Gancang: Parobihan Desain Leutik $ 15

Screen Shot 2013 07 08 di 9.53.53 AM

Naha anjeun kantos gaduh proyek anu ngan peryogi sakedik tweaking? Sanaos kami gaduh desainer full-time anu luar biasa, kuring ampir ngarasa salah nanya ka anjeunna pikeun nyaluyukeun grafik atanapi kaluaran file dina format anu sanés kumargi kuring henteu lancar dina Photoshop. Anjeunna master, janten kuring hoyong anjeunna nyéépkeun waktos na mendesain infografis anu luar biasa, whitepaper, panggilan-kanggo-aksi sareng mérek kami. Sadayana anu sanésna, kuring kedah ngagunakeun jasa sapertos Gancangna.

Gancangna

Gancangna ayeuna dina béta katutup pikeun 99design pangguna tapi kuring yakin éta bakal janten jasa anu saé. Pikeun ngagunakeunana, anjeun ngan ukur:

  1. Ngadamel tugas - Unggah file desain sareng bejakeun Gancang naon anu anjeun hoyong robih.
  2. Gancang ngalakukeun tugas - Gancang damel sareng nganteurkeun ka anjeun dina dinten anu sami.
  3. Nyatujuan sareng mayar -Download file, sareng nyatujuan perobihanna. Pakasaban réngsé.

Sababaraha pancén anu Daptar gancang - robahan logo, parobahan kartu bisnis, ngarobah ukuran & motong poto, karya seni vektorisasi, retouching poto, perbaikan Powerpoint, parobihan iklan spanduk, ngarobah ukuran ikon & tweak, salinan éditan, parobahan témplat pamasaran, sareng konversi file.

Sakali deui, saur kuring ieu layanan anu ngagentoskeun desainer anjeun, tapi éta mangrupikeun jasa anu pasti tiasa ngaleungitkeun tugas saderhana nalika aranjeunna damel dina proyek anu leres-leres mayar!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.