Kecap-kecap Baris Subjek Surélék Anu Micu Saringan Spam Sareng Rute Anjeun Ka Polder Sampah

Kecap-kecap Garis Subjek Email Anu Micu Saringan SPAM

Meunangkeun surelek Anjeun dialihkeun ka folder junk lebay… utamana lamun anjeun geus digawé jadi teuas pikeun ngawangun daptar palanggan nu pinuh milih jeung hayang nempo surelek Anjeun. Aya sababaraha faktor anu mangaruhan reputasi pangirim anjeun anu tiasa mangaruhan kamampuan anjeun pikeun asup kana koropak:

  • Ngirim tina domain atanapi alamat IP anu ngagaduhan reputasi goréng pikeun keluhan spam.
  • Dilaporkeun salaku SPAM ku palanggan anjeun.
  • Meunang interaksi goréng ti panarima anjeun (henteu pernah muka, ngaklik, jeung langsung unsubscribe atawa ngahapus surelek anjeun).
  • Naha atanapi henteu éntri DNS anu leres tiasa disahkeun pikeun mastikeun emailna diidinan ku perusahaan pikeun dikirim ku panyadia email éta.
  • Kéngingkeun jumlah mantul anu luhur dina email anu anjeun kirim.
  • Naha atanapi henteu aya tautan anu teu aman dina awak email anjeun (ieu kalebet URL kana gambar).
  • Naha alamat surélék balesan anjeun aya dina kontak panarima kotak surat atanapi henteu, upami aranjeunna parantos ditandaan salaku pangirim anu aman.
  • Kecap dina anjeun garis matéri email nu ilahar kalawan spammers.
  • Naha atanapi henteu anjeun gaduh tautan unsubscribe dina awak email anjeun sareng naon anu anjeun sebutkeun. Urang kadang mamatahan klien pikeun ngapdet ieu preferensi.
  • Awak email anjeun. Mindeng, hiji email HTML gambar tunggal kalawan euweuh téks bisa bendera panyadia kotak surat. Dina waktos sanés, éta tiasa janten kecap dina awak email anjeun, jangkar téks dina tautan, sareng inpormasi anu sanés.

Penting pikeun dicatet yén algoritma ieu disaluyukeun pisan ku panyadia kotak surat. Ieu sanés daptar centang anu anjeun kedah nyumponan 100% tina pedoman. Salaku conto, upami alamat surelek balesan anjeun aya dina kontak panarima kotak surat, anjeun ampir sok mendakan jalan ka koropak.

Upami anjeun gaduh panempatan koropak anu saé sareng seueur papacangan dina email anjeun, anjeun tiasa ngajauhan email anu langkung agrésif sareng nganggo kecap anu tiasa memicu pangirim kalayan reputasi anu goréng atanapi ngora. Tujuanana di dieu nyaéta nalika anjeun nyaho anjeun nuju dialihkeun ka folder junk, pikeun ngaminimalkeun kecap-kecap anu tiasa nunjukkeun saringan SPAM.

Email Subject Line Kecap SPAM

Upami anjeun henteu gaduh reputasi anu kuat sareng anjeun henteu aya dina kontak panampi, salah sahiji cara anu paling gampang pikeun ngajangkepkeun email anjeun dina Junk Folder sareng digolongkeun salaku SPAM nyaéta kecap-kecap anu anjeun anggo dina baris subjek email anjeun. SpamAssassin mangrupikeun pameungpeuk spam open-source anu nyebarkeun aturan pikeun ngaidentipikasi SPAM dina Wiki na.

