Eureun Da'wah Jaringan Sosial ka Usaha

Depositphotos 16232957 s

Aya sababaraha jalma anu kuring ngahargaan régional sareng nasional dina sorotan Media Sosial - tapi kuring leres-leres yakin yén aranjeunna nyetir sababaraha bisnis dina arah anu salah ku mamatahan aranjeunna pikeun nanem modal ukur dina jaringan sosial.

Sakumaha anjeun terang ku jalma, kuring aktip ngalangkungan sajumlah jaringan sosial, halaman wéb média sosial sareng aplikasi sosial. Kuring gaduh cukup nuturkeun anu hadé dina jaringan anu kuring milik. Patarosanna kumaha blog kuring parantos dilakukeun hatur nuhun kana jaringan sosial éta. Barina ogé, ieu babaturan anu paling dipercaya - jaringan kuring! Aranjeunna kedah nyatakeun jilid ageung patalimarga, leres?

Salah!

Sumber Lalu Lintas ka Martech Zone

Hayu urang tingali dina 143,579 tukang anu nganjang kana blog kuring:

  1. Google: 117,607 datang unik
  2. StumbleUpon: 16,840 pangunjung unik
  3. Yahoo !: 4,236 pangunjung unik
  4. Twitter: 2,229 tamu unik
  5. Langsung: 605 pangunjung unik
  6. MSN: 559 tamu unik
  7. Tanya: 476 datang unik
  8. AOL: 446 datang unik
  9. Facebook: 275 pangunjung unik
  10. LinkedIn: 93 pangunjung unik
  11. Baidu: 79 pangunjung unik
  12. Altavista: 54 pangunjung unik
  13. Plaxo: 41 pangunjung unik
  14. Netscape: 39 pangunjung unik

Upami kuring ngupingkeun sadayana Smippies, Abdi nyéépkeun sadidinten ngamutahirkeun Facebook jeung LinkedIn pikeun nyobaan nyieun duit. Abdi henteu.

Kuring ngajadikeun otomatis tulisan sareng pembaruan kana jaringan sosial éta, tapi kuring henteu nyéépkeun waktos pikeun ngerjakeunana. Aya sababaraha alesan:

  • Maranéhna nyaéta enggeus jaringan dipercaya kuring. Kuring henteu kedah nyorong atanapi ngajual ka aranjeunna - aranjeunna parantos aya pikeun kuring.
  • maranéhna maksud pikeun ngahubung sareng kuring ngalangkungan média sosial ieu sanés mésér ti kuring, ogé aranjeunna henteu ngarepkeun kuring badé ngajual ka aranjeunna. Kalayan kecap séjén, kuring moal nyiksa hubungan kuring sareng jalma-jalma ieu.

Kuring bakal neraskeun nyobian ngawangun hubungan anyar anu asup akal - ngaliwatan mesin pencari. Kuring terang aya jalma anu milari waleran anu kuring nyayogikeun dina blog ieu janten kuring badé konsentrasi dina numuwuhkeun hal-hal ieu ku ngajawab patarosan éta. Éta dumasar kana ijin, éta gede pisan (dibandingkeun sareng 0.2% patalimarga ti jaringan kuring), sareng aranjeunna hajat nyaéta milarian waleran anu kuring pasihkeun.

Naha ieu hartosna anjeun ngalakukeun naon anu kuring lakukeun?

HENTEU! Kuring henteu mamatahan anjeun pikeun teu malire jaringan sosial atanapi jalma anu ngadorong anjeun pikeun ngagunakeun éta. Anu kuring mamatahan nyaéta anjeun ngukur hasil usaha anjeun sareng ngarobih stratégi saluyu. Seueur teuing Smippies anu aya di luar anu ngahutbah manpaat Jaringan Sosial tanpa kaahlian pikeun ngabantosan anjeun ngukur hasil sareng ngautamakeun strategi anjeun saluyu.

Tangtangan konsultan ieu pikeun ngabuktikeun manpaat moneter! Kuring bébéja sababaraha ahli nirlaba di Kapamimpinan Usaha dinten ieu bebeneran - salaku bisnis, kuring ngukur Dursasana ku tanda dolar. Upami kuring pamasaran sacara saé, kuring ningkatkeun dolar akuisisi penjualan, ngagedékeun dolar saya, sareng ngajaga dolar ingetan abdi.

