Eureun Ngobrol Sareng Ngadangukeun

henteu ngupingkeun

Média sosial nyaéta sosial. Urang sadayana parantos nguping sajuta kali. Alesan urang sadayana parantos ngupingkeun ieu sajuta kali sabab éta mangrupikeun hiji-hijina aturan anu tetep anu tiasa dibuktikeun ngeunaan média sosial ku saha waé.

Masalah pangbadagna anu kuring tingali sacara rutin nyaéta jalma-jalma nyarioskeun pengikutna tibatan nyarios jeung maranehna.

Nembe, urang mendakan keluhan pelanggan dina Twitter ngeunaan salah sahiji klien kami. Sanaos keluhan éta sanés ditujukeun ka klien, kami mutuskeun yén pendekatan anu pangsaéna nyaéta pikeun ngaréspon sareng nunjukkeun yén kami ngupingkeun konsumén kami, sareng kami di dieu pikeun ngabantosan.

Konsumén ngaréspon yén pangakuan kami ka anjeunna nyaéta perbaikan pikeun keluhan aslina. Janten pikeun rekap, palanggan ngagaduhan keluhan sareng disuarakeun dina Twitter. Klién kami ngaréspon sareng nawiskeun ngabantosan, sareng nasabah nganggap tawaran éta cekap pikeun ngajaga kasatiaan aranjeunna.

Ieu anu dimaksud média sosial. Daripada ngan ukur nyiptakeun eusi anu ngan saukur ngobrol sareng pengikut anjeun, luangkeun waktos ngupingkeun sareng berinteraksi sareng paguneman anu parantos kajantenan online. Ieu balik deui ka titik aslina yén média sosial sosial.

Teu aya anu resep ka bodo anu teu tiasa nanaon, tapi nyarioskeun dirina sareng naon anu dilakukeun. Luangkeun waktos pikeun ngadangukeun, sareng ngiringan paguneman tanpa kedah ngamajukeun hal anu dilakukeun ku bisnis anjeun.

Sakumaha saur Ernest Hemingway, "Kuring resep ngupingkeun. Kuring parantos diajar pisan tina ngupingkeun kalayan ati-ati. Kaseueuran jalma henteu pernah ngupingkeun. "

One comment

  1. 1

    Abdi henteu tiasa satuju deui
    sareng anjeun. Ngagunakeun média sosial salaku layanan palanggan henteu ngan ukur sopan pisan sareng
    ramah-pangguna pikeun palanggan anjeun, tapi éta ogé tiasa ngahasilkeun pisan lalu lintas,
    kasadaran mérek sareng upami dilakukeun leres sareng ku cara lucu, éta tiasa janten viral sareng éta hal anu teu aya hargana.
    Taun kamari, urang tiasa janten conto anu saé dilakukeun ku Bodyform salaku réspon kana
    Richard Neill. Hal-hal ieu ngan ukur hébat sareng mérek kedah difokuskeun éta. Ngupingkeun mangrupakeun konci pikeun sadayana.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.