Storyworks1: Platform Pangiriman Eusi Penjualan Digital Lokasi-Sadar

storyworks1 manajemén eusi penjualan digital

Carita carita1 nyayogikeun platform presentasi sélulér interaktif pikeun nyayogikeun tim lapangan anjeun ku alat pikeun ngabantosan kapercayaan, ngajantenkeun strategi pemasaran kalayan dijalankeunnana penjualan, sareng numuhkeun hubungan bisnis sareng wawasan real-time sareng data anu tiasa ditindak.

Storyworks1 anyar Kasempetan Locator nyayogikeun tanaga penjualan lapangan sareng kamampuan nyingkronkeun lokasi ayeuna sareng CRM ngalangkungan alat sélulér dina peta sareng prospek caket sareng lokasi klien sareng propil. Peluang Pelacak ngarobih inpormasi dumasar kana daérah pangguna ayeuna, ngaheulakeun kamungkinan pasini sareng milarian inpormasi kontak ayeuna tina pamilarian kecap konci saderhana. Kalayan Locator Peluang, juragan sales ogé tiasa unggah inpormasi tina telepon sareng rapat ka CRM perusahaan.

Sakali aktipitas, Peluang Pelacak dianggo ku nyingkronkeun sareng lokasi penjualan ayeuna ku alat sélulérna. Inpormasi teras diekstraksi ti perusahaan CRM kana alat dumasar kana data géografi sareng mékanisme milarian. Inpormasi konci ngeunaan kantor klien sareng prospek anu pang caket kalebet prioritas kasempetan teras sayogi ngalangkungan pamilarian kecap konci saderhana sareng / atanapi nami tukang. Telepon sareng rapat tiasa lebet kana CRM ngalangkungan Peluang Pelacak, ngaleungitkeun perjalanan deui ka kantor.

Penting pisan pikeun anu ngajualan maksimalkeun waktos na di lapangan pikeun ngahontal produktivitas anu paling luhur. The Opportunity Locator mangrupikeun salah sahiji alat munggaran anu nyandak kakuatan CRM sareng narjamahkeun kana efisiensi penjualan anu langkung ageung. Kamampuh kéngingkeun inpormasi konci ngeunaan klien sareng calon palanggan dina daérah geografis anu ditargetkeun ngamungkinkeun para juragan nambihan langkung seueur rapat, ngirangan waktos telepon sareng email, sareng nyingkahan perjalanan anu teu perlu deui ka kantor pikeun ngaksés CRM. Ieu ngahasilkeun kauntungan anu luar biasa tina hal épisiénsi pikeun anu penjualan, sareng ngirangan pisan biaya kasempetan pikeun perusahaan. Jeff Fritz, CEO Storyworks1

Fitur tina Storyworks1

  • Aksés eusi offline - aksés kana kontén anu anjeun peryogikeun nganggo atanapi henteu nganggo sambungan, eusi disingkronkeun kana alat anjeun pikeun aksés offline.
  • Integrasi parantos siap - sambungkeun kana téknologi bisnis anu parantos anjeun anggo ayeuna sapertos Salesforce, Netsuite, Dropbox, Oracle, Blackboard sareng seueur deui. Platform kami ngantosan.
  • Ngaronjat konsistensi dina lapangan - penjualan bakalan ngagaduhan bahan paling mutakhir dina desktop, laptop, tablet, atanapi smartphone.
  • Hiji lokasi pikeun alat penjualan anjeun - sumber anu teratur, lebet pikeun sadaya bahan penjualan anjeun. Pindahkeun langkung caket pikeun nyederhanakeun prosés penjualan anjeun.
  • Add-on khusus - Add-on interaktif anu ngabantosan nunjukkeun nilai. Nganteurkeun pangalaman mésér anu pantes diémutan.
  • Téknologi penjualan anu gampang dianggo -platform anu dirancang ti mimiti pikeun ngadukung salesperson perusahaan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.