3 Cara Nganggo Survei Kanggo Panilitian Pasar Anu Langkung Hadé

survey online pikeun panilitian pasar

Kasempetan éta upami anjeun maca Martech Zone, anjeun parantos terang kumaha pentingna ngalaksanakeun riset pasar pikeun strategi bisnis naon waé. Di dieu di SurveyMonkey, kami yakin yén aya alusna terang nalika nyandak kaputusan mangrupikeun hal anu pangsaéna pikeun anjeun laksanakeun pikeun bisnis (sareng kahirupan pribadi anjeun ogé!).

Survei online mangrupikeun cara anu saé pikeun ngalaksanakeun riset pasar kalayan gancang, gampang, sareng biaya anu épéktip. Ieu 3 cara anjeun tiasa nerapkeun kana strategi bisnis anjeun ayeuna:

1. Nangtukeun Pasar anjeun
Bisa dianggap aspék anu paling penting dina panilitian pasar nyaéta nangtoskeun pasar. Anjeun tiasa terang industri sareng produk anjeun dugi ka élmu, tapi éta ngan ukur ngajantenkeun anjeun dugi ka ayeuna. Naha lalaki bodas, lalaki bujang anu umurna 30-an nuju mésér sampo anjeun, atanapi naha budak awéwé rumaja konsumén anjeun pangageungna? Jawaban pikeun patarosan éta bakal mangaruhan pisan kana strategi bisnis anjeun, janten anjeun hoyong pastikeun anjeun yakin kana éta.
Kirimkeun survey demografi saderhana pikeun palanggan, klien, atanapi basis kipas. Anggo témplat anu diciptakeun ku ahli, atanapi jiptakeun template anjeun. Tanya aranjeunna ngeunaan umur, jenis kelamin, ras, tingkat pendidikan, sareng minat aranjeunna. Naroskeun kumaha aranjeunna nganggo produk atanapi jasa anjeun, sareng nyungkeun tanggapanana. Langkung seueur anjeun terang ngeunaan saha aranjeunna sareng kumaha aranjeunna ngagunakeun produk anjeun, langkung saé anjeun bakal tiasa nyumponan kabutuhna sareng ngajagi aranjeunna langkung seueur.

2. Tés Konsép
Jalankeun a tés konsép pikeun meunteun réspon konsumén kana produk, mérek, atanapi ideu, sateuacan éta diwanohkeun ka pasar. Éta bakal nyayogikeun cara anu gancang sareng gampang pikeun ningkatkeun produk anjeun, ngaidentipikasi masalah poténsial atanapi cacat, sareng pastikeun gambar atanapi merk anjeun leres ditarget.
Pasang gambar ideu anjeun pikeun logo, grapik, atanapi iklan dina survey online sareng pilih pemirsa milih anu paling dipikaresep ku aranjeunna. Tanya aranjeunna naon anu ngajantenkeun aranjeunna, naon gambar anu aranjeunna pikirkeun sareng rasakeun.
Kumaha upami hal anu anjeun peryogikeun eupan balik sanés gambar atanapi logo, tapi konsép? Tulis sinopsis singget pikeun réspondén anjeun pikeun dibaca. Teras taroskeun ka aranjeunna naon anu aranjeunna émut, naon réaksina, naon masalah anu tiasa diantisipasi. Jalma anu béda-béda bakal ningali tantangan sareng kasempetan anu béda dina ideu anjeun, sareng eupan balikna bakal ageung pisan nalika anjeun nyiapkeun rencana anjeun.
Teu terang kumaha ngahontalna target pemirsa anjeun? Kami gaduh hiji anu tiasa diajak…

3. Kéngingkeun Eupan Balik
Sakali anjeun parantos ngartikeun demografi pasar anjeun, nguji ideu anjeun, sareng nyiptakeun produk anjeun, aya hiji léngkah penting deui dina prosés. Nyuhungkeun sareng nganalisis eupan balik penting pisan upami anjeun hoyong teras-terasan nganteurkeun hasil anu saé. Pilarian terang naon anu anjeun lakukeun sacara saé, masalah naon anu dialami jalma, sareng arah naon anu aranjeunna pikahoyong anjeun pikahareupeun.
Anjeun teu kedah nyandak sadaya saran anu anjeun kéngingkeun nalika nyungkeun tanggepan. Tapi ku nyuhungkeun éta sareng merhatoskeun naon anu diomongkeun ku jalma, anjeun bakal langkung siap pikeun hasil dina usaha kreatif ka hareup. Palanggan anjeun bakal ngahargaan kana anu anjeun tanyakeun, sareng aranjeunna bakal ngahargaan kana pamutahiran anu anjeun laksanakeun.

kacindekan
Anjeun teu kedah dijantenkeun artos kanggo miluan panilitian pasar anu épéktip. Anjeun ngan ukur kedah ngamangpaatkeun alat épéktip anu sayogi pikeun anjeun dina internét. Di SurveyMonkey urang nuju teras-terasan damel pikeun ningkatkeun téknologi pikeun ngabantosan anjeun nyandak kaputusan anu paling saé. Ku ngirim survey pikeun ngahontal target pasar anjeun, anjeun tiasa mastikeun usaha anjeun sakumaha épéktip mungkin.

Senang ngadamel survey!

3 Komentar

  1. 1

    Kami ngajalankeun survey média sosial bisnis leutik taunan, nganggo surveymonkey pikeun kahiji kalina. Kuring bener-bener kagum kana kumaha gampangna ngawangun. Tapi naon anu leres-leres ngajantenkeun kipas tina kuring nyaéta kolektor anu béda. Abdi resep tiasa ningali mana platform anu nyetir paling réspondén.   

    Hoyong ngondang anjeun pikeun ngabagi pikiran anjeun. Tnyandak survey ayeuna.

  2. 2

    Loraine - Kuring satuju sareng anjeun kana koméntar "gampang ngawangun". Nalika kami ngalaksanakeun R&D pikeun ngamimitian munggaran kuring, kami ngandelkeun SurveyMonkey pikeun ampir sadaya data ngumpulkeun. Kuring ngarasa yén alat ieu kedah janten sarat pikeun Pangusaha sareng ngamimitian!

  3. 3

    Hanna, 
    Survei tetep sumber anu hadé pikeun ngumpulkeun inpormasi anu khusus pisan. Éta saé pisan pikeun ngadangukeun émutan anjeun ngeunaan trend ngumpulkeun eupan balik palanggan tina média sosial sareng kumaha ieu bakal mangaruhan kana rohangan survey-wéb "tradisional". Naha urang nuju nuju rohangan anu sipatna moal relevan deui? 
    Lukas Usum
    Manajer komunitas
    OneDesk

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.