Eureun Nulis pikeun Mesin Milarian

pamiarsaTémplat WordPress kuring dioptimalkeun pikeun Search Engine. Kuring sacara ati-ati nyusun témplat kuring saatos diajar sababaraha tip ti sababaraha urang. Sadayana ti judul halaman dugi ka tag parantos dirobih kanggo meresan saloba kuring tiasa kaluar tina éta.

Ngaoptimalkeun témplat blog kuring tiasa dianggo - ampir 50% pengunjung kuring datang ku Search Engine, utamina Google. Sanaos blog abdi dioptimalkeun pikeun Search Engine, SEO ahli bakal nyatet yén tulisan kuring henteu.

Kuring henteu ngulang judul kuring dina sababaraha kalimat munggaran kuring. Kuring henteu nganggo seueur tautan dina tulisan kuring. Kuring henteu sering ngaitkeun kana tulisan kuring nyalira kecuali éta leres-leres relatif. Saatos maca ton SEO tulisan, kuring tiasa nyerat daptar cek barang anu kuring sakuduna lakukeun ku unggal tulisan.

Kuring moal ngalakukeun éta sabab kuring henteu nyerat mesin pencari, kuring nyerat kanggo pamiarsa. Éta sigana henteu tulus pikeun ngarobih gaya dialog kuring sahingga sababaraha aplikasi parangkat lunak dina sababaraha web crawler tiasa narik inpormasi kuring sareng ngindeks tulisan kuring pikeun milarian kecap konci. Kuring teu paduli lamun mesin pencari tiasa mendakan kuring langkung gampil ... Kuring paduli yén anu maca resep kana tulisan blog kuring.

Kusabab kuring kantos maca tulisan éta kanggo sababaraha waktos, kuring leres-leres tiasa perhatoskeun nalika blogger sanés ngalaksanakeunana. Ngan sakadar peringatan ka para blogger - I ngalangkungan maca seueur tulisan anjeun kusabab éta. Dina kasempetan, kuring bahkan lirén ngalanggan.

Cara séjén pikeun nyaritakeun blogger ieu ku komentatorna ... anjeun condong ningali koméntator anu béda unggal minggu anjeun kana blogna. Henteu aya paguneman ... ngan ukur koméntar di dieu waé sareng pamiarsa henteu kantos uih deui. Abdi resep pisan ningali jalma anu sami deui di blog kuring teras-terasan. Kuring parantos janten babaturan sareng seueur tamu kuring - sanaos kuring henteu kantos pendak sareng aranjeunna.

Anjeun anu ngagaduhan latar pamasaran langsung terang yén panilitian dina média naon waé nyebatkeun yén langkung hésé pikeun kéngingkeun pamiarsa énggal tibatan ngajaga anu aya. Éta strategi anu ngéléhkeun diri nalika anjeun nyerat ngawangun panempatan Search Engine tapi pamiarsa anjeun henteu resep atanapi caket kana blog anjeun. Anjeun kedah tetep ngaoptimalkeun sareng tetep ngarobih pikeun kéngingkeun langkung seueur hits ti Mesin pencari.

Entong nyerat mesin pencari. Tulis kanggo pamiarsa anjeun.

19 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Kuring henteu sering ngaitkeun kana postingan kuring nyalira kecuali éta leres-leres baraya.

    Kuring ampir henteu pernah numbu ka tulisan kuring sorangan. Éta kusabab seuseueurna waktos, postingan kuring sigana henteu silih tuturkeun. Aranjeunna biasana ngan dina topik momen, henteu ngagaduhan sambungan (atanapi sakedik, upami aya) kana postingan anu saencana.

  3. 3

    Kuring ngamimitian blog sareng pikir kuring badé ngalakukeun éta pisan, nyerat kanggo kéngingkeun jajaran halaman sareng anu sapertos kitu, teras nalika kuring ngamimitian nyerat, rasana sanés kuring ... Kusabab éta sanés! Kuring teras nyarios upami kuring badé ngalakukeun éta bakal dina kaayaan kuring sareng anu sanés. Kuring ngan ukur blogging salami sasasih sareng kuring resep kanyataan yén kuring ngawangun hubungan sanés tautan!

