Ngadongéngkeun ngalawan Perusahaan Nyarios

pamasaran cariosan nyarios

Mangtaun-taun ka pengker kuring disertifikasi dina prosés ngiringan disebut Targeted Selection. Salah sahiji konci pikeun prosés wawancara sareng calon anyar nyaéta naroskeun patarosan kabuka anu diperyogikeun calon nyarios a dongeng. Alesanna kusabab éta jauh langkung gampang pikeun jalma-jalma pikeun ngungkabkeun waleran anu jujur ​​nalika anjeun naroskeun aranjeunna pikeun ngajelaskeun sakabeh carita tibatan naroskeun aranjeunna patarosan anu enya atanapi henteu.

Di dieu hiji conto:

  • Naha anjeun damel saé sareng tenggat waktos anu ketat? Jawaban: Leres
  • Disimpen… Naha anjeun tiasa nyaritakeun kuring ngeunaan waktos di damel dimana anjeun ngagaduhan sababaraha tenggat waktos anu ketat anu bakal janten tantangan, atanapi panginten henteu mungkin? Ngajawab: Hiji carita anu anjeun tiasa naroskeun detil tambahan ngeunaan.

Carita duanana ngungkabkeun na memorable. Kaseueuran urang henteu émut siaran pers terakhir anu urang baca, tapi urang émut carita terakhir anu urang baca - sanaos perkawis bisnis. The Carita Orabrush nyaéta anu terakhir anu aya dina pipikiran pikeun kuring.

Strategi kontén paménta online pikeun urang kaluar tina pamasaran sareng perusahaan nyarios sareng ngawartosan carita. Éta strategi konci kalayan Blogging Perusahaan. Jalma-jalma henteu hoyong nguping perusahaan-nyarioskeun ngeunaan perusahaan, produk atanapi jasa anjeun, aranjeunna hoyong ngupingkeun carita anu saleresna ngeunaan kumaha konsuménna langkung saé kalayan ngalakukeun bisnis sareng anjeun!

nu Agénsi Hoffman parantos ngembangkeun infographic dina Nyarioskeun vs. Perusahaan Nyarios. Anjeun ogé tiasa maca langkung seueur ngeunaan téknik cariosan dina blog Lou Hoffman, Sudut Ismail.

cariosan vs perusahaan nyarioskeun v3

3 Komentar

  1. 1

    Doug,

    Hatur nuhun parantos nyayogikeun waktos pikeun nyorot infographic kami dina cariosan.

    Conto anjeun ngagunakeun prosés wawancara anu saé. Pangalaman kami sareng patarosan kabuka negeskeun yén unggal jalma ngagaduhan kamampuan nyarioskeun carita.

    Ayeuna, salah sahiji panginten henteu ngagaduhan glibness tina Conan atanapi gigitan Chris Rock, tapi henteu kunanaon

    Pikeun perusahaan, tujuanana nyaéta ulah aranjeunna seuri di gang.

    Tujuanana nyaéta pikeun "nyambung."

  2. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.