Streak: Atur Pipa Penjualan anjeun dina Gmail Kalayan CRM Unggulan Ieu

Streak: CRM Terpadu Gmail Kanggo Pipa Penjualan

Saatos ngadegkeun reputasi anu hébat sareng teras damel di situs abdi, nyarios, nyerat abdi, wawancara abdi, sareng bisnis kuring ... jumlah réspon sareng tindak lanjut anu kuring kedah sering ngalangkungan retakan. Kuring henteu ragu yén kuring kaleungitan kasempetan anu hébat ngan saukur kusabab kuring henteu nuturkeun sareng prospek dina waktos anu tepat.

Anu janten masalahna, nyaéta, babandingan sentuhan anu kuring kedah laksanakeun pikeun mendakan usaha kualitas anu cukup ageung. Nyatana, kuring rada yakin upami kuring nuturkeun sareng unggal pamundut yén kuring moal ngagaduhan waktos kanggo ngarengsekeun padamelan klien saleresna! Nanging, ngawangun pipa padet penting pisan nalika anjeun ngalengkepan proyek sareng ngalih ti klien. Anjeun kedah épisién sareng waktos anjeun… sacara berkala némpél unggal prospek, nyayogikeun aranjeunna, sareng ngamajukeunana ngalangkungan prosés penjualan anjeun.

Unggal bisnis anu hébat ngagaduhan pipa penjualan anu épéktip dimana aranjeunna terang tahapan prospekna aya, saha anu paling caket sareng nutup, sareng kamampuan pikeun ngaduga kamampuanna pikeun nutup sareng mekarkeun bisnis. Ieu pikasieuneun pikeun kuring sareng kuring henteu percanten kaayaan kuring unik. Kuring yakin kaseueuran usaha leutik bajoang sareng ngatur pipa penjualanna sareng sacara kualifikasi kualifikasi sareng ngabatalkeun kalungguhan. Utamana lamun aranjeunna henteu profesional dilatih sareng ahli penjualan anu ahli.

Ieu dimana a Management Hubungan customer (CRM) sistem mangrupikeun kabutuhan. Kalayan CRM, anjeun tiasa ngabandungan prospek anjeun, nyimpen catetan dina éta, ngaidentipikasi tahapan siklus penjualan anu aranjeunna lebet, nyiptakeun pancén lajuning laku, sareng langkung épéktip ngatur hubungan bisnis anjeun. Sareng… upami organisasi anjeun ngagaduhan sababaraha anggota, anjeun sacara efektif tiasa ngatasi tangan sareng tugas antara staf anjeun.

Streak: Atur Pipa Penjualan Anjeun Dina Gmail

Ngonpigurasikeun sareng ngatur paket perangkat lunak sanés pikeun ngalakukeun ieu langkung seueur damel, teu kirang. Seuseueurna kagiatan tiasa dilakukeun ngalangkungan email, janten gaduh CRM anu ngagabung sareng platform email anjeun kedah pikeun kesederhanaan sareng efisiensi. Upami usaha anjeun dioperasikeun Google, tilas bisa jadi solusi anu sampurna pikeun anjeun.

Streak ngagabung langsung sareng koropak Gmail anjeun, ngagaduhan plugins browser, sareng gaduh aplikasi mobile anu saé. Fitur Streak kalebet:

Streak CRM pikeun Gmail

  • CRM Terpadu Gmail - sadaya anu anjeun peryogikeun pikeun "ditutup-menang" nyumput dina email anjeun. Streak néwak poéna anjeun sareng manjangkeun Gmail anu aya kana CRM anu lengkep sareng fitur lengkep.

CRM Terpadu Gmail

  • Ngaropea Prosés Penjualan Anjeun - Nalika strategi penjualan anjeun robih, ngamutahirkeun Streak saharita sareng intuitif. Tambihkeun kolom énggal naon waé jinisna, nyusun ulang tahapan, atanapi ngahapus data iraha waé. Kolom dirancang khusus pikeun nampi nomer, téks bentuk-gratis, ménu lungsur, kotak centang, sareng naon waé anu anjeun pikahoyong.
  • Ngajual Kolaborasi - Sadaya kolaborator dina kasempetan tiasa maca email lengkep sanajan henteu kalebet benangna. Anjeun ogé tiasa ngendalikeun aksés data di anggota anggota tim anjeun kalayan peran ijin.
  • Panel Koropak - Catet, pasang tugas sareng tindak lanjut langsung tina panel anu terintegrasi kalayan hadé via plugins browser Streak pikeun Chrome atanapi Safari.

Catetan Koropak Streak

  • Snippét surélék - Lebetkeun téks anu biasa diulang ku paréntah konci. Gancang nyerat perkenalan lengkep, tindak lanjut, sareng panginget. Ngaleungitkeun waktos wasted sareng drudgery repetitive.
  • nyukcruk email - Nyukcruk ngabéjaan anjeun iraha, dimana, sareng sabaraha sering email ditingali. Anggo Streak pikeun nelepon kalungguhan dina waktos anu sami aranjeunna nuju mikiran anjeun.
  • Ngahijikeun Surat - Streak ngaleungitkeun komplikasi email massal. Tulis pesen anjeun, pilih daptar panarima, teras kirim.
  • Ngalaporkeun pipa - Nyiptakeun grafik sareng grafik anu warna gampang ku Streak. Tingali kumaha artos ngalangkungan pipa anjeun sareng kontributor mana anu ngahasilkeun pangaruh pangageungna.

Ngadaptarkeun Pikeun Streak

Panyingkepan: Abdi apiliasi pikeun tilas sareng Abdi nganggo tautan afiliasi kuring dina tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.