Kapamanggihan Anu Dibayar ku Iklan StumbleUpon

disponsoran stumbleupon

Bagéan tina tantangan sareng kontén anu hébat nyaéta kamampuan pikeun kontén éta tiasa dipanggihan sareng dibagi. Kami parantos damel pisan salami taun kamari pikeun eusi kami diperhatoskeun - sareng éta parantos jalan. Ngalangkungan usum liburan anu biasana low, kunjungan urang naék tina 60,000 kunjungan per bulan dugi ka langkung ti 70,000 kunjungan. Kusabab urang ngagaduhan sponsor, éta penting pikeun urang teras-terasan ngajalankeun kontén kana pamirsa anu énggal sareng nyobian metode anu énggal.

Salah sahiji metodeu anu anyar urang tés nyaéta Kapanggihna StumbleUpon Bayaran. Sanaos biaya per pengunjung henteu mahal, aya sababaraha fitur anu saé pikeun sistem. Anu kuring resep pisan ngeunaan pangiriman anu mayar nyaéta éta ogé nyayogikeun umpan balik langsung kana eusi saleresna anu kami bagikeun sareng naon anu paling narik perhatian. Sedengkeun StumbleUpon ngajamin panémbong ngalangkungan panganteur na, dibagi ogé organik.

Kapanggihna StumbleUpon Bayaran

Iklan StumbleUpon

  • Datang ngajamin - Entong ngandelkeun iklan atanapi tautan. Langkung hiji léngkah sareng ngajalankeun target target anjeun langsung kana URL anjeun (halaman wéb, video, halaman badarat).
  • Kontéks anu aya hubunganana - Posisi situs anjeun sareng kontén anu aya hubunganana sareng aliran situs anu dikelompokkeun ku kapentingan. Situs anjeun bakal disimpen diantara anu pangsaéna dina wéb, dina kategori anu anjeun pilih.
  • Mayar per datang unik - Mayar ngan pikeun anu nganjang, pangunjung unik dina anggaran anu anjeun ngendalikeun. Henteu nyéépkeun minimum sareng henteu diperyogikeun panawaran.

Bagéan anu frustasi tina StumbleUpon Paid Discovery nyaéta padamelan manual anu kalebet. Anjeun henteu ngan saukur tiasa nambihan eupan kana sistem sareng sacara otomatis naekeun unggal tulisan. Unggal URL kedah ditambihan sareng dikelola sacara mandiri. Anggaran disetél kana jumlah unggal dinten, tapi anjeun henteu ngan ukur tiasa nyetél anggaran total pikeun ngeureunkeun… anjeun kedah lebet sareng sacara fisik ngareureuhkeun unggal kampanye. Pikeun perusahaan anu gaduh seueur eusi kanggo dibagi, éta nyeri dina butut. Éta musibah pikeun perusahaan - sareng StumbleUpon - sabab éta mangrupikeun perusahaan anu ngagaduhan artos kanggo nyéépkeun.

Muga-muga StumbleUpon Paid Discovery nambihan langkung seueur pilihan manajemén kampanye. Kuring kantos janten kipas StumbleUpon sareng teras-terasan ngahargaan jasa anu disayogikeun.

One comment

  1. 1

    Ieu hal anu kuring kedah leres-leres katingali. Kuring teras milari konsép pamasaran anu saé. Selamat pikeun kasuksesan anjeun sareng hatur nuhun pikeun ngabagi!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.