Lebetkeun Bisnis Anjeun sareng Google Apps

gambar 1

Saha anu terang kuring sigana terang yén kuring pameget pisan Google Aplikasi. Ogé panyingkepan pinuh, SpinWeb nyaeta Reseller Resmi Google Apps, Janten komitmen urang pikeun produk na jelas pisan. Aya seueur alesan anu saé pikeun bungah ngeunaan Google Apps, nanging… utamina salaku bisnis leutik.

Google Aplikasi leres-leres ngagentos Microsoft Office. Nalika kuring béjakeun ka jalma-jalma ieu, aranjeunna kadang-kadang skeptis pisan, naha kuring ngalakukeun sacara gembleng seminar ngeunaan topik pikeun masihan langkung terang kana hal éta. Usaha anu ngaluncatan Google Apps bakal parantos nanem modal dina prasarana anu kalebet email, kalénder, manajemén dokumén, konperénsi pidéo, sareng manajemén kontak anu bersaing sareng Microsoft Exchange sakedik biaya. Hayu urang tingali.

Google Email: Alternatip anu Kuat pikeun Tukeuran

Surélék dina Google Aplikasi nyaéta Gmail anu urang sadayana kenal sareng cinta. Nanging, Google Apps ngamungkinkeun anjeun mérek email sareng nami domain perusahaan pikeun mastikeun yén mérek mérek. Teu aya anu hoyong nganggo email konsumen pikeun bisnis, leres? Google Apps mangrupikeun Gmail pikeun bisnis, sareng kalebet sababaraha fitur tambahan sapertos kabiasaan nyaring spam sareng kabijakan kantétan. Éta ogé kalebet alat migrasi anu ngajantenkeun langkung gampang hijrah ti Exchange. Email tiasa diaksés ngalangkungan wéb, klién email (sapertos Outlook atanapi Apple Mail), sareng alat sélulér. Kuota standar pikeun unggal pangguna nyaéta 25GB, anu murah pisan.

Salaku tambahan, nyaring spam sareng virus dina email Google saleresna anu pangsaéna di industri. Kuring jarang ningali positip palsu sareng kaseueuran email anu henteu dihoyongkeun ditéwak sareng disaring. Pindah ka Google Apps leres-leres ngaleungitkeun kabutuhan solusi nyaring pihak katilu.

Kalénder Sapertos Budak Ageung

Fitur kalénder dina Google Aplikasi anu endah. Organisasi tiasa ngajadwalkeun rapat sareng dua jalma sareng sumberdaya (sapertos ruang konferensi, proyektor, sareng sajabana) kalayan ngan ukur sababaraha klik. Anggota tim ogé tiasa ningali jadwal padamel anu sanés sareng ningali inpormasi gratis / sibuk kalayan gampang pisan. Ieu ngajadwalkeun rapat dina organisasi gancang-gancang. Panginget rapat tiasa dikirim ngalangkungan email atanapi pesen téks sareng tiasa disesuaikan ku unggal pangguna.

A Suite Office lengkep dina Awan

Kuring resep pisan ngeunaan fitur Docs Google Apps. Kaseueuran organisasi nganggo Word, Excel, sareng PowerPoint salaku parangkat lunak kantor standar. Ieu hartosna masang parangkat lunak dina sadaya komputer, ogé ngadukung sareng ngajaga éta. Ieu tiasa mahal. Sadaya ieu tiasa musna nganggo Google Docs. Organisasi ayeuna tiasa nyimpen sadaya dokumén dina hiji tempat sareng ngaturana ku sababaraha cara anu pinter pisan.

Hal anu saé ngeunaan Google Docs nyaéta ngaleungitkeun hanjelu tina "saha anu gaduh vérsi anu paling anyar dina dokumén éta?" Kalayan Google Docs, sadaya dokumén didamel langsung dina sistem sareng ngan aya hiji salinan dokumén anu dipasihkeun sepanjang waktos. Karyawan tiasa kolaborasi dina dokumén sareng ngadamel parobihan sareng sadaya révisi dilacak sahingga anjeun tiasa teras-terasan mundur kana vérsi sateuacana sareng ningali saha anu ngalakukeun naon.

Organisasi tiasa nempatkeun pustaka dokuménna dina Google Docs sareng henteu nganggo 100% kertas sabab anjeun tiasa unggah jinis file naon waé. Éta bakal dirobah janten Google Doc anu tiasa diédit atanapi kantun disimpen dina sérver file. Google Docs masihan anjeun file server, shared drive, sareng office suite sadayana janten teu nganggo perangkat lunak atanapi parangkat lunak hariwang.

