Presentasi: Kumaha Ngamaénkeun Acara Anjeun

supercharge acara Anjeun

Kuring parantos lami janten kipas tina Hugh McLeod sareng seni na di gapingvoid mangtaun-taun. Hugh nembé nerbitkeun presentasi ieu ngeunaan ngaluuhan acara anjeun. Teuing acara pemasar percaya yén pamasaran bérés sakali acara dimimitian. Dina dinten ieu milarian sareng média sosial, sanaos, ngaluuhan acara anjeun ku tawaran sareng kasempetan anu pas bakal ngadorong kasuksésan acara anjeun - sareng acara salajengna salami sasih sareng taun payun.

Nalika kuring maca online ngeunaan pangalaman kajadian anu hébat anu dipimilik ku réréncangan kuring, kuring henteu tiasa ngabantosan tapi asa rada katinggaleun. Kuring ngajantenkeun titik pikeun ngajadwalkeun acara salajengna anu disatukan ku jalma sareng panitia. Sedengkeun pamasaran anjeun pikeun kahadiran dina acara ayeuna tiasa lirén pas panto dibuka, usaha pamasaran anjeun pikeun acara salajengna nembé dimimitian!

One comment

  1. 1

    HI Douglas, hatur nuhun pikeun tip anu saé ieu. Nanging, kuring ngan ukur panasaran yén kuring nebak éta kedah disiapkeun nalika ngamimitian impian gedé anjeun. Kami leres-leres kedah mikirkeun éta sadaya persiapan anu anjeun nyarios dina tulisan anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.