StitcherAds: Manajemén Iklan Sosial, Pangujian, Gedekeun, Sareng Personalisasi

StitcherAds

Platform Iklan Sosial StitcherAd urang ngamungkinkeun usaha sareng pemasar ngawangun Facebook, Instagram, Pinterest sareng iklan SnapChat anu kuat kalayan solusi anu diwangun pikeun dijual.

Fitur Ad Stitcher Kalebet

  • Iklan otomatis pikeun mérek sareng kinerja - ngawangun, nguji, ngaoptimalkeun, sareng ngahususkeun kampanye kalayan usaha minimal sareng hasil ageung. Pikaresepeun konsumén anjeun ku nganteurkeun iklan anu cocog sareng kapentingan produk khususna, mésér karesep, lokasi, sareng seueur deui.
  • Personalisasi iklan dumasar kana paripolah palanggan - Kuatkeun iklan anjeun ku data anjeun nyalira. Cabut halangan pikeun otomatisasi ku solusi feed produk anu fleksibel. Ngagabungkeun wawasan tina paripolah online sareng di toko, wawasan produk, sareng hasil kréatip pikeun nganteurkeun pangalaman anu dihijikeun pikeun palanggan anjeun.
  • Optimisasi dumasar aturan sareng manajemén kampanye - Ngarobih katalog produk anjeun kana rébuan kréativitas anu relevan, dina mérek langsung atanapi ngarobih kampanyeu merek anu langkung ageung janten tappable, aset mimitina-mobile. Atur kampanye pikeun ngutamakeun kreatif anu berprestasi tinggi sareng diajar iklan mana anu narik perhatian sareng ngajalankeun kinerja.
  • Pamisah terstruktur, multivariat sareng angkat uji - Nguji sareng diajar tina iklan anjeun pikeun nangtoskeun naon variabel anu paling gedé pangaruhna.
  • Pangukuran anu akurat sareng ngalaporkeun khusus - Pasang kapercayaan deui dina ngalaporkeun anjeun. Nangtukeun métrik sareng modél atribusi anjeun sareng rumus khusus anu sami sareng tim anjeun ngawangun sacara manual. Ngahijikeun mitra pelacak pihak katilu pikeun nganggo sumber bebeneran anjeun. Simpen pintonan dasbor sareng ngajadikeun otomatis laporan langsung kana koropak anjeun.

Hubungi StitcherAds Pikeun Ngamimitian

dasbor stitcherads

StitcherAds Gratis Pikeun Pangecér Anu Miluan kana Facebook #BuyBlack Jumaah

StitcherAds ngumumkeun yén na nginjeum téknologi overlay na ka pangecér sacara gratis pikeun ngabantosan aranjeunna nyorot produk tina mérek milik Hideung dina iklan dina Facebook sareng Instagram pikeun ngadukung kampanye #BuyBlack Jumaah Facebook.

Facebook nembe ngumumkeun a Usum Pangrojong, nawiskeun tilu bulan dukungan, sumber daya, pendidikan, sareng kapamimpinan panginten pikeun ngadukung usaha alit dina usum liburan anu nangtang ieu. Salaku bagian tina Usum Dukungan, dinten ayeuna Facebook ngaluncurkeun #BuyBlack Jumaah kampanye di Amérika Serikat - ngadistribusikaeun énergi dinten ritel fisik pangageungna taun ieu pikeun ngagungkeun sareng ngadukung usaha Hideung sareng komunitasna. Ti 30 Oktober - 27 Nopémber, unggal Jumaah salami Musim Pangrojong Facebook bakal nyorot usaha Hideung, ngagungkeun budaya Hideung, sareng mere ilham konsumén pikeun #BuyBlack.

Pikeun ngabantosan pangecér utama ngadukung inisiatif #BuyBlack Jumaah ngalangkungan pasipatan Facebook, StitcherAds nginjeumkeun téknologi overlay na ka pengecer gratis. Kalayan éta, StitcherAds mempermudah pangecér pikeun ngajadikeun otomatis promosi produk tina usaha milik Hideung di saluareun iklan dina Facebook sareng Instagram. Eupan produk pikeun pangecér top tiasa nampilkeun jutaan produk tina rébuan mérek. Wawaran #BuyBlack StitcherAds sacara otomatis bakal ngabantosan usaha Hideung-milik ti éta eupan produk. 

  • rotator iklan gambar stitcher conto 2
  • rotator iklan gambar stitcher conto 1

Téknologi StitcherAds ngamungkinkeun para pangecér pikeun ngaungkab sareng ngagolongkeun tawaran, produk sareng tawaran di sababaraha kategori - ti kaéndahan sareng mode ka hiasan bumi sareng sadayana anu aya di antawisna. Kalayan kamampuan ieu, pangecér tiasa sacara otomatis ningalikeun produk tina usaha milik Hideung salami kampanye Facebook #BuyBlack Jumaah.

Usum liburan ieu bakal nangtang pikeun seueur usaha alit, kalayan langkung seueur jalma balanja online ti kantos sateuacan. Tekad Facebook pikeun ngabantosan usaha leutik maju tiasa dipuji. Sareng, fokus taun ayeuna pikeun ngarayakeun bisnis milik Hideung sareng komunitasna pikaresepeun. Kami hormat pikeun tiasa berperan ngabantosan ngajalankeun inisiatif Facebook ka payun.

Declan Kennedy, CEO sareng Co-Founder, StitcherAds

Téknologi StitcherAds ngabantosan pangiklan pikeun skala kampanye pamasaran kinerja corong lengkep dina Facebook, Instagram, Pinterest sareng Snapchat. Perusahaan parantos nguatkeun sababaraha pangiklan panggedéna di dunya nganggo otomatisasi data-fueled to drive sales online and in-store.

Hubungi StitcherAds Pikeun Ngamimitian

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.