Ieu mangrupikeun aturan anu dianggo SpamAssassin ku kecap dina baris poko:

  • Judulna kosong (hatur nuhun Alan!)
  • Subjék ngandung kecap waspada, réspon, bantosan, usul, balesan, peringatan, béja, salam, perkara, kiridit, ngahutang, hutang, hutang, kawajiban atanapi réaktivasi… atanapi salah éja tina kecap-kecap éta.
  • Garis matuh ngandung bulan disingkat (conto: Mei)
  • Garis subyek ngandung kecap cialis, levitra, soma, valium atanapi xanax.
  • Baris poko dimimitian ku "Re: anyar"
  • Baris poko ngandung "anu langkung ageung"
  • Baris poko ngandung "nyatujuan anjeun" atanapi "disatujuan"
  • Baris poko ngandung "tanpa biaya"
  • Baris poko ngandung "ukuran kaamanan"
  • Baris poko ngandung "murah"
  • Baris poko ngandung "harga murah"
  • Baris poko ngandung kecap "sakumaha anu katingali".
  • Garis matuh dimimitian ku tanda dolar ($) atanapi spammy pilari referensi moneter.
  • Baris poko ngandung kecap "tagihan anjeun".
  • Baris poko ngandung kecap "kulawarga anjeun".
  • Baris poko ngandung kecap "henteu resép" atanapi "farmasi online".
  • Garis pelajaran dimimitian ku kawon, "Ngirangan beurat awak", atanapi nyarioskeun kaleungitan beurat atanapi pon.
  • Garis subyek dimimitian ku ngagaleuh atanapi ngagaleuh.
  • Subjék nyatakeun hal anu goréng ngeunaan nonoman.
  • Baris poko dimimitian ku "Naha anjeun impian", "Naha anjeun ngagaduhan", "Naha anjeun hoyong", "Naha anjeun bogoh", jsb.
  • Judulna nyaéta ALL MODAL.
  • Baris poko ngandung bagian mimiti alamat email (contona: poko ngandung "Dave" sareng email anu ditujukeun Dave@ domain.com).
  • Garis subyek ngandung kontén séks-eksplisit.
  • Garis subyék nyobian obfuscate atanapi salah éja kecap. (contona: c1alis, x @ nax)
  • Baris poko ngandung kode Inggris atanapi Jepang UCE.
  • Garis matuh ngandung tag email anu teu dipénta Korea.

Dina pamadegan jujur ​​abdi, lolobana saringan ieu kacida ridiculous sarta mindeng meungpeuk senders email hébat ti nyieun kana koropak nu. Ampir unggal konsumen ngarepkeun email ti anu ngical paralatan anu aranjeunna nuju usaha, janten kanyataan anu nyarios naon bae ngeunaan hiji tawaran atawa harga bisa meunang anjeun diblokir cukup frustrating. Sareng kumaha upami anjeun leres-leres hoyong nyayogikeun FREE ka palanggan? Muhun, ulah nulis dina baris jejer!

Butuh Pitulung Pikeun Reputasi Surélék Anjeun?

Upami anjeun peryogi bantosan pikeun netepkeun atanapi ngabersihkeun reputasi email anjeun, firma konsultan kuring email deliverability konsultan keur loba klien. jasa kami ngawengku:

  • Daptar email cleansing pikeun mastikeun bounces dipikawanoh sarta alamat surélék disposable dihapus tina sistem Anjeun.
  • migrasi ka panyadia layanan email anyar (ESP) kalawan IP Haneut kampanye nu mastikeun Anjeun lamping up kalawan reputasi padet.
  • Tes panempatan koropak pikeun ngawas jeung lagu koropak anjeun vs panempatan folder junk.
  • perbaikan reputasi pikeun ngabantosan pangirim email anu saé pikeun ngawangun deui reputasi email anu solid pikeun panempatan koropak anu langkung luhur.
  • Citakan email responsif desain, palaksanaan, jeung nguji pikeun sagala panyadia ladenan email.

Upami anjeun ngirim sahenteuna 5,000 email ka panyadia kotak surat tunggal, kami malah tiasa nga-audit program anjeun pikeun masihan anjeun eupan balik ngeunaan kasehatan program pamasaran email anjeun sadayana.

Highbridge Email Konsultan

Asal Kecap SPAM

Oh, sareng upami éta, anjeun henteu terang ti mana kecap SPAM asalna… éta tina sketsa Monty Python ngeunaan produk daging kaléng populér.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.