9 Komentar

  1. 1

    Jigana anjeun gaduh titik masif di ditu, nunjukkeun jurang sagara antara mesin pencari sareng anu sanés. Nanging tiasa janten pikaresepeun upami aya anu mendakan babandingan konvérsi unggal bagéan ogé, ngan ukur pikeun mariksa pangunjung anu impulsif pikeun masing-masing médium.

  2. 3

    AMEN !! Abdi satuju pisan. Sanaos henteu nyandak nanaon tina média sosial, anjeun kedah ngartos kumaha patalimarga anjeun asalna tina alami! Komo nalika anjeun kéngingkeun patalimarga tina situs média sosial anu tangtu (nyaéta Stumbleupon), anjeun WAJIB ngukur NILAI sareng AKAL para pengunjung éta.

    Sanaos… Abdi ogé nempatkeun blog dina kategori anu sami…

    • 4

      Jim,

      Kuring satuju sareng anjeun 100%! Blogging kalebet sareng WAJIB gaduh pangasilan dina investasi upami éta bakal dianggo salaku cara anu lumayan pikeun ngahasilkeun konvérsi. Seueur teuing Smippies anu di luar sanayan ngajual blogging salaku Holy Grail, tapi henteu ngajarkeun perusahaan kumaha sacara strategis nyebarkeun blog sareng ngukur hasilna.

      Milarian mangrupikeun médium anu saé kusabab maksud ditulis langsung dina sakedik "kotak search" - naha éta PPC atanapi organik!

      Doug

  3. 5

    Malah dina situs sosial anjeun tiasa ngalakukeun ieu. Kami parantos ngeposkeun berita sareng inpormasi ka sababaraha situs sareng twitter nyandak kami pangunjung kualitas anu pangsaéna. Kadua dina jumlah sadayana, tapi waktos anu dianggo sareng halaman anu ditingali jauh sareng anu pangsaéna.

    Janten dina subset éta, urang nuju fokus kana mastikeun twitter mangrupikeun bagian tina teureuh urang.

    • 6

      Bob,

      Panasaran, naha Twitter mawa situs anjeun langkung seueur pangunjung tibatan Milarian? Upami éta, éta bakal rada ngajempolan! Atanapi hartosna éta waktuna pikeun anjeun kéngingkeun pitulung SEO atanapi ngamimitian a blog bisnis!

      Doug

  4. 7

    Abdi dina PR sareng urang pasti ngalakukeun seueur konseling / da'wah SM ayeuna-ayeuna. Tapi kuring tetep ati-ati pikeun ngingetan ka palanggan yén inisiatif énggal ieu kedah janten bagian tina solusi terpadu lengkep. Seueur palanggan kami ngan peryogi bantosan pemetaan bentang digital sareng narjamahkeun eusi anu saé kana jaringan sosial. Tapi akhirna éta kedah wangsul deui kana dolar sareng nunjukkeun nilai. Sareng anjeun ngaguratkeun titik kritis yén Google mangrupikeun "halaman utama" anjeun sareng anjeun kedah ngurus sumber éta anu pangpayunna sareng pangutamana. Hatur nuhun. (ps abdi ngaitkeun-liwat Twitter, heh)

    • 8

      Hai Caroline,

      Éta hébat! Bungah ningali anjeun didieu ngalangkungan Twitter - Kuring kéngingkeun 8% patalimarga kuring dina sababaraha dinten ti Twitter janten kuring ngahargaan éta. Abdi nembé 50% + tina Milarian janten kuring langkung merhatoskeun di ditu! 🙂 Kuring ngajadikeun otomatis eupan kuring ka Twitter ti Twitterfeed meh teu meryogikeun usaha naon waé!

      Thanks!

  5. 9

    Hébat pos Doug. Anjeun pencét (dina pendapat kami) titik pamasaran anu paling sénsitip - MEASUREMENT. Seueur jalma sareng bisnis gagal dina hal na sareng henteu nyandak kaputusan anu dididik atanapi nyaluyukeun kana rencana pamasaran / kagiatanana. Entong salah paham, média sosial mangrupikeun alat komunikasi anu saé, tapi anjeun kedah obyektif ngaevaluasi sabaraha usaha pikeun investasi di sana versus medium séjén.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.