    • 4

      Nuhun, Latimer! Abdi nembé di blog anjeun (sigana urang gaduh sobat anu sami - JD ti Hideung Dina Usaha. Blog anjeun ditulis kalayan ati-ati pisan… anjeun némpél sababaraha topik anu leres-leres ngabeledug, tapi anjeun hormat nyayogikeun sisi anjeun tina argumen sareng ngantepkeun topik janten kabuka pikeun diskusi.

      Kuring maca seueur tulisan dina blogosfir ngeunaan naon anjeun sakuduna lakukeun ... sareng kuring terus terang pikir seuseueurna éta BS Éta sapertos nyarios ka batur kumaha aranjeunna sakuduna gaduh paguneman sareng muhrim.

      Hatur nuhun mampir sareng mairan!
      Doug

  4. 5

    Nuhun parantos mampir ka Doug, sakumaha kuring nyarios dina blog kuring kuring sok kabuka ngadangukeun sadaya pendapat sareng urang tiasa gaduh diskusi anu cerdas ngeunaan masalah naon waé. Sakali deui hatur nuhun kana koméntar.

  5. 6

    Doug,

    Kuring ngan ukur hoyong masihan terang yén kuring leres-leres resep kana naon anu anjeun carioskeun dina tulisan ieu. Kuring nembé ngamimitian blog kuring sakedik langkung ti sabulan katukang sareng kuring ajeg diajar kumaha ngalakukeun hal ieu, janten naséhat anjeun leres-leres ngabantosan sabab éta leres. Sanaos kuring bieu aya dina ieu menit, kuring kedah ngalawan godaan pikeun ngalakukeun Naon waé pikeun ngahasilkeun jumlah. Éta sapertos kecanduan retakan atanapi naon, anjeun terang? Langkung seueur pamiarsa, kuring ngan saukur kedah gaduh deui Pamiarsa.

    Tapi ayeuna kuring maca tulisan anjeun sareng éta sadayana datang deui ka kuring, sapertos sora leutik anu ditahan dina pengkereun pipikiran kuring. Anu dihukum pikeun asup akal. "Nyarios naon anu anjeun terang, ucapkeun sapertos anjeun nyarios, sareng aranjeunna bakal sumping."

    Kalayan hapunten, tangtosna, kana "Bidang Impian".

  6. 7

    Nuhun, Keith. Saur sadayana (bahkan di luar blogging) milari pangakuan. Kuring ogé mendakan sorangan nyerat kadang-kadang panasaran kumaha éta bakal mangaruhan SEO, tautan, diggs, sareng sajabana Salah sahiji alesan kuring nyerat tulisan ieu nyaéta ngajaga Kuring sorangan antrian ogé!

  7. 8

    Keith,

    Pos anu saé. Kuring nyobian henteu nyerat mesin pencari, tapi kuring kedah ngaku kuring mikir ngeunaan éta. Dina sababaraha judul tulisan kuring (upami éta aya hubunganana sareng acara utami), atuh kecap éta tiasa dicandak ku mesin pencari. Kuring henteu ngalakukeun ieu janten kuring tiasa ngagaduhan seueur anu datang kana situs (kuring ngagaduhan cara sanésna pikeun nyéépkeun ego kuring). Kuring ngalakukeun éta kusabab kuring hoyong jalma maca naon anu kuring carioskeun. Mudah-mudahan aranjeunna bakal sumping deui sareng ngiringan diskusi. Blogging pikaresepeun. Kuring tiasa pendak sareng sababaraha jalma anu hébat sareng diajar pisan dina prosés.

