Masalah sareng "Data Ageung"

data badag

Salah sahiji istilah paling populér anu sigana bakal muncul dina unggal situs téknologi ayeuna nyaéta data badag. Kuring pikir industri ngalakukeun panyalahgunaan ku seueur teuing panggunaan sareng gambar anu teu leres anu ngagambarkeun naon anu leres-leres kajadian.

Data ageung mangrupikeun kecap konci, atanapi ungkapan-ungkapan, digunakeun pikeun nerangkeun jilid masif data anu terstruktur sareng henteu terstruktur anu ageung pisan sahingga sesah diolah nganggo database tradisional sareng téhnik parangkat lunak. Numutkeun kana Wébopédia

Masalahna nyaéta data ageung sanés ngan ukur a database badag. Data ageung dasarna mangrupikeun katerangan 2-diménsi. Masalahna nyaéta perusahaan henteu ngan ukur merjuangkeun basis data ageung, aranjeunna ogé merjuangkeun kecepatan data. Aliran data raksasa datang sacara real-time anu kedah dinormalisasi sareng dipidangkeun ku cara anu nyayogikeun analisa naon anu lumangsung dina waktosna.

Kuring yakin gambaran anu langkung akurat panginten ngalirkeun data. Data streaming ngagaduhan janji pikeun mendakan nugget inpormasi anu tiasa dimodalan ku para pemasar, ogé langsung, trending jeung duga analisis anu tiasa nyayogikeun kasempetan pikeun pemasar pikeun nyaluyukeun stratégi pikeun ngamaksimalkeun hasilna. Sistem kedah normalisasi, arsip, nampilkeun sareng prediksi pikeun urang pikeun leres-leres ngamangpaatkeun aliran data masif anu sayogi.

Entong dibobodo ku omongan pamasaran sakurilingna data badag. Solusi na parantos aya pikeun ngolah jilid data. Ngetok ngalirkeun data nyaéta naon anu urang leres-leres butuhkeun.

3 Komentar

  1. 1

    Kuring sapuk pisan sareng definisi anjeun sareng kumaha "data ageung" parantos janten kecap panas panas. Kuring nuju paguneman énjing sareng batur sapagawean ngeunaan "kecap buzz."

    Masalahna, ku kaleuleuman, anjeun ngaleutikeun tujuan anu leres sareng hartosna di tukangeun dugi ka seuseueurna anu parantos ngupingkeun sareng nganggona henteu ngartos pisan. Hal anu sami kajantenan sareng "komputasi awan" sareng daptar na terasna.

  2. 2
  3. 3

    Tulisan hébat Doug. Ketok data streaming nyaéta konci na! Ngumpulkeun data tina sistem internal sareng sumber éksternal, ngahijina sacara real-time, ngabersihkeun data, panginten ngalakukeun sababaraha kabur kabur teras nganteurkeun wawasan, peringatan sareng bewara kanggo ngajantenkeunana tiasa ditindaklampah nyaéta hal anu saé Perusahaan anu tiasa ngalihkeun pamasaranna ka real-time badé ngagaduhan kaunggulan anu penting. Perusahaan tiasa ngamimitian ngagunakeun data streaming pikeun kéngingkeun kameunangan gancang ku nyiptakeun nabrak 10-15% dina papacangan, tapi aranjeunna bakal gancang mendakan éta ngagaduhan kauntungan tambahan pikeun manufaktur, penjualan, pengiriman, minuhan, sareng sajabana. Ieu parantos kaalaman kami .

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.