Survei: Naha Ngumpulkeun atanapi Ngadamel langkung Penting?

pamundut eupan balik

Salaku pamasar, urang ngahasilkeun kontén unggal mingguan (atanapi bahkan unggal dinten) dumasar kana target pasar, ngadorong prospek urang pikeun milarian sareng maca eusi kami. Dina hiji sisi koin, kami ngarepkeun yén aranjeunna bakal ngiringan sareng masihan koméntar kana kontén kami supados urang tiasa ngamimitian paguneman (dumasar idin) sareng aranjeunna. Di sisi sanésna, kami ogé hoyong aranjeunna ngeusian formulir halaman badarat kanggo nampi whitepaper atanapi studi kasus, sahingga urang tiasa ngumpulkeun langkung seueur data ngeunaan saha aranjeunna, perusahaan dimana aranjeunna dianggo, sareng jinis eusi anu aranjeunna resep nampi. . Jalan anu mana waé, urang ngamimitian titik kontak sareng prospek urang dina harepan pikeun miara hubungan éta tina waktos-waktos ngajantenkeun konvérsi.

Ngiringan sareng ngobrol sareng prospek online tiasa nguntungkeun pisan, sareng éta tiasa ngamimitian hubungan "organik". Prospék tiasa milih naha atanapi henteu pikeun kalibet sareng mérek anjeun, sareng sanaos anjeun aktip ngamajukeun sareng nyayogikeun kontén, éta nyiptakeun kasempetan pikeun aranjeunna pikeun ngahontal istilah sorangan. Ngasuh prospek ieu tiasa langkung sesah sareng langkung lami, tapi éta ngamungkinkeun aranjeunna pikeun nyambung sareng urang dina cara sorangan dina waktosna nyalira.

Tapi kami ogé hoyong tiasa néwak lead "lemes" sahingga urang tiasa ngalacak gerakan prospek nalika aranjeunna didatangan situs kami atanapi kalibet ku mérek kami ku cara anu sanés. Ieu sababna urang ngadamel halaman badarat sareng bentuk sahingga urang tiasa néwak langkung seueur inpormasi ngeunaan prospek urang sareng mimiti ngadeukeutan aranjeunna kalayan kampanye asuhan urang. Kami gaduh ide anu jelas ngeunaan kumaha minatna, ogé kontén naon anu narik aranjeunna.

Janten, ieu janten patarosan: anu langkung penting, ngumpulkeun data atanapi konsumén ngalakonan? Naon anu anjeun pikirkeun? Tangtosna, duanana penting tina sudut pandang pamasaran, tapi anu salah sahiji kagiatan ieu ngabantosan bisnis anjeun kana konversi?

Pilih salah sahiji pilihan dina survey online di handap, didukung ku sponsor téknologi kami,Formstack . Aranjeunna ngalayanan usaha leutik ku tukang ngawangun online, halaman badarat, sareng kampanye email, anu sadayana kalebet analytics sareng integrasi seamless sareng perangkat lunak anu aya sapertos Mailchimp, PayPal, Google docs, sareng seueur deui.

Caritakeun naon anu anjeun pikirkeun sareng kami bakal nyerat ngeunaan hasilna dina 2 minggu! Ngarasa Luncat ka bagikeun koméntar anjeun di handap.

[Formstack id = 1391931 viewkey = BKG2SPH7DU]

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.