Kuring miharep Pemasar Henteu Nyarios Ieu…

lirén nyarios ieu

Abdi sareng si Len ngadatangan kantor pusat Genesys minggu ieu sareng kedah linggih tim pamasaran digitalna sareng salah sahiji patarosan anu muncul nyaéta lamun urang kantos nempatkeun infographic di tukangeun pendaptaran. Kami gancang ngajawab yén kami henteu kantos ngalakukeun éta sateuacan. Tim Interaktif nyarios yén aranjeunna parantos ngalaksanakeun tés ku duanana whitepaper jeung infographic sareng 0% ngadaptar sareng ngaunduh whitepaper sareng 100% didaptarkeun pikeun ningali infographic.

Abdi resep pisan nalika urang pendak sareng tim anu ngalawan status sareng uji sapertos kieu. Penting pisan pikeun urang, salaku pemasar, ngalawan bias alami urang atanapi daérah kanyamanan sareng ngalakukeun karajinan urang pikeun nguji unggal skénario.

Minggu ayeuna, Ngahontal dileupaskeun wawancara anu aranjeunna lakukeun sareng kuring Data badag sareng pamasaran sareng ieu mangrupikeun topik anu kuring resep. Kalayan Data Ageung, para pamasar tiasa disayogikeun data real-time ku 4 V's… volume, variétas, laju sareng leres-leres. Teu aya alesan pikeun pemasar kalayan sumber pikeun nguji sareng ngukur unggal interaksi ayeuna.

Pernyataan éta kuring miharep para pemasar bakal lirén nyarios nyaéta,

Kami nyobian éta sareng éta henteu jalan.

Kuring tanda tanya kana definisi aranjeunna ngeunaan diusahakeun ogé patarosan aranjeunna ngeunaan henteu jalan. Kami gaduh hiji prospek, salaku conto, anu nyatakeun yén aranjeunna henteu ngalakukeun SEO sabab sadayana prospekna datang ti Facebook. Kuring naroskeun dimana aranjeunna nempatkeun sadayana anggaranana ... henteu ngareuwaskeun éta sadayana aya dina Facebook. Nya, éta henteu hartosna yén milarian organik henteu jalan, éta hartosna sumber daya henteu diterapkeun pikeun leres-leres nguji éta sareng tingali naha aya ROI positip. Éta bédana ageung.

Sapanjang pernyataan éta aya anu sanés:

Kami ngagaduhan sadayana bisnis urang ku rujukan sareng lisan.
Média sosial henteu jalan.
Kami henteu gaduh waktos kanggo ngembangkeun kontén.

Sakedik nalungtik ngeunaan ieu biasana mendakan situs anu henteu kapendakan dina milarian, teu aya strategi kontén, inpormasi kontak anu leungit atanapi formulir anu teu dianggo dina halaman wéb, henteu aya program pamasaran email .... ogé teu heran sadayana bisnis anjeun datang ngaliwatan rujukan sareng lisan! Teu aya cara séjén pikeun leres ngalakukeun bisnis sareng anjeun online!

Sababaraha taun ka pengker, kuring bakal ngawadul yén masalah éta analytics nyaéta yén éta ngan ukur calakan sakumaha pangguna dialaman sareng canggih ngagunakeun éta. Ngajalankeun laporan tanpa ngagali langkung jero, sareng anjeun tiasa nyandak sababaraha kaputusan anu pikareueuseun analytics. Ngalakukeun kaputusan padet peryogi palaksanaan padet analytics sareng ngadékode data peryogi pangalaman. Analytics mangrupikeun alat anu saé pikeun nanyakeun patarosan, tapi alat dahsyat pikeun milarian jawaban.

Data ageung, Platform Manajemén Data, Dasbor, sareng alat sanésna leres-leres datang ka payun. Ngahontal ngabenerkeun masalah kualitas data organisasi ku ngabersihkeun data-na - de-duping, standardisasi, normalisasi, koréksi sareng verifikasi - sacara otomatis sareng kontinyu. Sadayana anu anjeun peryogi mimitian efektif ngukur sareng ngaéksekusi kampanye pamasaran pangsaéna ayeuna sayogi.

Perusahaan anu narik kuring nembé pendakan Peerview - anu ngukur taraf finansial perusahaan sacara umum ngalawan hal-hal sapertos usaha pamasaranna ngarah tiasa ningali kumaha indéksna dibandingkeun sareng persaingan sareng industri na. Bayangkeun tiasa nunjukkeun dewan anjeun yén méakkeun pamasaran anjeun sahandapeun rata-rata atanapi biaya anjeun per kalungguhan sareng kamekaran langkung ti industri! Solusi ieu sayogi pikeun urang ayeuna.

Anu teu sayogi, nyaéta bakat sareng sumberdaya pikeun ngamangpaatkeun téknologi.

Bakat langkung hésé dipilarian tibatan pakakas. Ngagaduhan analis pamasaran anu tiasa leres ngauji, ngukur sareng ngajantenkeun asumsi beuki sesah tibatan kantos. Wawancara ReachForce

Kami damel sareng perusahaan konsultan sapertos Perscio, Anu ngembangkeun modél anu saé pisan akurat pikeun analisis prediktip anu tiasa dianggo ku para pemasar pikeun langkung ngartos cross-kanalna nyéépkeun ningali kumaha parobihan inpormasi pamasaranna bakal mangaruhan hasil kalayan akurasi anu endah.

Sajumlah alarming perusahaan anu urang wawancara sareng damel moal ngukur sareng, tibatan, masih pasar tina hip. Ieu sanés Ibu & Pops ... sababaraha di antawisna perusahaan Fortune 500. Aranjeunna nyingkahan metodologi pangukuran anu kabuktosan sareng sistem ratchet down anu bakal ningkatkeun kaputusan pamasaran sabab sistem anu sami ogé nyayogikeun métrik akuntabilitas anu jelas. Aranjeunna mangrupikeun jinis éksékutip anu nyitak kana kumaha sesuatu katingali atanapi disada, teras-terasan nyangsang pelaksanaan strategi na ngukur pangaruhna sabab aranjeunna henteu terang kumaha kinerja na.

Salaku pamasar, urang tiasa langkung saé. Urang kedah ngalakukeun anu langkung saé. Parabotna aya!

3 Komentar

  1. 1

    AMEN! Duka teuing kuring ngadangu ieu sepanjang waktos. "Kami nyobian éta 10 taun ka pengker sareng éta henteu jalan." Abdi sering ngupingna ti jalma-jalma anu parantos damel di perusahaan ieu salami 15+ taun. Kumaha carana urang supaya urang ngarep sareng teu mundur? Atanapi percanten yén ideu énggal tiasa ngarobih ideu anu lami kana ideu anu saé?

  2. 2

    "Muhun teu anéh sadayana bisnis anjeun datang ku rujukan sareng lisan! Teu aya cara séjén pikeun leres-leres ngalakukeun bisnis sareng anjeun online! ”

    Ieu! Ieu! Juta kali ieu!

    Kuring kantos nguping palaku éksékutip anu henteu kaetung merendahkan kuring kalayan garis ngeunaan kumaha "éta sanés jalanna di industri urang. 98% bisnis urang asalna tina telepon tiis. "

    Leres ... Nalika anjeun nyayogikeun 98% anggaran gen kalungguhan anjeun ka pusat telepon, éta condong kajantenan.

    Doug - Naha anjeun parantos ngémutan ngalakukeun kursus dasar dina kumaha internét ngarah kana bisnis? Kalayan jumlah eksékutip anu henteu ngartos dasarna, saur anjeun bakal ngabunuh! 🙂

  3. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.