Masalah sareng "Data Ageung"

data badag

Salah sahiji istilah paling populér anu sigana bakal muncul dina unggal situs téknologi ayeuna nyaéta data badag. Kuring pikir industri ngalakukeun panyalahgunaan ku seueur teuing panggunaan sareng gambar anu teu leres anu ngagambarkeun naon anu leres-leres kajadian.

Data ageung mangrupikeun kecap konci, atanapi ungkapan-ungkapan, digunakeun pikeun nerangkeun jilid masif data anu terstruktur sareng henteu terstruktur anu ageung pisan sahingga sesah diolah nganggo database tradisional sareng téhnik parangkat lunak. Numutkeun kana Wébopédia

Masalahna nyaéta data ageung sanés ngan ukur a database badag. Data ageung dasarna mangrupikeun katerangan 2-diménsi. Masalahna nyaéta perusahaan henteu ngan ukur merjuangkeun basis data ageung, aranjeunna ogé merjuangkeun kecepatan data. Aliran data raksasa datang sacara real-time anu kedah dinormalisasi sareng dipidangkeun ku cara anu nyayogikeun naon anu kajantenan ku waktos.

Kuring yakin gambaran anu langkung akurat panginten ngalirkeun data. Data streaming ngagaduhan janji pikeun mendakan nugget inpormasi anu tiasa dimodalan ku para pemasar, ogé langsung, trending jeung duga analisis anu tiasa nyayogikeun kasempetan pikeun pemasar pikeun nyaluyukeun stratégi pikeun ngamaksimalkeun hasilna. Sistem kedah normalisasi, arsip, nampilkeun sareng prediksi pikeun urang pikeun leres-leres ngamangpaatkeun aliran data masif anu sayogi.

Entong dibobodo ku omongan pamasaran sakurilingna data badag. Solusi na parantos aya pikeun ngolah jilid data. Ngetok ngalirkeun data nyaéta naon anu urang leres-leres butuhkeun.

3 Komentar

  1. 1

    Kuring sagemblengna satuju jeung harti anjeun sarta kumaha "data badag" geus jadi kecap buzz panas. Isuk-isuk kuring ngobrol sareng batur sapagawean ngeunaan "kecap buzz".

    Masalahna nyaéta, kalayan overuse, anjeun ngirangan tujuan anu leres sareng hartos di tukangeunana dugi ka seuseueurna anu kantos nguping sareng ngagunakeunana henteu ngartos pisan. Hal anu sami kajantenan sareng "komputasi awan" sareng daptar terus.

  2. 2
  3. 3

    artikel hébat Doug. Ngetok data streaming mangrupikeun konci! Ngahijikeun data tina sistem internal sareng sumber éksternal, ngahijikeunana sacara real-time, ngabersihkeun data, panginten tiasa ngalakukeun sababaraha patandingan anu kabur teras nganteurkeun wawasan, panggeuing sareng bewara pikeun ngajantenkeun tindakanna mangrupikeun hal anu saé. Perusahaan anu tiasa ngalihkeun pamasaranna sacara real-time bakal gaduh kauntungan anu signifikan. Perusahaan tiasa ngamimitian nganggo data streaming pikeun kéngingkeun kameunangan gancang ku nyiptakeun nabrak 10-15% dina papacangan, tapi aranjeunna engké bakal mendakan éta ngagaduhan kauntungan tambahan pikeun manufaktur, penjualan, pengiriman barang, minuhan, jsb. Ieu mangrupikeun pangalaman urang. .

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.