Subbly: Luncurkeun Layanan Kotak Langganan Anjeun Sareng Platform Ecommerce Ieu

Subbly Ecommerce pikeun Kotak Langganan

Hiji amarah ageung anu urang tingali dina ecommerce nyaéta kotak langganan maturan. Kotak palanggan mangrupikeun tawaran anu matak pikaresepeun ... ti pakét tuang, produk pendidikan barudak, dugi ka ngarawat anjing ... puluhan jutaan konsumen ngadaptarkeun kotak langganan. Genah, kapersonalisasi, anyar, kaget, éksklusif, sareng harga mangrupikeun ciri anu ngadorong penjualan kotak langganan. Pikeun bisnis ecommerce anu kreatif, kotak langganan tiasa lumayan sabab anjeun ngajantenkeun pembeli sakali waktos janten pelanggan anu teras-terasan.

Pasar eCommerce langganan hargana sakitar $ 10 milyar (teu kaasup Amazon Prime sareng "langganan sareng simpen" na pilihan). 

Suluh ku McKinsey

Kaseueuran parangkat lunak langganan nganggap langganan salaku ngan ukur fitur tina bisnis anjeun: aranjeunna jenis ngadukung éta, tapi éta sering henteu canggih sareng henteu gampang ngahijikeun kana bisnis anjeun atanapi halaman wéb anu parantos aya. Sareng dina kasus anu sanésna aranjeunna sanés sanés langganan-heula, sareng gantina pasaran-heula atanapi pembangun halaman wéb heula. 

Aya seueur pajeulitna dina kamampuan e-commerce kotak langganan. Penawaran anu hébat ngalebetkeun administrasi akun, pilihan anu dipersonalisasi, pamundut tunda, substitusi, otomatis, sareng - tangtosna - pamrosésan pembayaran berbasis langganan. Seueur-seueurna platform e-commerce anu populér henteu ngempelkeun kamampuan ieu dina platformna ... meryogikeun integrasi pihak katilu atanapi pangwangunan khusus supados sadayana tiasa leres.

Subbly: Langganan Box E-commerce Platform

Kuring ngabantosan perusahaan ayeuna pikeun ngaidentipikasi sadaya pilihan aranjeunna dina ngajantenkeun jasa aranjeunna tina taneuh sareng dipanggihan Subbly. Subbly nawiskeun fitur kotak langganan ieu salaku inti pikeun platformna:

  • Tagihan langganan - Candak pamayaran ti konsumén anjeun dina dasar ngulang otomatis tanpa kedah sacara manual ngalakukeun nanaon. Sakali palanggan anjeun langganan, Subbly bakal ngurus sésana sahingga anjeun tiasa beristirahat percaya diri terang yén pendapatan anjeun ngulang bakal datang dina minggu, bulan, atanapi taun ka hareup.
  • Motong tanggal & nyetél tanggal pembaruan - Tagihan sadayana palanggan anjeun dina dinten anu sami unggal bulan, atur dinten anu dipotong pikeun dinten kiriman, sareng pilih dinten pangiriman pelanggan anjeun dikirim. Tagihan sareng kiriman anu cocog sareng kabutuhan bisnis anjeun.
  • "Bangun-kotak" sareng kabutuhan tagihan kompléks sanés - Hoyong ngantep konsumén anjeun ngaropea langgananna ku ngonpigurasikeun pilihan, atanapi milih produk dina kirimanna? Teu kedah milari deui, Subbly gaduh pembina survey khusus pikeun ngamungkinkeun langganan anu tiasa disesuaikan pikeun konsumén anjeun sareng ngamungkinkeun anjeun nawiskeun pangalaman khusus.
  • Tagihan tagihan sareng siklus pengiriman - Bulanan, Mingguan, Taunan, Kuartalan sareng sajabina! Ngagabungkeun siklus pengiriman sareng tagihan pikeun nyocogkeun tepat tagihan sareng kabutuhan frékuénsi pangiriman. Anjeun tiasa ogé ngantep konsumén anjeun milih naon anu aranjeunna pikaresep nalika kasir.
  • Pamulihan pamayaran gagal - Gagalna mayar kartu anu matak pikasieuneun! Gosok sacara teu sukarela tiasa dikirangan ku alat-alat pamulihan pamayaran anu gagal sareng otomatis.
  • Mangsa uji coba - Hayu konsumén Anjeun nyobian kotak langganan conto pikeun jumlah anu langkung handap sareng aranjeunna ngabarukeun dina siklus anu langkung pondok tibatan normal dina harga lengkep langganan normal.
  • Mangsa komitmen - Ngancurkeun churn kalayan periode komitmen. Nawiskeun langganan 12 bulan mayar bulanan sareng nawiskeun diskon pikeun insentif konsumén pikeun ngalakukeun.

Subbly ogé tiasa ngahijikeun sareng toko anu aya dina Wix, Shopify, Kuadrat WooCommerce, Weebly, atanapi lebet kana halaman wéb anjeun ayeuna.

Subbly dasarna mangrupikeun langganan platform e-commerce munggaran. Marengan pembina halaman wéb, alur kerja Checkout, integrasi pengiriman & logistik, alat marketing & pertumbuhan, manajemén palanggan (CRM), sareng fitur-fitur sanésna ... éta mangrupikeun platform anu saé anu terus ningkatkeun tawaranna.

Coba Subbly Gratis

Panyingkepan: Kuring nganggo tautan afiliasi pikeun Subbly sapanjang tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.