Eureun Nyumput ti Nu Nganjang Anjeun

nyumput

Masih ngagumkeun kuring sabaraha perusahaan nyumput tina konsuménna. Kuring ngalakukeun panilitian minggu kamari ngeunaan pamekar aplikasi iPhone sabab kuring gaduh klien anu peryogi aplikasi iPhone. Kuring naros ka sababaraha jalma dina Twitter. Douglas Karr masihan kuring sababaraha rujukan sareng kuring ogé terang ngeunaan hiji rujukan tina paguneman sateuacanna sareng rerencangan anu sanés. Kuring angkat ka situs wéb tina tilu perusahaan anu sanés sareng langsung frustasi.

Masing-masing perusahaan sahenteuna gaduh halaman wéb tapi sadayana kabur, jarang, pikaboseneun, atanapi sadayana di luhur. Aranjeunna bahkan henteu jelas nyarios "kami ngadamel aplikasi iPhone" sareng henteu nembongkeun karya atanapi layar nembak anu tiheula.

Éta janten langkung parah nalika kuring angkat ka halaman kontak aranjeunna. Kuring henteu ningali nomer telepon, alamat, atanapi dina sababaraha kasus bahkan alamat email. Kaseueuran ngan ukur ngagaduhan formulir kontak anu saderhana.

Sanaos kuring ngeusian formulir kontak, kuring asa rada hariwang. Naha perusahaan sah ieu? Naha kuring tiasa percanten ka aranjeunna ku artos klien kuring? Naha aranjeunna bakal ngalakukeun padamelan anu saé? Klién kuring hoyong anu lokal - naha aranjeunna aya di Indianapolis?

Klién kuring mangrupikeun perusahaan manufaktur jutaan dolar sareng kuring kedah tiasa ngarujuk aranjeunna ka jalma anu percaya diri. Sajauh ieu kuring henteu yakin lamun kuring mendakan perusahaan anu pas.

Teras, kuring ngagaduhan rujukan sanés dina Twitter ti Paula Henry. Anjeunna ngarujuk kuring ka perusahaan. Nalika kuring angkat ka halaman wéb perusahaan, kuring dijual. Ieu sababna:

  • Aranjeunna kagungan halaman wéb éndah anu ngajantenkeun aranjeunna siga perusahaan anu asli
  • Aranjeunna ningalikeun aktual nembak layar karya sateuacanna
  • maranehna jelas nyatakeun naon anu aranjeunna lakukeun: "Kami ngembangkeun aplikasi iPhone"
  • Maranéhna nyaéta aktip dina Twitter sareng ningalikeun paguneman Twitter na dina halaman wéb (Abdi tiasa mendakan aranjeunna ngobrol sareng aranjeunna)
  • Halaman kontakna ngagaduhan alamat email, alamat fisik, sareng nomer telepon

Pondokna, perusahaan ngajantenkeun gampang pikeun kuring pikeun percanten ka aranjeunna. Kuring nelepon sareng ngantunkeun surat sora sareng kuring nampi telepon deui dina sajam. Kuring naroskeun sababaraha patarosan sareng terang langkung seueur perkawis karya sateuacana. Kuring ayeuna badé damel sareng aranjeunna pikeun ngembangkeun aplikasi iPhone pikeun klien kuring.

Gambar anu anjeun tampilkeun online, pesen anu anjeun komunikasi, sareng gampang ngahubungi anjeun ngabédakeun konsumén anjeun. Jantenkeun anjeun gampang ngalakukeun bisnis.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.