StumbleUpon teraskeun tuang Blog Abdi

Wengi ayeuna kuring nganalisis sababaraha situs anu ngarujuk pikeun blog kuring sareng kuring teu tiasa ngabantosan ningali statistik anu langkung saé tibatan anu sanés - StumbleUpon nyetir seueur patalimarga ka situs abdi! Aya seueur situs téténgger dina wéb, tapi StumbleUpon ngagaduhan hiji kaunggulan strategis anu sanés anu sanés gaduh - aranjeunna nyayogikeun tautan ku minat anu relatif.

Nalika anjeun muka éta Tulisan alat StumbleUpon (anu anjeun leres pisan kuduna), anjeun titajong dina situs sareng pasihan jempol atanapi jempol ka handap. Nalika anjeun ngahasilkeun riwayat, situs-situs anu StumbleUpon ngirimkeun anjeun ka hareup cocog sareng kamungkinan anjeun masihan aranjeunna jempol. Mangrupikeun prosés anu luar biasa anu calakan pisan.
kunjungan

Sugan langkung penting tibatan jumlah pengunjung anu StumbleUpon kirimkeun ka kuring nyaéta kanyataan yén éta mangrupikeun situs ngarujuk kalayan tingkat mumbul anu sangat rendah pisan! Kira-kira satengah jalma anu dikirim kana situs abdi klik kana tulisan atanapi halaman sanés dina halaman wéb. Éta tingkat mumbul anu rendah pisan, langkung handap tina situs ngarujuk anu sanés.
laju mumbul

Teu kawas Slashdot, Digg, sareng mesin pembukuan utama sanésna, StumbleUpon leres-leres ngagaduhan "Midas touch", nyayogikeun blog atanapi halaman wéb anjeun kalayan patalimarga anu bakal mendakan kontén anjeun relevan dumasar kana propil anu aranjeunna parantos kembangkeun ku resep sareng henteu resep anu datang anjeun.

Hatur nuhun ageung pikeun salah sahiji referrer ngarah kana halaman wéb kuring, kotak bit. Aranjeunna parantos ngintunkeun langkung seueur lalu lintas tina nambihan kuring ka blogroll éta tibatan anu kuring pantes pikeun ngabantosan aranjeunna. Upami anjeun pemula atanapi seniman grafik anu berpengalaman, pastikeun pikeun parios situs Bittbox sareng daptar eupan na. Mangrupikeun situs anu saé sareng tutorial lengkep sareng ton unduhan.

Perhatoskeun ogé éta Twitter nyaéta ngarayap rujukan! Upami anjeun henteu acan nyetél Twitterfeed atanapi nambihan mékanisme autoposting pikeun blog anjeun dipasang dina Twitter, anjeun kedah ngalakukeunana ayeuna!

7 Komentar

  1. 1

    Salian ngeposkeun halaman anjeun sorangan ka sumber-sumber ieu Candak waktos ka titajong atanapi Twitter ngeunaan babaturan. Tanpa naroskeun, aranjeunna bakal sering ngabalikeun deui kahadean, sareng langkung seueur kredibilitas nalika batur ngobrolkeun anjeun, Retweet, Stumbles atanapi Diggs.

  2. 2

    Kuring sok naroskeun maksud sareng nilai bookmarking sosial. Sanaos kuring ningali paningkatan lalu lintas kana blog urang ti StumbleUpon, kuring heran yén jalma-jalma ngagunakeun jasa éta.

  3. 3

    Abdi henteu satuju @chuckgose. Jigana sababaraha folks ngan alami gravitate kana parabot béda. Aya balaréa anu lapar di tungtung séjén tina situs-situs éta, sanaos. Lamun ngeposkeun tetengger di ditu di dieu bisa ngajalankeun lalulintas relevan, lajeng naha henteu?

  4. 4

    Salah sahiji masalah sareng nganggo titajong sanaos ngandelkeun hits nyaéta sabaraha di antarana anu leres-leres berinteraksi sareng situs anjeun? Kuring geus noticed sababaraha situs abdi popping nepi ka sababaraha angka incredibly tinggi ti titajong kana, tripel nanaon sejenna ngarahkeun lalulintas, tapi jumlah komentar tetep sarua. Rata-rata waktos dina situs henteu ogé robih. Kuring terang lalu lintas mangrupikeun lalu lintas, tapi dina waktos anu sami, kumaha mangpaatna upami jalma pencét situs sareng angkat dina waktos anu pondok sareng henteu leres-leres angkat ka halaman anu sanés…

    Ngan sababaraha pikiran dina tonggong pikiran kuring, Abdi resep ngadangu naon pikiran anjeun dina eta 🙂

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.