Jangka panjang Marketing Strategis nyandak Wani

kakuatan keur narik ati

Nalika kuring damel sareng klien kapungkur dina kampanye surat langsung, konci pikeun kasuksésan nyaéta sababaraha pesen anu relevan anu ditepikeun sababaraha kali. Abdi ngingetkeun pangiklan ngeunaan ngirim pangirim hiji waktos sareng ngarepkeun hasilna anu saé. Sakali-kali kami nyayogikeun palanggan sareng buktina yén frékuénsi sareng patalina sareng konci pikeun suksés.

pesen-dina-botol.pngHenteu paduli kumaha anjeun cocog kualifikasi audién anjeun, kaleresan aya hiji pesen sapertos nempatkeun pesen dina botol sareng ngantosan réspon na. Éta henteu nyebatkeun yén kampanye ieu henteu ngagaduhan pangaruh atanapi laba kana inpéstasi… aranjeunna sering dilakukeun. [Poto éndah kapendak dina Oray Blog]

Kampanye pamasaran strategis jangka panjang tiasa dianggo sapertos nambihan minat, sanaos. Di malikan pesen, anjeun henteu gagap ... anjeun nyayogikeun langkung seueur kasempetan pikeun pesen ditahan. Sugan pertama kalina, anu datang henteu gaduh waktos kanggo nalungtik langkung jauh… atanapi panginten anu maca teu gaduh kasempetan kanggo ngagaleuh atanapi kalibet dina waktos éta.

Pamasaran strategis sareng ahli pamasaran brand resep kampanye pamasaran jangka panjang sabab ngamungkinkeun aranjeunna langkung seueur waktos pikeun ngeclak or ngacapruk tidbits tambahan inpormasi salami kampanye. Daripada ngadesek pisan pikeun serangan jangka pondok, tekanan tinggi, pamasar strategis ngantosan palanggan sumping ka aranjeunna. Palanggan hoyong sumping ka aranjeunna saatos dididik, ngawangun hubungan, sareng pinuh mikawanoh kasempetan éta.

Dinten ieu, kuring resep nyarios sareng Jascha Kaykas-Wolff, Pamasaran VP of Webtrends sareng kami ngabahas kumaha pikaresepeun strategi jangka panjang ieu. Punten upami aya analogi mancing anu sanés, tapi kuring bakal ibaratkeun ngalungkeun garis dina cai atanapi nyemprotkeun cai sareng trolling. Anjeun tiasa néwak lauk unggal ngalungkeun garis, tapi anjeun bakal nyababkeun langkung seueur lauk… sareng lauk anu langkung ageung ... nalika anjeun ngala cai sareng ngala cai.

Webtrend nuju damel dina strategi pemasaran anu unik pisan ayeuna ... sareng ayeuna ngahasilkeun wartos. Kuring ngarepkeun nonton strategi na dina waktosna sareng ningali réaksi industri. Kanyataan yén éta parantos ngagaduhan publisitas (bahkan sababaraha négatip) matak panasaran.

Strategi jangka pondok biasana gaduh résiko langkung alit tapi ngahasilkeun hasil anu langkung gancang sareng langkung alit. Strategi jangka panjang kadang gaduh résiko ageung tapi hasilna biasana ageung pisan nalika éta hasil. Wani pamasaran diganjar, sanaos. Kuring ngahargaan perusahaan sareng strategi jangka panjang langkung seueur. Éta sababna kuring damel utamina dina industri teangan organik sareng média sosial ... kuring yakin éta mangrupikeun conto tina strategi jangka panjang. Strategi jangka panjang netepkeun harepan anu hébat sareng; hasilna, konsumén langkung bahagia.

One comment

  1. 1

    Doug, ieu pisan anu kuring lakukeun sacara naluri dina salah sahiji proyek kuring. Sawangan jangka panjang pisan, jual lemes atanapi henteu payu, fokus kana ngawangun komunitas heula. Pikeun kuring, strategi tekanan jangka pondok langkung pondok sigana langkung résiko!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.