Henteu Unggal Stratégi Kandungan Peryogi Carita

storytelling

Carita aya dimana-mana sareng kuring gering. Unggal aplikasi média sosial nyobian ngalungkeun aranjeunna dina rupa kuring, unggal halaman wéb nyobian pikeun mikat kuring ka carita clickbait maranéhanana, sareng ayeuna unggal mérek hoyong emosional sambung sareng kuring online. Punten cobian.

Alesan Kunaon Kuring Ngembang Ngalangkungan Carita:

  • Kaseueuran jalma anu goreng teuing dina nyarioskeun carita.
  • Kaseueuran jalma henteu néangan carita. Gasp!

Kuring terang kuring bakal ngaganggu propésional kontén di luar sana anu resep puitis, ngawangun kaaslian, sareng nangkep émosi panonton, pamirsa, atanapi pamiarsa aranjeunna.

Teu aya anu langkung saé tibatan carita hébat anu dicarioskeun ku juru dongéng anu hébat. Tapi mendakan carita anu hébat atanapi juru dongéng anu hadé pikeun nyaritakeun éta rada langka. Ahli dongéng anu hadé nguntungkeun carios anu hébat kusabab éta bisnisna!

Éta panginten henteu Anjeun bisnis.

Google ngalakukeun seueur panilitian ngeunaan naon anu ngamotivasi jalma pikeun ngalakukeun tindakan online, badarat dina 4 momen anu béda dimana usaha sareng konsumén nyandak tindakan.

  1. Abdi hoyong terang moments
  2. Abdi hoyong angkat moments
  3. Abdi hoyong ngalakukeun moments
  4. Abdi hoyong mésér moments

Tangtosna, upami anu mésér gaduh waktos kanggo nonton, ngadangukeun, atanapi maca carita, aranjeunna tiasa kalibet langkung jero sareng merk anjeun online. Tapi kuring badé ngajawab yén ieu jarang. Sareng kuring yakin statistik industri ngadukung premis kuring. Hiji conto nyaéta pertumbuhan dua digit sareng popularitas (kirang ti 2-menit) video "kumaha-cara" online. Jalma-jalma henteu milarian carita, aranjeunna milarian solusi pikeun masalahna.

Abdi henteu nyebatkeun yén perusahaan anjeun kedah nyingkahan cariosan sadayana. Nalika urang ngalakukeun panilitian sareng ngembangkeun carita anu narik ati, infografis sareng whitepaper anu urang rancang pikeun palanggan bakal ngalakukeun anu luar biasa. Nanging, urang ningali seueur deui jalma anu datang sareng ngarobih dina situs klien kami nalika kami nyayogikeun solusi pikeun menerkeun masalahna.

Sedengkeun sapotong eusi anjeun kedah nyarioskeun carita anu kuat ngeunaan ayana perusahaan anjeun, ngeunaan pangadeg anjeun, atanapi konsumén anu anjeun bantosan, anjeun ogé kedah gaduh artikel anu ringkes sareng eksplisit anu nyarios ka:

  1. Kumaha carana ngalereskeun masalah.
  2. Kumaha solusi anjeun ngabantosan ngalereskeun masalah.
  3. Naha solusi anjeun béda.
  4. Naha anjeun tiasa dipercaya.
  5. Kumaha palanggan anjeun tiasa menerkeun biaya anjeun.

Conto 1: High Tech, No Story

NIST nyaéta Institut Standar sareng Téknologi Nasional. Aranjeunna sering nyebarkeun laporan panilitian anu panjang anu nyarankeun kabijakan sareng prosedur pikeun topik sapertos kendali aksés, kontinuitas bisnis, réspon kajadian, pamulihan bencana sareng sababaraha bidang penting deui. PDFs sacara rinci lengkep (sapertos dokumén panilitian anu resmi kedahna), tapi kaseueuran ahli IT sareng Kaamanan kedah ngartos anu nyandak - henteu diajar unggal jéntré.

Klién kami, Pusat Data Lifeline, sacara internasional diaku salaku pamimpin inovasi dina industri data center sareng ahli dina kaamanan. Nyatana, aranjeunna mangrupikeun pusat data pribadi anu parantos ngahontal tingkat pangluhurna syarat kaamanan féderal anu dipikaterang - FEDRamp. Co-founder Rich Banta mangrupikeun ahli anu paling bijil di planét ieu. Janten, daripada ngadaptarkeun sadayana dokumén, Beunghar nyatujuan sinopsis anu ditalungtik sareng ditulis ku tim kami anu ngajelaskeun laporan. Sampel - NIST 800-53.

Nilai tulisan-tulisan éta nya éta ngahemat prospek sareng konsumén na ton waktos. Kalayan pangakuan anu parantos diwangun ku Rich, sinopsis na tina riset dipercaya sareng dipeunteun ku pemirsa. Teu aya carita ... ngan épisién ngajawabna Abdi hoyong terang kabutuhan pemirsa na.

Conto 2: Panilitian Anu Berharga, Henteu Carita

Salah sahiji deui klien kami mangrupikeun solusi anu paling maju pikeun profesional rekrutmen pikeun wawancara calon liwat pesen téks, gambaran. Mangrupikeun téknologi anyar anu leres-leres teu aya anu milari jinis platform sapertos ieu. Nanging, anu nyandak kaputusan anu sami milari inpormasi sanés online. Kami ngabantosan panilitian timna sareng ngembangkeun daptar tunjangan padamelan murah éta naekeun Dursasana, ingetan sareng balikeun tina investasi anu saé.

Deui, teu aya carita di dinya - tapi mangrupikeun tulisan anu ditaliti, lengkep, sareng berharga anu ngajawab Abdi hoyong ngalakukeun nalika dunungan ngupayakeun nerapkeun jasa anyar pikeun padamel.

Naon anu Dipilari ku Prospék anjeun?

Deui, kuring henteu merhatoskeun kakuatan cariosan anu hébat, kuring ngan ukur mamatahan yén éta sanés hiji-hijina alat dina kotak alat anjeun. Anjeun kedah milih alat anu pas pikeun prospek anu leres. Angkat naon anu dipilarian ku pemirsa sareng nyayogikeunana pikeun aranjeunna.

Éta henteu salawasna carita.

2 Komentar

  1. 1

    Hatur nuhun Douglas kanggo postingan inpormasi pisan. Kuring terang yén Eusi mangrupikeun raja tapi henteu kedah anjeun kontén kedah 1000 + kecap. Kuring yakin yén eusi anjeun kedah ngagaduhan sababaraha inpormasi unik sareng saha anu narik para tamu. Henteu janten masalah kumaha panjangna.

    • 2

      Hai Jack,

      Sapuk satuju - kana sajumlahing. Hésé pisan nyerat tuntas ngeunaan hiji topik tanpa nyerat sacara rinci. Sareng anjeun bakal mendakan sakedik halaman pikeun peringkat konci pikeun kecap konci anu dipilari nalika milari produk atanapi jasa anu sahandapeun 1,000 kecap. Abdi henteu ngaraoskeun éta aturan ... tapi kuring bakalan leres-leres tuntas.

      Thanks!
      Doug

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.