Entong ngantep Stats ngabobodo Anjeun - Promosi Viral Gég

kamekaran viral

Anjeun parantos maca dina blog ieu yén pamasaran online mangrupikeun gim momentum. Sedengkeun garisna sering linier nalika ngeunaan kerja keras sareng strategi anu berdedikasi, masih aya hasil anu hébat kana strategi promosi viral. Ngagaduhan sapotong eusi dina blog atanapi situs anjeun ngahontal sapuluh jalma sanés ngan saukur nyieun bencana teras ngaleungit, anjeun bakal mendakan yén perséntase patalimarga éta aya hubunganana sareng bakal iteuk sabudeureun.

Bisi, kami ngagaduhan Infographic dina halaman badarat angkat di StumbleUpon sakitar sabulan katukang - anjeun tiasa ningali lonjakan ieu di handap. Pangaruh saterusna kana statistik sacara umum bisa diprediksi - bouncing rates ngaronjat, papacangan Turunna, sareng halaman per kunjungan Turunna nyata dina nalika paku.

Nanging, naon anu henteu disadarikeun ku seueur pemasar nyaéta pangaruh tina promosi viral sapertos kieu nyayogikeun anjeun léngkah anu penting dina pasualan acara salajengna anu relevan. Kuring parantos nyirian éta dina Analytics bagan di handap. Garis hideung mangrupikeun jandéla 3 bulan ayeuna sareng garis abu-abu lampu nyaéta jandela 3 bulan sateuacanna ditutupan salaku perbandingan.

Catetan kanaékan paningkatan dina patalimarga anu tetep.

kamekaran viral

Ieu konci! Seueur pemasar resep ningali pertumbuhan anu laun, metodis (kuring) sareng henteu nyangka paku ieu dina lalu lintas ngalakukeun nanaon tapi nyababkeun nyeri sirah. Nanging, para pemasar sanés leres-leres ngakuan yén ngabanting dina sakilo pengunjung ngalangkungan acara viral ngalangkungan jaringan sosial, atanapi promosi ageung, atanapi sebutan dina situs anu langkung ageung bakal ngiringan lonjakan patalimarga - tapi seueur anu datang bakal tetep. Dina hal ieu, éta kahontal ku infographic anu hébat anu kuring kirimkeun ka StumbleUpon.

Upami anjeun teras-terasan ngamajukeun kontén hébat anu ngahasilkeun paku sapertos kieu, anjeun panginten tiasa gaduh sababaraha tingkat mumbul anu dahsyat, pandangan halaman sareng papacangan - tapi anjeun bakal tetep ngembang pemirsa akar anjeun. Éta pamirsa root is tunangan! Statistik ngan saukur kalindih ku seueur tamu anu henteu aya hubunganana.

Kanaékan bersih pangunjung anu relevan mangrupikeun positip pikeun situs anjeun. Entong ngantep stats ngabantosan anjeun!

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.