Super Crunchers ku Ian Ayres

Super Crunchers ku Ian AyresAnu maca rutin dina blog kuring terang yén kuring kantos janten pangacara pangukuran. Karir dina pamasaran basis data muka panon kuring kana kakuatan data sareng kamampuan pikeun sacara akurat ngabantosan usaha pamasaran. Hadirin anu Konperénsi Webtrends kalibet 2009 lumayan inspirasi sareng leres-leres nempatkeun kuring dina perang salib pikeun mastikeun perusahaan ngukur sareng nganalisis strategi pemasaran online na.

Webtrend diondang Ian Ayres nyarioskeun bukuna, Super Crunchers. Kuring nampi buku otograpi dina acara éta sareng mimiti maca dina pesawat. Abdi parantos sesah nempatkeun éta saprak!

Sigana mah sakabeh téma buku tiasa diringkeskeun dina hiji kalimat:

Kami ningali perjuangan intuisi, pangalaman pribadi, sareng kacenderungan filosofis ngalaksanakeun perang ngalawan kakuatan anu nomer.

Ayres nyayogikeun conto-conto warna-warni ti spéktrum kadokteran, pamaréntahan, pendidikan, industri pilem ... sareng bahkan pilihan anggur… kanggo ngadukung jumlahna. Sadaya conto ngadukung premis yén kumpulan data sareng analisis komprehensif (kalayan sababaraha perhatian khusus pikeun analisis régrési) tiasa masihan kami élmu pikeun ningkatkeun sareng bahkan ngaramal hasil bisnis.

Sanaos anjeun sanés penggemar analisis, ieu mangrupikeun buku anu saé kanggo pangusaha atanapi pamasar anu tiasa dicandak.

2 Komentar

  1. 1

    Kuring satengah jalan ngaliwatan buku ieu. Anjeun maot leres sareng untung parantos nguping anjeunna nyarios. Kuring ngagunakeun ideu pikeun mere ilham cara anu langkung saé pikeun ngalakukeun padamelan sumber daya manusa (pikir pamasaran sacara internal "produk" santunan sareng manpaat.

    Hatur nuhun pikeun pos anu saé.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.