Garis Subjék Email Kecap anu micu saringan Spam

Depositphotos 39875745 s

Cara anu paling gampang pikeun ngalaksanakeun surélék anjeun langsung ka folder SPAM nyaéta kecap-kecap anu digunakeun dina baris poko anjeun. SpamAssassin mangrupikeun aplikasi pamblokiran spam sumber terbuka anu nyebarkeun aturanana pikeun ngaidéntifikasi SPAM dina Wiki na.

Ieu mangrupikeun aturan anu dianggo SpamAssassin ku kecap dina baris poko:

  • Judulna kosong (hatur nuhun Alan!)
  • Subjék ngandung kecap waspada, réspon, bantosan, usul, balesan, peringatan, béja, salam, perkara, kiridit, ngahutang, hutang, hutang, kawajiban atanapi réaktivasi… atanapi salah éja tina kecap-kecap éta.
  • Garis matuh ngandung bulan disingkat (conto: Mei)
  • Garis subyek ngandung kecap cialis, levitra, soma, valium atanapi xanax.
  • Baris poko dimimitian ku "Re: anyar"
  • Baris poko ngandung "anu langkung ageung"
  • Baris poko ngandung "nyatujuan anjeun" atanapi "disatujuan"
  • Baris poko ngandung "tanpa biaya"
  • Baris poko ngandung "ukuran kaamanan"
  • Baris poko ngandung "murah"
  • Baris poko ngandung "harga murah"
  • Baris poko ngandung kecap "sakumaha anu katingali".
  • Garis matuh dimimitian ku tanda dolar ($) atanapi spammy pilari referensi moneter.
  • Baris poko ngandung kecap "tagihan anjeun".
  • Baris poko ngandung kecap "kulawarga anjeun".
  • Baris poko ngandung kecap "henteu resép" atanapi "farmasi online".
  • Garis pelajaran dimimitian ku kawon, "Ngirangan beurat awak", atanapi nyarioskeun kaleungitan beurat atanapi pon.
  • Garis subyek dimimitian ku ngagaleuh atanapi ngagaleuh.
  • Subjék nyatakeun hal anu goréng ngeunaan nonoman.
  • Baris poko dimimitian ku "Naha anjeun impian", "Naha anjeun ngagaduhan", "Naha anjeun hoyong", "Naha anjeun bogoh", jsb.
  • Judulna nyaéta ALL MODAL.
  • Baris poko ngandung bagian mimiti alamat email (contona: poko ngandung "Dave" sareng email anu ditujukeun Dave@ domain.com).
  • Garis subyek ngandung kontén séks-eksplisit.
  • Garis subyék nyobian obfuscate atanapi salah éja kecap. (contona: c1alis, x @ nax)
  • Baris poko ngandung kode Inggris atanapi Jepang UCE.
  • Garis matuh ngandung tag email anu teu dipénta Korea.

Upami anjeun henteu terang asal kecapna SPAM, ieu anjeun:

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.