Saha anu Ngajawab Survei anjeun? Validasi Didamel Sederhana

réspondén survey online kedah divalidasi

réspondén survey online kedah divalidasiNyungkeun eupan balik konsumén sateuacan, salami, sareng saatos ngaluncurkeun usaha bisnis anyar mangrupikeun cara anu saé pikeun terang kumaha anjeun ngukur dina panon konsumén anjeun. Anjeun henteu pernah hoyong nganggap anjeun terang kumaha target pasar anjeun (ibu-ibu damel umur 30 dugi 45 taun) sapertos anu raoseun ngeunaan naon anu anjeun lakukeun, utamina kusabab gampang pisan naroskeun ka diri nyalira. Warta anu saé pikeun para pemasar, naha anjeun damel di perusahaan ageung atanapi ngamimitian alit, nyaéta aya sababaraha pakakas anu sayogi pikeun ngabantosan anjeun sareng tugas pikeun ngahontal survey pasar target anjeun, henteu masalah anggaran atanapi tingkat anjeun. tina kaahlian.

Kirim hiji survey online pikeun diajar langkung seueur ngeunaan palanggan anjeun, kumaha parasaan aranjeunna ngeunaan produk pangénggalna anjeun, naon anu aranjeunna hoyong tingali ti anjeun di pikahareupeun, sareng jenis olahtalatah anu pang dipikaresepna pikeun aranjeunna. Anjeun gaduh pilihan pikeun survey konsumén anjeun langsung, atanapi anjeun tiasa ngalangkungan perusahaan panel pihak katilu pikeun mésér opini réspondén target anjeun. Di SurveyMonkey, kami nawiskeun Panongton SurveyMonkey pikeun ngahubungkeun anjeun sareng palanggan sareng pamangku kapentingan anu anjeun paling hoyong ngahontal.

Tapi kumaha upami réspondén survey anjeun, anu nyarios yén anjeunna urang Méksiko umur 35 taun anu damel di industri kasehatan sareng gaduh 2 murangkalih, saleresna mangrupikeun mékanika bodas umur 18 taun anu namina Frank? Kaputusan anu anjeun candak ku hasil survey kapuasan pelanggan ngan ukur dipercaya salaku inpormasi anu anjeun gaduh ngeunaan jalma anu nyandak survey.

At SurveyMonkey, urang gaduh sakumna tim damel pikeun milarian cara anu pangsaéna pikeun ngesahkeun idéntitas panelis survey. The Tim TrueSample berpungsi dina RealCheck Pos sareng RealCheck Sosial, solusi anu ngverifikasi identitas réspondén survey liwat nami sareng alamat sareng alamat email masing-masing. Pendekatan dua tangan ieu pikeun survey validasi réspondén dimaksudkeun pikeun mastikeun idéntitas anu bahkan hésé pikeun ngesahkeun réspondén, sapertos umur 18 dugi 24 taun (punten Frank).

Kami ogé ngagaduhan Dr. Phil sareng timnya ti metodologi survey anu damel pikeun ngaidentipikasi jalma anu nyugemakeun pesky, jalma anu gancang ngaliwatan survey anjeun tanpa masihan waktos sareng perhatian anu pantes. Metoda Dr. Phil gumantung ka Inferensi Bayesian, metode anu ngaidentipikasi non-sequitur logis (réspondén anu ngaidentipikasi salaku lalaki, contona, teras dina patarosan anu engké ngajawab "enya," anjeunna nyatana hamil dina 3 taun ka pengker).

Ngvalidasi idéntitas réspondén réspék duanana mangrupikeun kasenian sareng élmu, tapi warta anu hadé nyaéta anjeun henteu nyalira dina milarian réspondén survey anu pangpayunna tiasa dipercaya. Aya sababaraha jalma anu palinter pisan anu ngayakinkeun peuting, henteu bobo mikiran cara anu pangsaéna pikeun ngesahkeun réspondén anjeun pikeun anjeun. Serius. Kusabab langkung hadé, réspondén survey anu divalidasi hartosna hasil survey langkung dipercaya. Hasil survey anu langkung dipercaya hartosna kaputusan langkung saé dumasar kana hasil éta. Sareng nyandak kaputusan anu hadé ngajantenkeun anjeun katingali saé, anu ngajantenkeun urang raos saé. Kabeh jelema meunang. Iwal ti Frank.

One comment

  1. 1

    Hai Hana, naha aya statistik anu negeskeun survey SurveyMonkey pikeun dipercaya sareng valid? Abdi hoyong ngagunakeunana pikeun proyék panilitian sareng kedah ngabuktoskeun kaaslian sareng reliabilitas.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.