Swarmify: Opat Alesan Henteu Nganggo YouTube Video Embeds Dina Halaman Wéb Bisnis anjeun

SmartVideo ti Swarmify: Alternatipna YouTube Kanggo Halaman Wéb Perusahaan

Upami perusahaan anjeun gaduh pidéo propésional anu parantos anjeun méakkeun rébuan dolar, anjeun kedah leres-leres nyebarkeun pidéo dina YouTube pikeun ngamangpaatkeun hasil pamilarian YouTube…. ngan pastikeun yén anjeun ngaoptimalkeun YouTube Anjeun video nalika anjeun ngalakukeun. Kitu cenah, anjeun henteu kedah ngempelkeun pidéo YouTube dina situs perusahaan anjeun… ku sababaraha alesan:

  1. YouTube nyukcruk panggunaan pidéo éta pikeun iklan sasaran. Naha anjeun hoyong bagikeun pamaksudan pengunjung anjeun sareng Google ngarah tiasa nyorong iklan pikeun pesaing anjeun?
  2. Kacuali anjeun hilap, anjeun panginten angkat video anu aya hubunganana sareng pesaing anjeun dina pamuter YouTube anjeun! Bayangkeun ngadatangan situs anjeun, ningali pidéo anjeun, teras pidéo pesaing anjeun ditampilkeun salaku alternatip anu relevan. Aduh!
  3. Percanten atanapi henteu, YouTube saleresna rada laun sareng pidéo sering henteu dimimitian pisan sabab pidéo na disangga. Hei… gratis, leres? Nya… sanés pikeun bisnis anu nyobian nutup konsumén sanés. Aya pancen biaya pikeun nyepetkeun dina Internét.
  4. Pidéo Pidéo YouTube henteu saé pisan customizable… Perhatoskeun pidéo ieu di handap ieu dimana kuring gaduh sababaraha pilihan pikeun dipilih… tonton di YouTube, pencét kana tautan pikeun muka di YouTube, Tonton engké dina YouTube, Bagikeun, atanapi pencét play. Éta sadayana mérek pikeun YouTube tibatan mérek anjeun. Naha henteu ngan ukur pamaén anu bébas gangguan sareng tiasa dianggo?

Mah sigana kedah mamatahan anjeun supaya ulah hosting video dina situs anjeun ogé. Host wéb anu khas anjeun henteu ngagaduhan infrastruktur pikeun ngalirkeun listrik ka rébuan pengunjung. Nyatana, aya kasempetan anu saé pikeun anjeun nembus sababaraha ambang unduhan sareng bakal ditagih langkung seueur. Anjeun pasti hoyong host video ... ngan sanés YouTube.

Antosan sakedap, anjeun nyarios… Doug… anjeun salawasna Lebetkeun pidéo YouTube dina situs anjeun. Nya, dulur-dulur, ieu publikasi… sanés situs bisnis. Kuring leres-leres resep ngempelkeun pidéo tina YouTube sahingga panyipta kéngingkeun pintonan tambahan sareng kasempetan pikeun jalma-jalma mendakan sareng ngalanggan aranjeunna. Nalika kuring gaduh sababaraha pidéo propésional pikeun bisnis kuring, kuring leres-leres bakal hosting aranjeunna Ngalemek.

Aya, tangtosna, aya deui pengecualian ... anjeun hiji YouTuber!

Swarmify SmartVideo: Hosting Pidéo Gancang

Swarmify nawiskeun solusi hosting video anu mantap sareng gancang pikeun halaman wéb perusahaan anjeun. Ieu video tinjauan:

Ngalemek nawarkeun sababaraha fitur anu luar biasa:

  • CDN - Aranjeunna gaduh global jaringan pangiriman eusi (CDN), hartosna aya sakedik latency antara individu anu nyungkeun pidéo sareng lokasi na disebarkeun.
  • Puterkeun Gratis Gratis - SmartVideo ngamangpaatkeun solusi pangiriman anu dipaténkeun ku Swarmify, sacara drastis ngirangan stall-outs ku 8x.
  • Streaming Video Optimisasi Kontinyu - Sapanjang playback, SmartVideo teras-terasan ngawaskeun pangalaman pidéo unggal pangguna masing-masing sareng nyegah kagagalan sateuacanna lumangsung.
  • Encoding Alat - Datang tiasa dioptimalkeun pidéo pikeun alatna pikeun nganteurkeun pangalaman pangsaéna. Bebas hariwang sareng otomatis diénggalan pikeun alat anyar.
  • Bersih, Bébas-Bébas Player - Janten langkung seueur penjualan, sareng ngirangan tingkat mumbul ku ngajaga pengunjung anu pokus kana mérek anjeun. Logo raksasa sareng pidéo anu aya hubunganana dirancang pikeun nyandak konsumén anjeun.
  • WordPress plugin - Henteu kedah diacak-acak sareng skrip sareng embeds, SmartVideo ngagaduhan plugin pikeun ngahudangkeun anjeun sareng jalan kalayan gampang.
  • bedah - Anjeun henteu kedah dihukum pikeun ngaladénan kontén kualitas luhur dina situs anjeun. Éta sababna tagihan SmartVideo henteu dumasar kana bandwidth, ngan ukur pidéo pidéo.

Ieu perbandingan sisi-demi-sisi kecepatan:

YouTube Video Embed

YouTube Video Embed

SmartVideo

SmartVideo ti Smartify

Upami éta henteu cekap, SmartVideo sacara otomatis nyandak pidéo anjeun tina YouTube, dikodekeun, sareng disimpen. Saatos éta, pamuter YouTube lengkep diganti sareng pidéo anjeun disayogikeun dina jaringan pangiriman global kami sareng disayogikeun ngalangkungan téknologi putereun kami anu gancang.

Ngamimitian Ku Swarmify

Panyingkepan: Abdi apiliasi pikeun Swarmify SmartVideo.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.