Kéngingkeun Pribadi nganggo Google Chat

Fitur anu saé pikeun Google Aplikasi nyaéta fitur obrolan video. Saha waé pagawé anu nganggo Webcam tiasa aktip dina sési pidéo pidéo sareng pangguna sanésna supados langkung gampang kolaborasi. Kualitasna saé pisan sareng anjeun bahkan tiasa konférénsi sareng pangguna Google sanés di luar perusahaan anjeun. Éta henteu sakumaha mewah sakumaha sababaraha solusi konferensi video perusahaan tapi tiasa dianggo saé pisan sareng mangrupikeun solusi anu saé pikeun kaseueuran pangguna.

Pasukan Pagawé Leueur

Sadaya fungsi dina Google Aplikasi dianggo pisan sareng alat sélulér. Kalénder iPhone kuring disingkronkeun kalayan lancar sareng Kalénder Google kuring sareng kuring ogé tiasa narik dokumén naon waé dina telepon kuring ogé. Kuring bahkan tiasa ngédit dokumén tina telepon kuring! Naon ieu hartosna nyaéta kuring tiasa nyandak sadaya dokumén perusahaan kuring sareng kuring dimana waé kuring angkat. Leres, éta leres - unggal dokumén di perusahaan kuring ayeuna tiasa diaksés dina telepon kuring. Email ogé tiasa dianggo kalayan lancar sareng ngajantenkeun gampang pisan komunikasi di jalan.

Kaamanan Awan

Salah sahiji titik jual terlaris tina Google Apps nyaéta kanyataan yén éta henteu kedah nganggo perangkat keras pikeun ngajalankeun. Sadayana disayogikeun di pusat data Google sareng antarmuka na énkripsi sareng SSL. Ieu henteu ngan ukur ngahémat seueur artos, tapi ngajantenkeun organisasi anjeun langkung fleksibel. Karyawan maya tiasa ngiringan sistem ti mana waé, kantor anu ngalih janten langkung gampil, sareng data anjeun langkung aman tibatan di kantor anjeun. Kuring resep lulucon yén kantor kami tiasa ngaduruk énjing sareng urang bahkan henteu tiasa diperhatoskeun sabab sistem kami bakal tetep tetep jalan.

Pilihan pinter pikeun Organisasi

Versi bisnis tina Google Aplikasi hargana $ 50 per pangguna per taun sareng tiasa nyetél gancang pisan. Kuring parantos ngaktipkeun akun sareng ngagaduhan klien kuring tiasa jalan dina sababaraha dinten. Upami anjeun ngalaman nyeri komunikasi sareng sistem anjeun ayeuna, hoyong henteu nganggo kertas, kedah kolaborasi langkung saé sareng anggota tim, atanapi ngan saukur hoyong ngamimitian nyimpen artos dina parangkat lunak kantor anjeun, Kuring bakal ngadorong anjeun pikeun nyobaan Google Apps.

Punten wartoskeun upami kuring tiasa ngabantosan. Abdi hoyong ngadangukeun pangalaman anjeun sareng Google Apps, ogé, janten punten tinggalkeun koméntar ieu di handap!

4 Komentar

  1. 1

    Amin. Urang ngajalankeun sakabéh perusahaan urang (http://raidious.com) dina Google Apps, sareng kami henteu ngagaduhan masalah - pangalaman anu positif pisan. Abdi ngarepkeun aranjeunna bakal ngadamel manajemén proyék / alat alur kerja sareng alat CRM pikeun ngiringan éta!

  2. 2
  3. 3

    Abdi nyarankeun Google Apps pikeun sadaya klien kuring, henteu paduli ukuranana. Kuring ogé geus nyetél éta pikeun sajumlah aranjeunna jadi kuring gé kudu pariksa kaluar prosés Reseller otorisasi. Salah sahiji hal anu saé anu kuring perhatikeun dina hosting sareng MediaTemple nyaéta kuring tiasa ngatur sadaya setélan DNS di host. Pendaftar domain kuring ngecas kanggo setélan DNS canggih, janten kuring ngahémat sababaraha dolar di dinya.

  4. 4

    Diito! Kuring ngantunkeun Outlook dina 1 Januari 2010. Éta mangrupikeun kaputusan sadar sareng kaputusan bisnis pikeun ngalakukeunana. Kuring kaluar kabeh Google Apps tur teu regretted eta pisan. Kuring ogé ajak sakabéh klien kuring "GO GOOGLE" - masuk akal dina sababaraha cara pikeun ngalakukeunana.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.