Komunikasi Jalan anjeun ka Suksés

pidato.jpgAhli bedah sacara mental nyiapkeun operasi. Atlit sacara mental nyiapkeun pertandingan gedé. Anjeun, ogé, kedah psyched ngeunaan kasempetan salajengna anjeun, panggilan penjualan atanapi presentasi anjeun anu paling penting.

ngamekarkeun kaahlian komunikasi hébat bakal ngabédakeun anjeun tina sesa bungkus. Pikirkeun naon kamampuan anu anjeun peryogikeun:

  • Téhnik Ngadangukeun Masterful - Naha anjeun leres-leres terang naon anu diperyogikeun pelanggan sareng kunaon? Naon kanyeri na? Naha anjeun tiasa ngupingkeunana dina naon anu anjeunna nyarioskeun sareng kumaha anjeunna nyarioskeunana?
  • Nada-Ngatur Basa Awak - Naha anjeun terang iraha bakal ngeunteung basa awak palanggan anjeun? Naha bahasa awak anjeun netepkeun nada pikeun komunikasi anu langkung saé atanapi langkung sering sareng palanggan anjeun?
  • Langsung Intonasi sareng Tingkat Biantara - Naha cara anjeun nyarioskeun inspirasi énergi sareng aksi ti nasabah anjeun? Atanapi anjeun mendakan palanggan anjeun kumalayang kana topik anu sanés atanapi bosen ku produk / jasa anjeun? Naha palanggan meunangkeun yén produk atanapi jasa anjeun ngabéréskeun nyeri na?
  • Kuat, Kontrol Sora Persuasif - Naha anjeun sora pangaruh? Naha sora anjeun nempatkeun jalma betah ngarah bebas masihan terang ka anjeun ngeunaan nyeri aranjeunna? Atanapi anjeun disada tegang, gugup, henteu teratur, ngarenghik, laun, atanapi bosen?

Anjeun parantos terang pesen anu anjeun pikahoyong ku konsumén. Éta bagian anu gampang. Sareng paduli kumaha sering anjeun nyarios pitch 60 detik anjeun atanapi ngalangkungan bahan penjualan anjeun, aya jalma anu moal nyambung sareng pesen éta; aranjeunna ngan moal candak. Salah sahiji alesanna sabab, sacara umum, pesen anjeun ngan ukur bakal resonasi nalika NAON anjeun nyarios sareng CARA anjeun nyarios cocog.

KUMAHA anjeun nyarios pesen anjeun ngabédakeun sadayana

Sareng aya seni pikeun ieu. Sateuacan anjeun angkat ka panggilan ageung salajengna, pikirkeun ngeunaan perasaan anu anjeun badé angkat sareng palanggan anjeun; emosi anu anjeun hoyong bagi. Salaku conto, anggap yén anjeun panginten badé mimitian ku pesen anu haneut, marahmay sareng nuturkeun sareng pesen anu percaya diri, kuat, atanapi pangaruh.

Unggal perasaan anu anjeun badé dugikeun tiasa digambarkan ku

  • Kecap katerangan
  • Gambar méntal atanapi gambar
  • Basa awak anu cocog

Siapkeun telepon anjeun ku mastikeun gaya komunikasi anjeun (anu CARA) cocog sareng pesen anjeun. Ngamimitian sareng pesen anu ramah, ramah:

  1. Pikirkeun kecap konci anu ngabangkitkeun perasaan haneut, marahmay: lembut, tenang, sinar panonpoé, raoseun. Balikan deui hiji kecap konci pikeun diri anjeun sababaraha kali ku nekenkeun dugi ka ngaraoskeun.
  2. Gambar gambar méntal. Visualisikeun nangkeup murangkalih atanapi pasangan anjeun, bungkus simbut ku hawu, leumpang sapanjang pantai dina panonpoé anu caang. Jantenkeun gambarna jelas sareng jelas.
  3. Ngarobih sora sora anjeun ku ngarobah nada awak sareng panempatan. Seuri. Ngobrol sacara ékspéktip kalayan énergi. Pindah. Jantenkeun gerakan anjeun BESAR.

Sareng teraskeun kakuatan sareng pangaruh:

  1. Pikirkeun kecap konci anu ngahudangkeun rasa kakuatan sareng pangaruh: kuat, teguh, percaya diri
  2. Gambar diri anjeun dina cara éta. Bayangkeun janten juru carios anu paling hébat, atanapi anu paling hébat ti sadayana pelatih, komandan seragam, ahli anu nyarios ka pemirsa nempel kana unggal kecap anjeun. Ayeuna visualisikeun diri anjeun anu masihan pesen anu anjeun maksudkeun. Bayangkeun diri anjeun tenang, dina kendali, di zona.
  3. Bahasa Awak: Upami anjeun hoyong kuat sareng pangaruh, nangtung. Dedeg sampurna. Anggo gerakan tangan anu kuat. Entong jalan-jalan teuing. Ngajaga kontak panon anu saé. Entong ningali objék dina rohangan; ngan ukur jalma. Nalika nyarios dina telepon, tong ngantep panon anjeun ngorondang. Ngahubungan panon sareng gambar jalma… nyarios ka anjeunna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.