Ngabagi Palanggan mangrupikeun Konci Anjeun Pikeun Tumuwuh Bisnis Dina 2016

sumall audién

Dina 2016, ségméntasi anu cerdas bakal ngagaduhan peran penting dina rencana pemasar. Aranjeunna kedah terang di antara pemirsa konsumén sareng prospek anu paling aktipitas sareng pangaruh. Angkatan sareng inpormasi ieu, aranjeunna tiasa ngiringan pesen anu ditargét sareng relevan pikeun grup ieu anu bakal ningkatkeun penjualan, ingetan, sareng kasatiaan sacara umum.

Salah sahiji alat téknologi anu ayeuna sayogi pikeun segmentasi anu wawasan nyaéta fitur Segmen Pamirsa ti SumAll, panyadia data anu nyambung analytics. Jasa ieu ngagunakeun data anu dikumpulkeun ti langkung ti 500,000 perusahaan sareng langkung ti hiji milyar konsumen. Basis data masif ieu ngandung data demografi ogé pangaruh média sosial individu. Perusahaan tiasa ngunggah basis data kontak emailna ka Segmen Pamirsa sareng nampi data gender, lokasi, umur, sareng data média sosial.

Angkatan sareng inpormasi ieu, para pemasar tiasa nyiptakeun kampanye anu ditargetkeun ngalangkungan sababaraha saluran anu sanés, sapertos jaringan sosial, platform iklan, email, sareng promosi méja pitulung khusus. Segmentasi ngamungkinkeun nyiptakeun eusi anu langkung aya hubunganana sareng kahirupan pelanggan anu saleresna. Hiji email anu ngadorong anu nampi "nuturkeun kami dina Instagram" langkung raoseun nalika éta diverifikasi yén aranjeunna, sahenteuna, gaduh akun Instagram. Peta pikeun "nuturkeun" teras ngabutuhkeun dua kali klik, sanés tina prosés pendaptaran sadayana.

Ieu garis besar tina SumAll Pemirsa Segmen prosés sareng kumaha pemasar tiasa ngungkit wawasan anu dihasilkeun:

  • Hiji perusahaan unggah daptar email na
  • Mesin SumAll mendakan akun Facebook, Twitter, sareng Instagram palanggan
  • Tingkat Dursasana sareng pangaruh unggal jaringan dianalisis. Dursasana nyaéta sabaraha sering pangguna berinteraksi dina situs sosial éta, sareng pangaruh mangrupikeun pengikutna.
  • Démografi ditarik ku nyabit alamat email ku basis data masif

Alatna ogé ngagaduhan ségméntasi canggih pikeun pangguna Twitter anu ngamungkinkeun para pemasar ngalebetkeun daptar gagang Twitter teras narik inpormasi email sareng demografi. Pemasar tiasa nyéépkeun sumberdaya pikeun ngawangun Twitter nuturkeun yakin yén pamustunganana aranjeunna tiasa ngungkit pengikut na ngalangkungan komunikasi multi-kanal.

SumAll

Kasempetan multi-kanal ieu anu janten kauntungan inti tina pamisahan sapertos kitu. Konsumén ngaharepkeun pangalaman anu konsisten sareng pikaresepeun, naha aranjeunna berinteraksi sareng mérek ngalangkungan Instagram atanapi ngalangkungan méja bantosan obrolan. Alat sapertos Pamirsa Segmentasi kuat kusabab éta tiasa nungtun para pemasar dina darajat Dursasana anu tiasa ku pangguna nganggo saluran sosial. Pertimbangkeun dua individu, duanana sareng akun Instagram, tapi hiji gaduh tujuh pengikut, sareng anu sanésna gaduh 42.4 rébu pengikut. Upami dua ieu digabungkeun dina kampanye "Instagram", bakal aya sababaraha hasilna, tapi éta henteu diadaptasi. Konsumén atanapi prospek kalayan nuturkeun ageung ngajantenkeun kampanye khusus sareng tawaran promosi salaku nilaina dina saluran éta berpotensi masif.

Inpormasi segmentasi sosial ogé tiasa dianggo pikeun nginpokeun helpdesk, CRM, sareng platform automation pamasaran sanés ngeunaan palanggan anu berpotensi berharga. Salaku conto, méja bantosan obrolan sareng sistem telepon tiasa masihan tag pikeun pangguna langkung ti 100,000 pengikut Twitter, sareng paréntah pikeun agén pikeun nawiskeun aranjeunna perjanjian atanapi promosi khusus Twitter. Pendekatan ieu langkung sasaran, sareng éta ogé nyumponan kabutuhan seueur palanggan pikeun ditingali salaku individu, utamina upami para pemasar ngadamel tawaran sapertos kitu kalayan cara anu lancar sareng teu ngaganggu.

Pamisahan sapertos anu kalebet inpormasi umur sareng demografi ogé ngajantenkeun maén AdWords anu kuat, sabab para pemasar tiasa nyocogkeun iklanna anu ditingalikeun ka set pelanggan anu tangtu. Ieu nyayogikeun aranjeunna jalan pikeun nawar kecap konci anu berharga, tapi ngan ukur pikeun pemirsa anu ditargetkeun ngarah balanja henteu nanjak kaluar tina kendali.

Segmentasi mekar saluareun demografi saderhana (yuswa 20-35 taun di Massachusetts), kana ranah anyar anu kalebet paripolah jaringan sosial sareng tindakan sanés anu nyayogikeun para pamasar sareng pandangan anu langkung layered sareng relevan pikeun palangganna.

Ngamimitian dina SumAll Gratis!

 

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.