Eureun Nyumputkeun Fitur Anu Paling Penting tina Ayana Wéb Anjeun

nyumput

Langkung sering tibatan henteu, nalika kuring nganjang ka situs wéb perusahaan, hal anu mimiti kuring milari nyaéta blog aranjeunna. Serius. Abdi henteu ngalakukeun éta kusabab kuring nyerat buku dina blogging perusahaan, Kuring leres-leres milarian ngartos perusahaan sareng jalma-jalma anu nyababkeun éta.

Tapi kuring sering henteu mendakan blogna. Atanapi blog éta dina domain anu misah sadayana. Atanapi hiji tautan tunggal ti halaman bumi maranéhanana, ngan saukur diidentifikasi minangka blog.

Jalma-jalma anjeun paling dipikaresep mangrupikeun salah sahiji perusahaan anjeun investasi paling ageung sareng bakat éta mangrupikeun salah sahiji aset anu paling penting anjeun nalika anjeun ngajual. Naha anjeun nyumputkeun bakat éta? Perusahaan sanés tiasa nyalin produk anjeun, fitur anjeun sareng bahkan manpaat anjeun ... tapi éta henteu tiasa nyonto jalma anjeun. Jalma anjeun mangrupikeun pembedaan tunggal anu gaduh perusahaan.

Ganti halaman bumi anjeun ku tulisan blog pangénggalna! Kalebet gambar atanapi tautan ka panulis blog anjeun. Henteu ngan ukur nyebarkeun eupan blog anjeun dina masing-masing halaman anjeun ningkatkeun optimasi halaman-halaman éta ku nyayogikeun kontén anu seger sareng relevan ... éta ogé nyayogikeun jalan pikeun para pengunjung pikeun kenal sareng jalma-jalma anu aya di balik mérek anjeun.

Éta henteu diwatesan pikeun blog, ogé. Gaduh logo Twitter sareng Facebook lucu ... tapi medarkeun aliran twitter sareng éntri Facebook populér anjeun atanapi Facebook Fans langkung pikaresepeun. Jalma mésér ti jalma - janten naha anjeun nyumput fitur paling penting tina ayana wéb anjeun?

Sababaraha cara pikeun ngahijikeun jalma kana situs anjeun:

  • Halaman tim - kalebet halaman tim anu saé. Upami anjeun ogé tiasa ngalebetkeun tulisan blog pangénggalna langkung saé!
  • Widang eupan - kalebet tulisan pangénggalna tina blog anjeun kana situs anjeun. Coba kalebet gambar pangarang atanapi gambar anu diulas tina postingan éta nyalira.
  • Widget Facebook - Facebook ngagaduhan sajumlah plugins sosial éta hebat pisan pikeun nyandak komunitas Facebook anjeun kana situs anjeun sareng sabalikna.
  • Widget Twitter - bawa streaming paguneman Twitter anjeun ka situs wéb anjeun!

Nyebarkeun paguneman ieu dina situs anjeun nunjukkeun pemirsa anu anjeun parantos siap pisan lebetkeun kana paguneman anu bermakna sareng prospek anjeun atanapi konsumén. Ieu mangrupikeun hal anu tiasa henteu payun sareng pusat dina situs wéb anjeun, tapi éta kedah gampang dipilarian sareng dituturkeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.