Ngaganggu: Impor LinkedIn kana Situs Neruskeun Éndah Anu Éndah, Mobile

keuna

Sering aya waktos dimana anjeun henteu kedah nyéépkeun rébuan dolar dina situs énggal - anjeun ngan ukur butuh tempat kanggo portopolio online eventan, halaman produk saderhana atanapi ngan ukur pikeun mésér resume online anjeun. Strikingly nawiskeun solusi anu dijalankeun dimana anjeun tiasa ngawangun 3 situs anu dioptimalkeun pikeun mobile, anu saé handapeun $ 100 per taun.

Strikingly nyaéta layanan online anu ngajantenkeun anjeun gampang pisan ngawangun halaman wéb anu dioptimalkeun pikeun seluler dina sababaraha menit. Pikeun bisnis, proyék, atanapi mérek pribadi anjeun, halaman wéb anu pikaresepeun diperyogikeun pikeun ayana online anjeun sareng legitimasi dina Jaman Mobile. Kalayan henteu aya coding atanapi desain, anjeun tiasa nyetél halaman wéb propésional anu katingalina saé dina telepon, tablet, sareng komputer dina sababaraha menit!

Martech Zone Pamiarsa: Ngahémat 10% kalayan PROMOCODE: LAUNCH10OFF sareng kéngingkeun rencana PRO anu Serem sakedik $ 18 sabulan! gambar 2260935 11849474

Sadaya situs nganggo éditor saderhana Strikingly dimana anjeun tiasa ngotéktak sadaya témplatna:

keuna-ngotéktak

Hiji fitur spektakuler nyaéta kamampuan ngawangun situs pribadi anjeun ku ngan saukur nyambungkeun kana LinkedIn. Situs ngimpor sadaya inpormasi anjeun:
strikingly-linkedin-builder

Anjeun tiasa nganggo éditor saderhana pikeun ngarobih salah sahiji elemen (vérsi gratis cukup had dibandingkeun sareng versi anu mayar):
panyerang-panyunting

Sareng dina sababaraha waktos, anjeun gaduh halaman wéb pribadi anu pantes dibagi sareng ramah mobile!
keuna-numbu

StrikinglyRencana anu paling populér nyaéta Rencana Tahunan Pro anu disertakeun ku Custom Domain Connect, 3 Situs anu Diterbitkeun, Bandwidth Tanpa Wates, Domain Gratis & Email, Toko App Strikingly, Embed HTML / CSS / JavaScript, Ngaleungitkeun Merek Anu Nyerang sareng seueur deui.

Panyingkepan: Kami mangrupikeun afiliasi tina Strikingly sareng parantos ngamanpaatkeun tautan afiliasi kami salami tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.