Ngarojong ICRA sareng labél eusi dina situs anjeun

ICRADepartemen Kaadilan nyaéta didukung kaputusan yén labél halaman wéb anjeun pikeun eusi henteu ngalanggar pidato bébas anjeun. Padahal kuring ngadukung teh Yayasan demarkasi éléktronik, ieu mangrupikeun salah sahiji masalah anu kuring condong teu satuju sareng aranjeunna. Jigana situs kedah dilabélan sareng Browser kedah teras ngahargaan kadali parental. Abdi ogé resep ningali Mesin Pilarian nganggo labél eusi ogé ku:

  1. Masihan halaman wéb nganggo Labél Eusi sareng henteu aya keluhan panempatan mesin pencari anu langkung luhur.
  2. Nyayogikeun Search Engine anu sanés pikeun eusi déwasa.

Nyirian situs anjeun cukup saderhana nganggo ICRA Generator labél. Baca langkung seueur perkawis aranjeunna palayanan. Kuring labél KABEH halaman wéb klien kuring, anjeun ogé kedah! Métodologi labél anu saé saé, ngamungkinkeun urang pikeun netelakeun naha atanapi henteu buligir dilakukeun sacara artistik tibatan sacara eksplisit. Sigana mah ieu téh lanceuk, dulur. Nyaan pikir ieu ngan saukur nyayogikeun sababaraha tingkat ati-ati pikeun mayungan barudak urang tina porno. Kuring miharep anjeun satuju!

One comment

  1. 1

    Abdi nembé daptar kanggo ieu. Kuring henteu pernah satuju sareng sénsor tapi kuring yakin jalma kedah ngagaduhan pilihan. Seueur jalma moal hoyong ningali blog kuring - éta ngalebetkeun topik sapertos budaya gay, ilmu sihir sareng paganisme diantara seueur hal sanés sapertos berita sareng opini umum, sareng, kanyataanna, utamina puisi sareng tulisan kréatip anu sanés. Kuring panginten henteu resep yén sababaraha bakal nolak karya kuring dumasar kana kapercayaan anu kuring dukung tapi dina ngahijikeun ieu kana situs abdi, saur kuring ngamungkinkeun batur pikeun ngalakukeun naon anu aranjeunna pikahoyong nalika kuring leres-leres bébas ngalakukeun anu kuring pikahoyong lakukeun ogé!

    Saé. Nuhun kana inpormasi na. x

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.