Eureun Nelepon Pemasar Puguh!

20110316 091558

20110316 091558Minggu ayeuna, kuring maca tulisan anu sanés anu pemasar disebat "teu puguh". Éta sigana mangrupikeun sababaraha pundit industri non-pamasaran anu narik pemicu "kedul" sareng pamustunganana dipikaterang ku kuring. Budak pangiriman email anu henteu pernah ngatur kampanyeu nganuhunkeun klien na teu puguh. A rep pamasaran mobile nyarioskeun ngeunaan klienna anu henteu nganggo aplikasi sabab aranjeunna Puguh. Budak média sosial nyarioskeun ngeunaan pemasar anu henteu ngawaskeun atanapi ngaréspon nalika disebatkeun sacara online ... teu puguh.

Janten ... waktos kanggo salah sahiji rants kuring.

Janten blogger, panyatur, atanapi bahkan anu disebut "ahli" - ahli masalah - gampang. Urang tiasa jalan-jalan teras nunjuk ramo ka saha waé sareng ngawartosan naon anu aranjeunna lepat. Éta damel gampang ... sareng padamelan anu kuring leres-leres dipikacinta. Upami anjeun gaduh pamahaman anu saé ngeunaan industri, anjeun tiasa ngabantosan seueur perusahaan tanpa leres-leres ngagali jero teuing. Tapi éta gampang pisan pikeun nyaritakeun naon anu dilakukeun ku aranjeunna nalika anjeun henteu leres-leres gaduh tanggung jawab ngaéksekusi sareng akuntabilitas pikeun kéngingkeun hasilna.

Janten padamel henteu gampang. Janten pamasar komo langkung nangtang. Sanaos kaseueuran padamelan parantos disederhanakeun nyalira mangtaun-taun, urang parantos nambihan saluran sareng medium anu pikaseurieun kana pelat pemasar kami. Dina hiji waktos, janten pamasar ngan ukur uji coba hiji atanapi dua iklan dina televisi, radio atanapi dina koran.

Henteu deui… urang ngagaduhan média anu teu kaétang dina média sosial nyalira - tong kapikiran pamasaran tradisional sareng online. Heck, urang ngagaduhan Dalapan cara pamasaran ngan ukur dina telepon sélulér ... SMS, MMS, IVR, Email, Eusi, Iklan Seluler, Aplikasi Mobile sareng Bluetooth.

Dina waktos anu sami kami sacara éksponénsial nambihan jumlah média, cara ngawaskeun sareng nganalisisana, sareng hartosna kumaha ngaoptimalkeun sareng ningkatkeun masing-masing… ogé kéngingkeun hiji médium pikeun tuangeun anu sanés, kami parantos ngirangan sumberdaya internal anu pemasar biasana parantos aya dina jaman baheula.

Dinten ayeuna, kuring aya di telepon sareng perusahaan logistik internasional anu ngagaduhan 4 halaman wéb anu béda di 4 nagara anu béda sareng tim anu 1 ... dirina. Anjeunna dipiharep bakal terus ngaoptimalkeun unggal situs sacara régional sareng mekarkeun pamasaran inbound - tanpa anggaran sareng tanpa sistem manajemén eusi anu milarian-mesin ramah.

Para ahli masalah henteu ngagaduhan rapat, politik kantor, ulasan, kendala anggaran, watesan téknologi, kakirangan sumber daya, lapisan manajemén, kakurangan sumberdaya latihan, sareng watesan jadwal pikeun ngahambat kamajuanana sapertos pamasar. Dina waktos sanésna anjeun mutuskeun nelepon pemasar teu puguh, laksanakeun sababaraha menit sareng analisa lingkunganana ... naha anjeun tiasa ngahontal naon anu dipiboga ku aranjeunna?

Kuring damel sareng sababaraha perusahaan dimana peryogi sababaraha bulan perencanaan ngan ukur pikeun éditan alit pikeun halaman wéb ... bulan! Sareng peryogi rapat sareng lapisan manajer anu teu ngagaduhan pendidikan anu henteu kaetung anu kedah ngaevaluasi sareng nyatujuan prosésna. Naon sababaraha pamasar anu tiasa narik nanaon henteu pondok tina hiji kaajaiban ayeuna dibéré tantangan sareng sumber daya.

2 Komentar

  1. 1

    Jalan ka Douglas. Kaseueuran jalma ngan henteu sadar kana tanggung jawab anu hébat ti saurang pamasar. Abdi saleresna sanés pemasar. Tapi kuring bener-bener ngahargaan manéhna di parusahaan urang. Jempol ka anjeun.

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.