  8. 9
    • 10

      Paula,

      Naon waé kasempetan anu kuring tiasa tangtangan pikeun nyayogikeun demonstrasi sapertos kitu? Kuring henteu ragu yén éta moal mungkin - sigana aya cara pikeun ngalakukeun duanana. Nanging, kuring henteu tiasa ngaidentipikasi conto naon waé. (Sugan éta kusabab panulis ngalakukeun padamelan anu saé pikeun ngamangpaatkeun duanana téhnik.)

      Abdi hoyong ningali tulisan acak anu ditulis saé sareng ngabandingkeun kana tulisan anu ditulis kalayan leres JEUNG ngamangpaatkeun téhnik pikeun Mesin Pencarian.

      Thanks!
      Doug

  9. 11

    Hei Doug -

    Dina résiko disada pisan tina ucapan salamet diri, ieu mangrupikeun sapotong anu kuring ciptakeun anu kéngingkeun patalimarga mesin pencari anu saé sareng anu dipikaresep ku pamiarsa biasa kuring:

    Aturan Gelang Henteu Ngadu: Naha anjeun nempel ka aranjeunna?

    Kuring gaduh sababaraha sapertos kitu - ka Gusti Anu Maha Suci!

    Sanaos kuring ngaku kuring terang naon anu anjeun hartosna - sakapeung kuring langkung condong kana SEO tibatan pamiarsa biasa kuring, tapi kuring resep pamiarsa biasa kuring tetep datang deui kusabab aranjeunna resep kuring.

    Siga kuring sareng Ilker Yoldas 'TheThinkingBlog.com: Kuring ngan tetep maca éta kusabab kuring resep anjeunna, janten anjeunna tiasa nyerat SEO sareng kuring masih bakal aya salaku pembaca biasa na!

    Jaga sareng hatur nuhun pikeun ngaréspon,
    Paula

    • 12

      Nuhun, Paula. Mudah-mudahan, anjeun ngalaksanakeun ieu cara anu leres - tapi kuring pikir anjeun ngabantosan pikeun leres-leres ngadukung premis kuring. Sebutan anjeun ngeunaan "gelang no-komplain" sababaraha kali dina sababaraha petikan munggaran henteu leres-leres leres - éta maos sapertos SEO mangrupikeun prioritas tibatan sapertos anjeun nyarios sareng kuring.

      Posna anu saé, punten tong salah jalan. Tapi dina 5 taun nalika mesin pencari tiasa nyebarkeun data topical tanpa kedah nyerat kanggo aranjeunna - naha ieu mangrupikeun cara alami nyerat tulisan?

      Ironisna, kuring indit ka tulisan ieu dina Thinking Blog sareng paragrap kahiji ngagaduhan 21 tautan gratuitous di jerona pikeun jero numbu ka blog na. Tautan éta murni pikeun mesin pencari, sanés pikeun anjeun sareng kuring.

      Kalayan hormat pisan!
      Doug

  10. 13

    Henteu aya pelanggaran anu dilakukeun; hatur nuhun parantos maca tulisan kuring.

    Sareng leres, tangtosna henteu balikan sareng kandel frasa SEO penting upami kuring henteu hoyong jalma mendakan aranjeunna.

    Aduh, sapertos kitu kahirupan SEO'er…

    Kuring heran kumaha sakabéh kaulinan SEO-Google bakal robih di payun.

    Éta kedah janten perjalanan anu matak ...

  11. 15

    Ngan maca tulisan ieu sareng kumaha waktuna. Kuring ngantunkeun rapat minggu kamari dimana batur sapagawean ngawalon sisindiran yén halaman wéb kami henteu resep maca ku nyatakeun "halaman ieu sanés kanggo pamiarsa. Halaman ieu kanggo mesin pencari ”. Ngajantenkeun kuring ngagoreng sirah kuring yén kami parantos jauh kana jalur optimasi yén batur saleresna NGAHIRUPkeun yén halamanna moal kabaca ku manusa. Niupkeun pipikiran. Optimalkeun saageung anjeun nalika ngadamel kontén inpormasi sigana mangrupikeun ideu asing. Henteu perlu disebatkeun, kuring ngirim tulisan ieu ka sababaraha urang di perusahaan kuring.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.