StoreConnect: Solusi eCommerce Asli Salesforce pikeun Usaha Leutik sareng Sedeng

StoreConnect - SMB Salesforce Ecommerce Platform

Sanaos e-commerce sok janten masa depan, ayeuna langkung penting tibatan kantos. Dunya parantos robih janten tempat kateupastian, ati-ati, sareng jarak sosial, nekenkeun seueur kaunggulan eCommerce pikeun usaha sareng konsumén.

E-commerce global parantos ningkat unggal taun ti saprak mimitina. Kusabab mésér online langkung gampang sareng langkung saé tibatan balanja di toko nyata. Conto kumaha eCommerce ngarobih deui sareng ningkatkeun séktor kalebet Amazon sareng Flipkart. 

E-commerce mimiti muncul salaku faktor anu penting dina industri ritel dina taun-taun awal abad ieu. Taun 2012, éta nyababkeun 5% tina penjualan ritel di AS, pangsa anu dua kali 10% ku taun 2019. Dina taun 2020, pandémik Covid-19, anu nyababkeun shuttering samentawis toko fisik di sakumna dunya, ngadorong e-commerce. dibagikeun ka 13.6% tina sakabéh jualan ritel. Diperkirakeun ku 2025, pangsa e-commerce bakal ngahontal 21.9%.

Féderasi Retail Nasional

Alatan tumuwuhna ngabeledug ieu, beuki loba Usaha Leutik nepi ka Sedeng (SMBs) nuju ngagerakkeun operasina sacara online sakedik-sakedik nganggo sistem eCommerce 2.0 anu tos aya. Sistem eCommerce 2.0 ieu masing-masing ngalakukeun bagian tina padamelan anu diperyogikeun sareng peryogi pamilik usaha pikeun nyiptakeun sambungan antara aranjeunna pikeun ngajaga sadaya datana disingkronkeun dina sadaya sistemna.

Ieu gancang janten masalah mamah kana hiji komoditi terhormat unggal boga Usaha Leutik nepi ka Sedeng lacks, waktu.

Évolusi StoreConnect eCommerce 3.0, nyaeta ngeunaan nyieun a hiji platform nu nyadiakeun TUNGGAL sumber bebeneran sakuliah informasi produk, jaba, pesenan online, rojongan, pamasaran, titik jualan, sarta data customer. Éta ngajaga data palanggan anu berharga dina bisnis sareng gampang diaksés ku timna. Éta ningkatkeun efisiensi di perusahaan ku ngaleungitkeun silo data sareng ngahijikeun pangalaman palanggan sareng sistem back-end perusahaan. Sistem eCommerce 3.0 ngahijikeun sadaya sistem di luhur kana hiji solusi anu dijalankeun tina hiji platform, tinimbang nyobian ngahijikeun sababaraha sistem.

Ihtisar Solusi eCommerce StoreConnect

StoreConnect mangrupikeun eCommerce lengkep, situs wéb anu di-host, titik jual, sareng sistem manajemén kontén (CMS) anu ngamungkinkeun usaha leutik nepi ka sedeng pikeun ngahijikeun sadaya saluran pamasaran, penjualan, sareng dukungan kana hiji sistem, ngahémat waktos sareng artos. Sistem ieu diwangun dina Salesforce, platform parangkat lunak global anu nyayogikeun manajemén hubungan palanggan sareng aplikasi anu difokuskeun kana penjualan, palayanan palanggan, otomatisasi pamasaran, analitik, sareng pamekaran aplikasi.

Fitur utama StoreConnect nyaéta:

  • Dumasar kana CRM anu paling suksés di dunya, Salesforce, nyiptakeun solusi eCommerce anu kuat pikeun usaha leutik sareng sedeng.
  • Kamampuhan pikeun ngaropea sareng nyiptakeun aturan pikeun toko eCommerce anjeun.
  • Éta ngahijikeun pamayaran, pamasaran email, janjian sareng manajemén booking, sistem manajemén eusi, manajemén halaman wéb, titik penjualan, manajemén kalungguhan penjualan, manajemén inventaris, sareng minuhan.
  • Nyayogikeun usaha sareng pandangan ngalaporkeun anu kuat ngeunaan kagiatan Pelanggan sareng Penjualan sadayana dina hiji platform.
  • Sababaraha etalase dina sababaraha mata uang sareng basa ngamungkinkeun sistem tunggal nyayogikeun eCommerce pikeun seueur merek atanapi daérah sadayana tina hiji sistem.
  • Ngahindarkeun duplikasi, ngahémat waktos sareng artos, sahingga ngamungkinkeun para pamimpin bisnis ngahontal kamekaran sareng skalabilitas.

storeconnect salesforce integrasi ecommerce

Wawasan Dursasana

Langkung ti 150,000 pikeun-kauntungan sareng 50,000 usaha nirlaba parantos nganggo Salesforce di sakuliah dunya. StoreConnect ngaronjatkeun efisiensi usaha Leutik nepi ka Sedeng ngaliwatan eCommerce 3.0 na, sahingga SMBs jadi leuwih nguntungkeun, ngarah bisa kalayan gampang cuaca sagala poténsi shifts ékonomi.

