Sistem Manajemén Langganan: CheddarGetter

Minggu ayeuna kuring kedah nyéépkeun waktos sareng tim di Sproutbox, inkubator téknologi anu luar biasa di Bloomington, Indiana. Sproutbox diadegkeun ku sababaraha pangembang élit anu mutuskeun naon anu aranjeunna resep sareng naon anu aranjeunna saé nyandak ideu sareng dibawa ka pasar salaku solusi. Aranjeunna ngan ukur pikeun usaha dina proyék-proyék anu aranjeunna mutuskeun angkat ka pasar.

Kuring hadir dinten ayeuna salaku finalis pikeun salajengna bertunas… Proyék anu aranjeunna mutuskeun badé ka pasar salajengna. Naon kasempetan sareng acara anu luar biasa - sareng para hadirin sareng hakim ti sakumna penjuru dunya. Dina minggu anu bakal datang, kuring bakal nutupan seueur ngamimitian Sproutbox ... anu paling kedah berurusan sareng téknologi sareng sababaraha langsung sareng pamasaran.

Salah sahiji kasuksésan Sproutbox nyaéta CheddarGetter. Sanaos sanés kuring sanés kipas tina mérek (punten Sproutbox :)), produk na top-notch. CheddarGetter ngamungkinkeun usaha ku modél pendapatan anu teras-terasan pikeun ngahijikeun, ngalacak sareng tagihan konsuménna.
cheddargetter.png

Daptar fitur langkung saé tibatan nilai jasa. Harga jasa nyalira hebat kusabab CheddarGetter patuh kana PCI ... tapi aranjeunna nyayogikeun konsuménna aplikasi anu mantep ku sakedik biaya pesaing sanésna.

CheddarGetter mangrupikeun manajemén langganan langganan "plug and play" sareng sistem tagihan. Naha anjeun ngajalankeun bisnis SaaS berteknologi tinggi atanapi bisnis basis jasa alit, Cheddar Getter mangrupikeun cara anu sampurna pikeun ngalacak sareng tagihan konsumén anjeun. Kantun colokkeun Kapercayaan akun padagang anjeun, sareng Cheddar Getter bakal mimiti ngeusi batre konsumén Anjeun. Ti CheddarGetter situs.

Sababaraha fitur sapertos kalebet mikro-tagihan, pembayaran mikro, agrégasi muatan, wates panggunaan lemes, biaya panggunaan, biaya overage, rencana harga, harga la carte, tambihan, sumbangan anu teras-terasan, diskon, sks sakali, kasadiaan terbatas harga, tagihan otomatis, harga buyut, kustomisasi frekuensi tagihan… daptar teras-terasan.

Pikeun ngamimitian, aya sababaraha sésana API bungkus tos diserat kanggo PHP sareng Ruby ngahijikeun sistemna kalayan gampang sareng halaman wéb, amal atanapi Software anjeun salaku Layanan.

3 Komentar

  1. 1

    Kuring nganjang ka SproutBox sababaraha minggu ka pengker, sanés kuring ngagaduhan proyek parangkat lunak, tapi kusabab kuring kataji ku modélna. Éta pendekatan anu saé! Kuring ogé resep lingkungan kreatif anu parantos diciptakeun.

  2. 2

    Jon, éta leres-leres mangrupikeun pendekatan anu unggul pikeun téknologi sareng kapitalisme ventura! Kuring kantos ningali seueur perusahaan miceun artos investasi anu saé pikeun pangwangunan anu goréng kusabab aranjeunna henteu terang naon anu dilakukeun. Ieu ngaleungitkeun seueur résiko éta!

  3. 3

    Hai Douglas -

    Hatur nuhun pikeun ulasan hébat! Dina waktos saprak anjeun nyerat ieu, urang teraskeun nambihan langkung seueur fitur kana CheddarGetter, kalebet integrasi PayPal, wizard Quickstart, halaman pembayaran anu dijalankeun, sareng seueur deui! Kami bahkan ngagaduhan dua rencana harga énggal: rencana Ngamimitian pikeun $ 9 / bulan, sareng rencana Blowing Up kanggo $ 79 / bulan. Bagéan anu pangsaéna ngeunaan rencana ieu nyaéta anjeun kéngingkeun transaksi sareng palanggan anu teu terbatas: anu ngabédakeun rencana nyaéta sabaraha pendapatan anu anjeun pikagaduh, sareng fitur naon anu anjeun pikahoyong. Anjeun tiasa mariksa sadaya rinci ngeunaan rencana harga di dieu: http://blog.cheddargetter.com/post/4211900640/new-pricing-plans.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.