Eureun Ngawangun Parangkat Lunak Crappy - Parangkat Lunak Terpadu Masih Kénging

Ngagunakeun parangkat lunak salaku jasa

Ieu mangrupikeun hal CIO internal sareng tim tech internal anjeun henteu hoyong anjeun terang, palaksanaan parangkat lunak 18-bulan anu ngan ukur ngarugikeun anjeun $ 500K - $ 1MM tiasa dipidamel langkung mirah… sareng kedahna. Aranjeunna ngawangun kaamanan padamelan sabab kaseueuran pamimpin tingkat C sareng pemasar henteu ngartos kumaha téknologi tiasa sareng kedah jalan.

Ngagunakeun parangkat lunak salaku jasaSalaku pemasar urang sadayana hoyong anu sami sareng unicorn. Anu ngalakukeun generasi kalungguhan, nyiptakeun kontén, nyetak timah, optimasi konvérsi… oh, hehehehe, sareng gaduh analytics lapisan dina luhurna. Sareng, salaku pamasar sareng téknolog, kami hoyong ngawangun parangkat lunak kusabab kami yakin yén kami moal mendakan anu dibutuhkeun. Kanyataanna, nya kitu, urang tiasa mendakan ampir 90% naon anu urang peryogikeun upami urang lirén milarian unicorn dina "solusi" anu langkung mahal, langkung awis sareng ngawitan milarian aplikasi wéb anu terpadu kalayan sakedik biaya.

Janten naon anu anjeun kedah milarian nalika nerapkeun aplikasi wéb terpadu? Ieu 3 hal luhur anu anjeun kedah milari:

1) Ngahijikeun Bébas

Naha anjeun ningali panyadia layanan email, perangkat lunak akuntansi, atanapi naon waé anu aya di antawisna, anjeun kedah milarian jasa anu ngagabung sacara bébas. Kunaon Kusabab éta hartosna jasa bakal ngantepkeun anjeun ngagunakeun data sakumaha anu anjeun pikahoyong. Rahasia ngagunakeun jasa naon waé nyaéta ngarti yén hiji prinsip utama - data milik anjeun, sanés jasa. Perusahaan anu hoyong ngahijikeun sareng sajumlahing jasa ngartos ieu sahingga ngajantenkeun ngagunakeun jasa aranjeunna langkung gampang.

2) Buka API

Sanaos anjeun sanés pamekar sareng henteu kantos nguping kabuka API anjeun kedah milarian jasa anu gaduh API kabuka. Alesanna saderhana, API ngamungkinkeun saha waé pikeun ngawangun jasa sareng produk dina aplikasi luhur na. Naha ieu penting? Hiji alesan ageung sabab ngamungkinkeun panggunaan kreatif tina aplikasi inti. Saha waé anu tiasa sumping sareng ngawangun jasa anu manpaat anu tiasa nutup liang atanapi masihan anjeun kasempetan tambahan. Alesan utama anu sanés nyaéta ANJEUN tiasa ngawangun di luhur na. Émut yén unicorn anu kuring carioskeun tadi? Upami anjeun atanapi sumber pamekar ngagaduhan potongan teknis, anjeun tiasa ngawangun di luhur aplikasi, atanapi nganggo data ku cara anu anjeun pikahoyong. Buka API masihan pamekar kerangka pikeun dikerjakeun sareng henteu ngajantenkeun anjeun kedah ngawangun atanapi ngawangun jasa.

3) Komunitas Aktip

Salah sahiji hal anu paling berkesan anu kuring ningali damel di industri ieu nyaéta kumaha perusahaan / aplikasi anu nganut ideu integrasi gaduh basis pangguna anu séhat, aktip, sareng sregep. Leres, sababaraha langkung sregep tibatan anu sanés, tapi kaseueuran perusahaan anu nganut ideu konektipitas gaduh basis pangguna anu hoyong disambungkeun. Naha penting pikeun milari aplikasi anu ngagaduhan komunitas ieu? Kusabab kaseueuran aplikasi anu ngagaduhan ieu ogé ogé aktip dina aplikasi, ngadangukeun tanggapan palanggan, sareng umumna gaduh insentif pikeun ngajaga sareng mekarkeun basis pamaké éta. Seueur aplikasi anu stagnan ngeureunkeun iterasi atanapi ngan ukur ngan ukur sakali atanapi dua kali dina sataun. Anjeun hoyong mendakan aplikasi anu teras-terasan ningkatkeun sareng ngaleupaskeun integrasi anyar, sahingga muka anjeun langkung seueur kasempetan.

Ieu sanés ngan ukur hal anu kedah diperhatoskeun tapi dina pangalaman kuring éta pisan nunjukkeun tanda-tanda aplikasi anu saé. Aplikasi anu terintegrasi tiasa ngabantosan anjeun ngahémat waktos, artos, sareng nyeri sirah. Milarian ngawangun unicorn mangrupikeun padamelan jelema bodo, utamina nalika anjeun tiasa mendakan sababaraha aplikasi anu terintegrasi padu anu ngatasi mayoritas kabutuhan anjeun.

Hayu urang terang naon sababaraha aplikasi terpadu favorit anjeun di handap.

One comment

  1. 1

    Kuring sok kagum ku tanda petik sareng garis waktos anu kadang-kadang dipasihkeun ku klien kami ku tim IT sorangan dina sababaraha proyék. Anjeun teu tiasa nyarios langkung saé… parangkat lunak anu dipercaya, aman sareng kuat langkung gampang pikeun dimekarkeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.