Naha jaringan dina unggal kurikulum?

jelemaSoré ieu kuring diondang kana tuangeun sareng diskusi anu luar biasa Indiana Business College Harrison College. Indiana kawéntar ngagaduhan sababaraha sakola anu pangsaéna di nagara éta, sareng di dunya, tapi masarakat di Harrison ngakuan yén urang aya dina dunya anu gancang ngarobah. Aranjeunna ngadamel dorongan agrésif pikeun mastikeun yén aranjeunna bakal tetep payun dina kurva.

Nalika urang ngobrol, kuring sadar yén aya hiji alat anu hérang leungit tina kurikulum murid ayeuna. Sacara sederhana, éta kumaha carana jaringan (sareng sareng tanpa téknologi). Kaseueuran murid diperyogikeun pikeun nyandak kelas sapertos Public Speaking ku saatos aranjeunna lulus, tapi jarang aranjeunna dididik kana pentingna sareng kakuatan jaringan.

Kuring gaduh réréncangan caket anu nyebatkeun kasieun yén aranjeunna henteu ngiringan acara régional sareng tetep hubungan sareng pamimpin sateuacanna anu aranjeunna damel. Mangtaun-taun saurna, aranjeunna mendakan yén aranjeunna ngaleungit tina sorotan sareng ayeuna kedah 'néwak' pikeun kéngingkeun padamelan atanapi padamelan anu dipilarian. Anjeun ngan saukur henteu tiasa nyandak waktos éta deui!

Kaseueuran waktos kuring nyéépkeun di luar padamelan primér nyaéta nyéépkeun jaringan. Jaringan pasti nomer 2 dina daptar kuring ngeunaan kumaha kuring nanem modal waktos abdi (# 1 leres-leres ngajalankeun padamelan ayeuna kuring!). Tutup di # 3 nyaéta mendakan waktos sareng kasempetan pikeun damel dina usaha énggal atanapi padamelan sisi. Éta leres - saleresna kuring nempatkeun jejaring salaku prioritas anu langkung ageung tibatan ngahasilkeun pendapatan kadua!

Alesanna saderhana - jejaring parantos nyababkeun kuring kéngingkeun padamelan primér ogé ngarah ka sadaya kasempetan sekundér. Tanpa jaringan, kuring moal aya dimana kuring - sareng henteu kasempetan dibuka pikeun kuring pikeun angkat dimana kuring bakal salajengna.

Jaringan mangrupikeun Investasi

Jaringan mangrupikeun investasi. Di permukaan, sigana sigana anjeun nyéépkeun waktos sareng tanaga dina nyayogikeun konsultasi, jasa atanapi manjangan jaringan anjeun tanpa biaya. Nanging, ku hubungan ieu anjeun kéngingkeun kapercayaan masarakat sareng ngawangun wewenang pikeun poko anu aya.

Bisi, kuring nyandak dinten libur damel ayeuna. Kuring nyéépkeun sapoe ngobrolkeun strategi jejaring sosial sareng Harrison College, konsultasi BioCrossroads dina ngawangun ayana onlinena, sareng ngahadiran an Pangusaha Indiana Rapat Panitia kemudi - sadayana ngalangkungan hubungan jaringan kuring!

Kurikulum Jaringan

Upami sakola nungtut nyarios umum salaku katerampilan anu diperyogikeun, pendidik kedah masihan perhatian ka jaringan anu pantes. Murid kedah dididik dina milarian kasempetan jaringan, kumaha ngurus sareng ngarawat hubungan jaringanna, ngokolakeun ayana online - ogé kumaha ngamangpaatkeun sadaya hal di luhur. Upami anjeun henteu tiasa ngeusian kursus anu diakreditasi dina topik, kuring ngarepkeun ningali universitas sareng paguron luhur anu ngawangun lokakarya dina topik éta.

Upami anjeun hoyong bantosan ngeunaan ieu, punten ngahubungan kuring!

7 Komentar

  1. 1

    Gagasan alus teuing.
    Kalayan mahasiswa kuliah MySpace sareng Facebook aya dina sababaraha ujung jaringan sosial. Éta ngan ukur peryogi inpormasi ngeunaan kumaha cara nyandak ka tingkat salajengna.

    • 2

      Hai Kiki!

      Ku sababaraha cara, leres. Nanging, siswa kuliah ogé naif dina panggunaan jaringan ieu. Éror dina penilaian tiasa ngancurkeun reputasi hiji jalma salami sababaraha taun ka payun!

      Mudah-mudahan urang tingali kurikulum ieu dibentuk dina sababaraha taun ka payun.

      Thanks!
      Doug

  2. 3

    Hei Doug

    Éta mangrupikeun hiji hal anu kuring kedah langkung dilakukeun nyaéta jejaring. Kuring parantos online nutupan tapi kuring tiasa ngalakukeun langkung seueur pendak sareng salam sareng réncang kuring di dunya nyata. Abdi kedah milarian cara pikeun nyocogkeun di antara sakola sareng damel .. éta kedah leres-leres.

  3. 4

    Upami dianggo leres, jaringan sapertos anu kuat. Ngaliwatan forum sareng facebook, abdi parantos ngempelkeun hiji tim alit anu damel babarengan nyiptakeun produk pikeun clickbank. Éta ibarat babagian padamelan, dimana padamelan na dilakukeun éfisién. Ogé ngalangkungan grup jejaring atanapi dalang sakumaha anu disebatna, pangalaman diajar anu kadua pikeun anu sanés. Rapat sareng ngabahas masalah / masalah sareng jalma ngéléhkeun ebook naon waé dina sataun. Ngan 2 sén kuring.

  4. 5

    @ Thomas,
    enya anjeun leres, dina pandangan kuring saeutik pisan hal di dunya ieu anu tiasa ngarobih sadayana, éta mangrupikeun salah sahiji jaringan sareng anu sanés mangrupikeun damel tim., Salawasna salaku manusa éta kedah silih tukeur élmu naon anu urang gaduh sareng dimungkinkeun ku ngan ukur jaringan. , upami anjeun dina jaringan anjeun gaduh kasempetan pikeun terang sadaya perasaan anggota sareng ideu na janten sadayana ideu + anjeun janten pangetahuan anjeun bakal ditingkatkeun sareng sami sareng sadaya anggota dina jaringan ngagaduhan kasempetan pikeun nambihan elmuna kusabab kawawuhan nyaéta langkung kuat tibatan naon waé,

    Hatur nuhun pikeun ngabagi tulisan anu saé sapertos anu masihan kuring kanggo ngabagi pandangan kuring di dieu.

  5. 6

    Sigana mah anjeun tiasa ngamutahirkeun tulisan anjeun kumargi IBC ngagentos nami janten Harrison College.

    Kuring bakal langkung seueur nyarios naon anu kuring béjakeun ka murid kuring ngeunaan jaringan online

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.