Hasil Survei: Kumaha Pamasar Ngabales Pandemi sareng Lockdown?

Tanggapan Marketing Dina Pandemi

Nalika lockdown ngagaleuh sareng seueur padamelan balik deui ka kantor, kami resep nalungtik tantangan-tantangan anu disanghareupan usaha alit kusabab pandemi Covid-19, naon anu aranjeunna laksanakeun ngalangkungan lockdown pikeun ngembangkeun bisnisna, naon waé anu dilakukeun ku aranjeunna. , téknologi anu aranjeunna anggo dina waktos ieu, sareng naon rencana sareng pandanganana pikeun kapayunna. 

Tim di Tech.co survey 100 bisnis leutik ngeunaan kumaha aranjeunna ngatur salami lockdown.

  • 80% pamilik usaha alit nyarios yén Covid-19 parantos ngagaduhan dampak négatip dina bisnisna, tapi 55% ngaraos positip pisan pikahareupeun
  • 100% réspondén parantos ngagunakeun konci pikeun ngawangun usaha, sareng seuseueurna difokuskeun pamasaran, nyambungkeun sareng palanggan, sareng upskilling.
  • 76% gaduh kaurus salami lockdown - sareng SEO, média sosial, diajar basa anyar, sareng analytics data salaku katerampilan anyar anu paling umum pikeun diajar.

Usaha anu disurvei mangrupikeun campuran industri, tapi séktor anu paling umum nyaéta jasa B2B (28%), kageulisan, kaséhatan & kabugaran (18%), ritel (18%), software / tech (7%), sareng perjalanan ( 5%).

Tantangan Usaha Nyanghareupan

Tantangan anu paling umum pikeun bisnis nyaéta kirang langkung penjualan (54%), dituturkeun ku kedah nyusun deui peluncuran produk sareng acara (54%), berjuang mayar staf sareng biaya bisnis (18%), sareng mangaruhan kasempetan investasi (18%).

Réspon Usaha

Sadayana réspondén anu disurvei nyarios yén aranjeunna parantos nganggo waktosna dina lockdown produktif pikeun numuhkkeun usaha.

Teu anéh, seuseueurna parantos ngamimitian fokus kana naon anu tiasa ditawarkeun online, sareng ngawangun strategi pamasaran digitalna, kalayan nyiptakeun kontén anyar (88%) sareng tawaran online (60%), ngayakeun atanapi ngiringan acara online (60%), ngahubungi sareng konsumén (57%), sareng upskilling (55%) salaku hal anu paling umum dilakukeun dina konci. 

Sababaraha nyatakeun yén aranjeunna gaduh sababaraha positip hasil salaku hasil tina Covid-19, kalebet kanaékan penjualan online, ngagaduhan langkung waktos kanggo fokus kana pamasaran, kamekaran di milisna, diajar hal-hal anyar, peluncuran produk énggal, sareng ngenalkeun palanggan na langkung saé.

Kaparigelan anyar anu paling umum pikeun anu dikembangkeun ku jalma nyaéta diajar SEO (25%), média sosial (13%), diajar basa anu anyar (3.2%), katerampilan data (3.2%), sareng PR (3.2%).

Nyebarkeun Téhnologi

Téknologi parantos maénkeun peran penting dina kasuksésan bisnis dina waktos ieu. Zoom, WhatsApp, sareng email mangrupikeun cara anu paling umum pikeun komunikasi sareng staf, sareng pamasaran média sosial, pamasaran email, konperénsi wéb, sareng gaduh halaman wéb online atanapi toko mangrupikeun bentuk téknologi anu paling nguntungkeun. Seueur anu nganggo lockdown pikeun ngapdet halaman wébna, kalayan 60% ngarobih situs ayeuna sareng 25% ngawangun anu énggal.

Naséhat pikeun Usaha Leutik

Sanaos kasusah anu disanghareupan, 90% ngaréspon yén aranjeunna ngagaduhan pandangan anu positip atanapi rada positip pikeun masa depan bisnisna. Kami naros ka réspondén pikeun masihan naséhat pikeun usaha alit sanésna salami waktos ieu. Ieu hal paling umum anu disebatkeun:

Pangsi sareng Prioritas 

Prioritaskeun naon anu anjeun saé sareng terang naon anu tiasa dianggo disebatkeun ku sababaraha réspondén:

Anggo waktos ieu pikeun ngasah naon anu anjeun parantos saé.

Joseph Hagen ti Streamline PR

Fokus kana kakuatan anjeun, tong ékspérimén teuing. Laksanakeun langkung seueur naon anu dianggo pikeun anjeun dina hal akuisisi pelanggan sareng fokus kana éta. Pikeun urang, éta parantos pamasaran email sareng kami parantos ngadua.

Dennis Vu ti Ringblaze

Kéngingkeun kasaimbangan antara motong biaya sareng investasi di payun. Tingali ieu salaku kasempetan pikeun kalibet, ngawangun kapercayaan sareng kasatiaan.