Dipilih salaku juara 2021 Salesforce Innovation Award pikeun Kategori Retail mangrupikeun validasi ageung tina kerja keras dina nyangking visi pikeun kanyataan.

Solusi Moderno, salah sahiji mitra konsultan Salesforce premiere Selandia Anyar urang, ngagunakeun StoreConnect pikeun ngaktipkeun konsumén maranéhna pikeun pinuh ngahijikeun program #1 CRM di dunya jeung ayana online maranéhanana sarta jadi organisasi jeung konsumén maranéhanana. 

Masalah anu urang tingali sareng kalolobaan platform e-commerce nyaéta aranjeunna umumna henteu mandiri tina sistem bisnis anu sanés. Ieu ngabatesan kamampuan pikeun tiasa pasar sareng ngalayanan konsumén iwal proyek integrasi anu mahal sareng panjang dilaksanakeun. Ku gaduh sadaya data transaksi linggih dina platform Salesforce anjeun tiasa nyayogikeun pamasaran anu leres-leres pribadi sareng relevan dumasar kana sajarah transaksi.

Gareth Baker, pangadeg Moderno

Robin Leonard, CEO AFDigital, salah sahiji mitra konsultan Salesforce anjog Australia urang, ngajelaskeun, yén kalawan StoreConnect, maranéhna teu kudu mertimbangkeun waragad integrasi atawa masang plugins pihak katilu pikeun minuhan kabutuhan husus. Gampang nyetél, henteu peryogi kaahlian pamekaran sareng urang tiasa ngaluncurkeun situs klien kami gancang.

Theo Kanellopoulos, CEO Kaluar dina Awan dinyatakeun, yén maranéhna ningali StoreConnect ngarengsekeun masalah badag pikeun konsumén maranéhanana anu dina titik nu tangtu dina nyoko tech maranéhanana sarta néangan solusi scalable holistik.

Mimitian Uji Coba StoreConnect Gratis anjeun

Prakték Pangalusna ECommerce

  • Nyingkahan Gawé Ganda - Tim anjeun henteu kedah nyéépkeun waktosna ngabantosan komputer ngobrol sareng komputer atanapi nanganan hal anu sami langkung ti sakali, nyéépkeun alur kerja anjeun sareng ngahapus sistem. Sistem panggancangna henteu aya sistem.
  • Diurus Centrally - Sadaya data palanggan anu asup langsung ngamutahirkeun lingkungan Salesforce anjeun, ngajaga palanggan anjeun, pesenan, promosi, sareng rékaman inventaris saham anu diropéa. Dina ngan ukur sababaraha klik, tim tiasa ngapdet produk, pesenan, inpormasi pengiriman, sareng sadaya interaksi klien.
  • Integrasi Integrasi - Salesforce mangrupikeun awal integrasi. Éta nyayogikeun konektipitas anu lancar sareng rupa-rupa platform ERP populér, gateway pamayaran, sareng sistem parangkat lunak sanés, ngaleungitkeun kabutuhan cross-entry data manual sareng ningkatkeun akurasi data. 
  • Sababaraha Storefronts - Kalayan StoreConnect, saurang tiasa nyambung, ngatur, sareng nganteurkeun ka sababaraha toko tina hiji sistem. Pikeun nganteurkeun sababaraha toko e-commerce anu disasarkeun palanggan atanapi merek, teu aya deui anu peryogi pikeun ngatur sistem sareng jasa parangkat lunak anu béda.

Solusi StoreConnect diperyogikeun sareng kuat, sahingga 63% konsumén StoreConnect logos anyar net ka Salesforce (lingo pikeun henteu nganggo Salesforce sateuacana) sareng langkung ti 92% prospekna ogé logos anyar net. Angka-angka ieu dina ékosistem Salesforce ISV (ngajual parangkat lunak bebas) teu kadéngé.

Quote Ti CEO

Éta ngeunaan kesederhanaan. Éta sumber tunggal bebeneran. Seueur perusahaan tiasa ngalakukeun POS sareng multi toko sareng multi nagara… StoreConnect sareng Salesforce tiasa ngalakukeun éta sadayana dina SATU sistem ngahémat LIPI waktos sareng artos, ieu mangrupikeun pesen konci. eCommerce 10.

Mikel Lindsaar, StoreConnect

StoreConnect Ihtisar

Tujuan StoreConnect nyaéta pikeun ngabéréskeun paménta pent-up anu ageung pikeun téknologi SMB anu langkung saé, ngalungkeun kana eCommerce 3.0 sareng masihan aranjeunna kasempetan pikeun bersaing salaku David ngalawan Goliath, dina hal téknologi, kamekaran, kagancangan sareng kapamilikan data-tungtungna leveling maén ngamungkinkeun aranjeunna bersaing dina skala global pernah katempo sateuacan. Dina waktu bisnis téh duit. StoreConnect nyaeta Time. Muhun spent.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.