Alteryx: Kecerdasan Bisnis sareng Analisis Strategis

analitik strategis alteryx

Nalika jalma nyarioskeun analytics, éta biasana dugi ka dina situs, data standar anu biasa di sajumlah vendor. Pikeun organisasi ageung sareng terabyte data - kalebet data pameseran pelanggan, data sénsus, data géografi, data média sosial, jst - rata-rata analytics platform henteu jalan. Ieu paguneman anu saé antara Alteryx sareng Forrester's Boris Evelson ngeunaan topik:

Alteryx ngagabungkeun intél bisnis sareng kamampuan pikeun nyambungkeun kana datamarts ageung kana naon anu dijelaskeunana analitik strategis.

Minggu kamari, kuring gaduh paguneman anu hadé dina topik sareng Paul Ross, VP Produk sareng Pamasaran Industri di Alteryx. Dina karir pamasaran basis data kuring sateuacanna, kuring ngarancang sareng ngawangun gudang data pamasaran pikeun klien sareng ngartos kana tantanganana. Kadang-kadang, urang peryogi sababaraha dinten kanggo nyusun terabyte data. Alteryx nanganan tugas rumit sapertos ieu dina laleur, ngamangpaatkeun anu pang anyarna dina téknologi database.

Alteryx ngagabungkeun sadaya fitur pakakas gudang data sareng modern analytics sareng alat sosial pikeun nyayogikeun pandangan lengkep pikeun data anjeun - kalebet ékstraksi, transformasi sareng beban (ETL), data sareng kabersihan alamat, integrasi data palanggan, komprési data sareng pengindeksan, ngalaporkeun sareng analitik spasial.

Alteryx: Anjeun kedah nganalisis data salian faktor éksternal anu aya hubunganana — sapertos rumah tangga, kalapa, psikografis, sareng geo-location. Sadayana digabungkeun, kecerdasan bisnis anu wawasan ieu analytics masihan anjeun naon anu anjeun peryogikeun pikeun nangkep kasempetan pasar strategis, ngaleungitkeun pesaing anjeun, sareng ngajalankeun langkung seueur pendapatan tina bisnis anjeun ayeuna.

Sareng éta tempat Alteryx pas. Parangkat lunak Alteryx Strategic Analytics mangrupikeun solusi desktop-to-cloud lengkep anu ngagabungkeun data bisnis, kontén industri, sareng pamrosésan spasial pikeun masihan perencana strategis sadayana anu aranjeunna peryogikeun dina hiji, solusi anu gampang dianggo. Éta mangrupikeun salah sahiji sumber pikeun stratégis analytics software, data, sareng analisis, anu nganteurkeun intél bisnis analytics anjeun kedah nyandak kaputusan anu percaya diri.

Solusi Alteryx:

  • Analisis ad hoc dina sababaraha menit: Desain sareng ngararancang deui skénario kalayan langsung.
  • Bagan sareng peta interaktif: Identipikasi hubungan anyar sareng kasempetan.
  • Analisis rohangan: Ngali langkung jero sareng kontéks geografis anu pas.
  • Laporan éksténsif sareng pilihan pangiriman: Hadirkeun wawasan anu anjeun pikahoyong.
  • Pembina aplikasi: Nyiptakeun sareng ngabagi aplikasi analitik sareng ahli sihir sered-sareng-serelek.
  • Bursa aplikasi: Kéngingkeun luncat sareng aplikasi prebuilt ti Alteryx Community.

Di toko multi-kanal sareng lingkungan pamasaran, hiji pangecér Alteryx nganggo Facebook 'Likes' pikeun ngaoptimalkeun analisis segmentation pelanggan na. Ngagunakeun Alteryx, perusahaan tiasa nyocogkeun masing-masing 'Suka' dina halaman Facebook -na pikeun kagiatan palanggan dina program kasatiaanna, sareng nganalisis kabiasaan mésér palanggan. Ngagunakeun modél prediktif, analisis spasial (atanapi lokasi), sareng data demografi, pangecér dianalisis interaksi pelanggan Facebook na sareng hubungan langsung ka penjualan anu langkung luhur dina masing-masing bagéan pelanggan sareng kategori produk na.

Digabungkeun sareng data nasabah atanapi penjualan internal, sareng data demografi éksternal, Alteryx nguatkeun perusahaan ngartos persis kumaha usaha média sosialna sareng Investasi mangaruhan paripolah konsumén, sareng anu paling penting, garis handapna.

Upami anjeun hoyong nyobian sababaraha alat Alteryx ngalangkungan wéb - parios sababaraha aranjeunna analytics tukang sihir anjeun tiasa nganggo gratis pikeun aranjeunna Alteryx Ayeuna situs. Tracker Twitter aranjeunna lumayan tiis, balikkeun daptar tweet relatif dina kecap konci anu dipilarian, ogé inpormasi profil tweeter na. Anjeun ogé tiasa nempatkeun alamat sareng Twitter ID pikeun sababaraha penargetan tambahan!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.