nawarkeun urutan terpadu sareng manajemén inventarisasi di saluran e-commerce. Hindarkeun sacara manual ngetik jumlah inventaris kana spreadsheet, milarian faktur, atanapi milarian inpo kontak. Stitch ngamungkinkeun anjeun ngajual dina sababaraha saluran penjualan sareng ngendalikeun inventaris ti hiji lokasi

Fitur Stitch

  • Sababaraha Saluran Penjualan - Kontrol sadayana tina mesen ka pangmayaran dugi ka kintun dina hiji sistem.
  • Management inventory - ngajaga nomer anu akurat sareng mastikeun yén pesenan diolah leres.
  • nyukcruk urutan - ngajadikeun otomatis prosés mesen sareng minuhan anjeun.
  • Analytics - kéngingkeun wawasan kana penjualan produk anjeun sareng inventaris pikeun ningkatkeun hasil bisnis.
  • Meuli - Nyandak kaputusan jual beli anu épéktip pikeun ningkatkeun kauntungan.
  • Operasi streamline - tingali sadaya data inventaris dina hiji lokasi pusat, ngamungkinkeun anjeun fokus dina ningkatkeun komunikasi anjeun salaku hiji tim.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.