4 Konci Pikeun Nyiptakeun Stratégi Pidéo Sosial Anjeun Suksés

video sosial

Kami parantos ngabagi infographic anu hébat dina pituduh ngamimitian pikeun video sosial, ayeuna ieu hébat infographic ti The Media Octopus ngeunaan tips pikeun ngamangpaatkeun video sosial pikeun mérek anjeun.

Teu pernah aya waktos anu langkung saé pikeun mérek pikeun nanem modalkeun dina nyiptakeun sareng ngadistribusikaeun kontén anu nyababkeun jalma seuri ngagorowok, tingalian ku antisipasi atanapi ngaraos rambut dina tonggong beuheung na nangtung. Olly Smith, Diréktur Komérsial pikeun EMEA, Média anu henteu teratur

Ieu 4 petunjuk anu hadé pikeun nyiptakeun anjeun strategi video online:

  1. Ngartos panongton Anjeun - pidéo anjeun kedah pikaresepeun, ngahibur sareng informatif pikeun narik perhatian. Profile pemirsa anjeun pikeun mastikeun anjeun nyayogikeun kontén anu aranjeunna milari.
  2. Ngadamel eusina - kumaha anjeun badé narik perhatian aranjeunna? Jantenkeun aranjeunna émosional, positip, ngagumbirakeun, sareng ningalikeun mérek anjeun.
  3. Ngatur sebaran - pidéo henteu kapaké pisan upami teu aya anu nonton. Bagikeun sacara sosial sareng promosikeun pikeun mastikeun anjeun ngahontal pemirsa anu anjeun peryogikeun. Optimalkeun pidéo anjeun pikeun milarian ogé!
  4. Ukur sareng atribut kasuksesan - kumaha anjeun bakal ngukur kasuksesan pidéo anjeun? Mudah-mudahan anjeun ngagaduhan seruan tindakan dina tungtung anu nunjuk ka halaman badarat dimana anjeun tiasa ngukur konvérsi.

Digital-Marketing-Making-Social-Video-Work-For-Your-Brand-The-Media-Gurita

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.