Harga Sara ti Pelayanan Pelayanan Nyatana

Nguji Hal Anyar & Kudu Tangkas 

Anu sanés nyarios yén ayeuna mangrupikeun waktos anu pangsaéna pikeun tangkas, sareng ngembangkeun sareng nguji hal-hal anyar pikeun pemirsa anjeun, khususna dina waktos anu teu pasti.

Agility mangrupakeun konci, hal-hal anu gancang pisan gerak sepanjang waktos anu anjeun peryogikeun pikeun niténan berita sareng tren, sareng ngaréspon gancang.

Lottie Boreham of BOOST & Co.

Candak undak sareng stratégi, pikeun ngagunakeun waktos anjeun kalayan bijaksana. Nguji tawaran anyar dina pangkalan pelanggan anjeun anu aya, tweak aranjeunna, teras ngalakukeun babak kahiji anu teu sampurna.

Michaela Thomas ti The Thomas Connection

Pilari kasempetan anu unik pikeun kaayaan. Kami ngamanpaatkeun waktos lockdown ku nyayogikeun naséhat gedong gratis ti mitra perusahaan.

Kim Allcott tina Allcott Associates LLP

Ngahontal sareng Kenalkeun Palanggan Anjeun

Pentingna terang sareng ngartos konsumén anjeun sareng kabutuhanana dipotong pisan dina naséhat anu dipasihkeun ku usaha. Usaha tiasa nganggo konci pikeun leres-leres fokus kana ngawangun stratégi ingetan pelanggan.

Éta sigana henteu péngkolan tapi leres-leres ngonci niche anjeun, ngahartikeun konsumén idéal mutlak anjeun anu anjeun sampurna pikeun. Pikirkeun aranjeunna sareng tantangan aranjeunna ayeuna. Upami anjeun dina sapatu aranjeunna, naon anu anjeun milari ayeuna? Maka pastikeun produk atanapi jasa anjeun jelas-jelas ngobrolkeun solusi éta. Urang ngalakukeun kasalahan nyarios ngeunaan urang nalika urang kedah nyarios sareng ka palanggan. " ceuk

Kim-Adele Platts of Asah Eksekutif

Tina sudut pandang B2B, kuring pikir penting pikeun ngajaga kontak sareng konsumén anjeun sareng ngantep éta ngartos yén anjeun aya pikeun ngabantosan sareng ngadukung aranjeunna dina waktos anu sesah ieu. Janten naha éta ngahasilkeun kontén anu ngabantuan pikeun nganapigasi krisis, atanapi ngayakinkeun jasa palanggan anu sayogi pikeun ngabantosan, penting pikeun muka dialog mimiti sareng neraskeun ngobrol sareng klien anjeun.

Jon Davis ti perusahaan téknologi Medius

Ngobrol sareng ngadamel hubungan sareng konsumén Anjeun. Pilarian terang naon anu aranjeunna pikahoyong anjeun pikeun ngabantosan kaayaan aranjeunna. Anggo waktos ieu pikeun nyiptakeun eusi anu saé kanggo ayeuna sareng pikahareupeun sabab waktos ieu moal salamina.

Calypso Rose toko online, Indytute

Fokus kana Marketing

Dina waktos katurunan ekonomi, perusahaan sering kedah ngirangan. Seringna, anggaran pamasaran sareng iklan anu dikirangan. Nanging, seueur réspondén nunjuk kana pentingna tetep meunang pamasaran anjeun leres.

Jalma-jalma langkung terbuka tibatan kantos gaduh paguneman online, ngagunakeun média sosialna, sareng ngahubungi jalma anyar. Ngembangkeun halaman wéb anu saé sareng épéktip langkung penting tibatan kantos.

Julia Ferrari, desainer Wéb

Léngkah deui tina nyobian bertumbuh ayeuna sareng mikir 'paguneman naon anu tiasa kuring ngamimitian ayeuna anu tiasa asak janten paguneman klien poténsial dina waktos 8-10 sasih?'. Lockdown mangrupikeun kasempetan anu hadé pikeun ngagarap proyék pamasaran jangka panjang.

Joe Binder tina agénsi mérek WOAW

Halaman wéb anu saé mangrupikeun konci. Jantenkeun merk pribadi anjeun. Tunjukkeun kasaksian ti klien pikeun ngawangun kapercayaan sareng nunjukkeun anjeun terang naon anu anjeun lakukeun. Anggo téknologi (konperénsi pidéo sareng layar-biasa) pikeun berinteraksi sareng nampilkeun ka klien. Orang asing beuki teu genah ngalakukeun bisnis online. Tunjukkeun raray anjeun sareng nyayogikeun solusi pikeun masalahna. Upami anjeun henteu ngagaduhan kaahlian atanapi peryogi bantosan di daérah anu tangtu, milari asistén maya. Kami nganggo asistén pikeun ngabantosan nyerat blog, nyiptakeun grafik, sareng manajemén CRM.

Chris Abrams ti Solusi Asuransi Abrams

Stratégi ingetan Palanggan

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.