Strategi Pemasaran B2B pikeun 2013 sareng Cicih

strategi marketing b2b

Nalika urang nyarios ka perusahaan anu ngalayanan konsumén, aranjeunna sok naros naha kami parantos damel sareng perusahaan B2C. Nalika urang nyarios sareng perusahaan B2B, aranjeunna naroskeun naha kami parantos damel sareng perusahaan B2B. Dina sagala kajujuran, stratégi mirip pisan ... éta nomer sareng prosés mésér anu bénten. Nanging, kami ningali béda dina kauntungan per beuli. Perusahaan B2C condong condong kana jilid anu saé pisan sareng penghasilan anu murah per beuli - janten peryogi pisan. Pikeun B2B, Dursasana langkung awis pisan janten langkung handap, angka anu aya hubunganana tinggi nyaéta konci.

Kuring dumbstruck yén seueur pemasar B2B panasaran naha pamasaran online henteu atanapi leres bakal ngabantosan aranjeunna. Abdi émut ngiringan forum online 20 taun ka pengker kuring nganggo Internét pikeun mendakan sensor jarakna pikeun jalur produksi anu ngagaduhan sensitipitas anu langkung saé sareng celah anu langkung lega tibatan sistem transportasi anu dianggo dina Koran. Butuh sababaraha minggu, tapi kuring mendakan naon anu kuring pilari sareng kami ngahémat puluhan rébu dolar per taun nalika kami henteu kedah ngagentos sénsor rusak. Éta B2B. Online.

Ayeuna, butuh pamilarian Google anu saderhana sareng kuring tiasa mendakan langkung ti 1,500 pabrik sensor, spésifikasina, ulasan ngeunaan perusahaan anu ngicalna, sareng pidéo cara ngagunakeunana sareng dimana mésérna. Éta eusi B2B. Éta dimana-mana. Usaha sering nginvestasikeun dolar anu serius nalika nyandak kaputusan pamésan sareng perwira pengadaan sareng pamimpin bisnis henteu linggih sareng ngantosan salesperson nyauran aranjeunna sateuacan aranjeunna nyandak kaputusan. Seringna, kaputusan dilakukeun ku waktos prospek nelepon anjeun!

GetAmbassador, sistem rujukan mérek tungtung-ka-tungtung pikeun bisnis, ngembangkeun infographic ieu ngeunaan strategi B2B Online Marketing tina data anu aranjeunna hasilkeun BtoBOnline jeung TopRankBlog.

b2b-marketing-2013

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.