Survey Says: Time Spent on Social Media is Time Well Spent

Penjualan Blogindiana

Sacara rutin pamilik usaha alit naroskeun ka kami naha Média Sosial pantes nyéépkeun waktos. Dumasar kana hasil urang 2011 Survey Média Sosial Bisnis Leutik jawaban pikeun patarosan éta YA! Dina survey susulan ieu, usaha alit dihartikeun salaku perusahaan anu ngagaduhan karyawan 1-50. Penting pikeun dicatet survey ieu henteu nyobian ngukur jumlah usaha alit nganggo média sosial, tapi kumaha pangguna bisnis sosial anu aya anu ngagarap alatna.

Survei ieu dilakukeun sacara online sadayana ti tanggal 1 Méi - 1 Juli 2011. Sakumaha anjeun terang, Google Plus diluncurkeun dina akhir Juni, sareng henteu kalebet pilihan dina pangajaran. Tautan kana survey dikirimkeun via Twitter, Facebook, LinkedIn, sareng email. Éta ogé diémbarkeun dina www.roundpeg.biz  jeung www.MarketingTechBlog.com. Kami nampi 243 réspon ti pamilik usaha alit perusahaan anu kirang ti 50 padamel.

tina penjualan kanggo kanggo Bin2011

Kami hoyong terang ngartos naon anu dipikahayang sareng dilakukeun ku pangusaha leutik sareng média sosial. Kami berangkat pikeun mendakan naha média sosial naha anjeunna nyalametkeun usaha alit atanapi runtah waktos anu ageung?  

Data sigana nunjukkeun média sosial ngagaduhan pangaruh positip kana generasi kalungguhan. Ampir 70% pamilik usaha nunjukkeun yén ngahasilkeun kalungguhan tina média sosial. Tapi naha éta nambihan kana garis handap?

Langkung ti satengah usaha dina pangajaran taun ayeuna nunjukkeun yén média sosial dihubungkeun sahenteuna 6% tina penjualanna, janten bayaranana jelas aya

Nalika kami marios koméntar jelas yén pamilik usaha jelas henteu satuju kana poténsi média sosial. Ieu anu dicarioskeun ku pamilik usaha nalika urang naroskeun Média Sosial: Praktek bisnis padet atanapi nyéépkeun waktos?

  • Upami anjeun henteu ngagugulung palanggan atanapi palanggan poténsial sareng média sosial, persaingan anjeun.
  • Média sosial ngan ukur potongan tina teka-teki pamasaran. Upami anjeun henteu gaduh rencana sareng eusi anu saé, média sosial moal ngahemat usaha anjeun.
  • Média sosial ngahasilkeun ROI goréng nalika 'waktos' mangrupikeun investasi.
  • Dina hal akurasi target-pamasaran, éta ngan ukur rada hadé tibatan ngeclokkeun kartu nama tina pesawat.
  • Ati-ati ngeunaan nyéépkeun waktos anu langkung ageung dina Twitter sareng Facebook. Aranjeunna tiasa janten tuang waktos.
  • Anjeun teu kedah nyéépkeun seueur waktos pikeun ngahontal pemirsa ieu.
  • Entong kabetot dina hype. Média Sosial sanés sababaraha juru salamet magis pikeun bisnis anjeun. Éta gratis upami waktos anjeun henteu nanaon sareng sacara pribadi éta mangrupikeun asét anu paling mahal kuring.
  • Nempatkeun waktos sareng perhatian kana SM leres-leres patut.
Naha anjeun kersa salinan tina hasil survey lengkep?  Anjeun tiasa ngaunduhna di dieu:

3 Komentar

  1. 1

    Média sosial parantos janten salah sahiji anu populér pikeun usaha alit kalayan seueur téhnik SEO. Ayeuna seueur jalma saling nyambung dina situs sosial sareng ngabagi ideu, pikiran sareng ulasan sareng aranjeunna tiasa nungtut ogé dina situs sosial. Janten ku terang paménta aranjeunna urang tiasa ningkatkeun bisnis ngalangkungan situs sosial. Kukituna cara situs sosial mangrupikeun tempat pikeun diskusi bisnis sareng ogé pikeun masalah sosial.

  2. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.