Dimana Wesley? Sukses SXSW dina Anggaran Leutik

wheres wesley

jeung SXSW nembé di tukangeun urang, seueur perusahaan anu linggih di rohangan dewan naroskeun ka diri sorangan, Naha kami henteu ngagaduhan daya tarik di SXSW? Seueur anu ogé héran naha seueur artos anu dibéakkeun ngan saukur diséépkeun .. Salaku Mekah pikeun perusahaan téknologi, éta mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun ningkatkeun kasadaran merek, tapi naha seueur perusahaan gagal dina rapat tech masif ieu?

Statistik pikeun SXSW Interactive 2016

  • Peserta Festival Interaktif: 37,660 (ti 82 nagara deungeun)
  • Sidang Festival Interaktif: 1377
  • Panyatur Festival Interaktif: 3,093
  • Média Interaktif dina Kahadiran: 3,493

Upami anjeun teu acan ka SXSW, hayu atuh cet gambar pikeun anjeun. Pikirkeun sadaya pesen spam sareng telepon telemarketing anu anjeun tampi. Ayeuna pasihan masing-masing awak fisik. Maka tempatkeun masing-masing jalma di unggal sudut sareng cakrawala di jero sareng luar Austin Convention Center. Aya seueur pisan panolak produk gampang pikeun hadirin anu bobo pikeun sadayana.

Ieu anu kami lawan:

  • Merek anu didirikeun anu sumping ka SXSW unggal taun, sareng taun ieu mangrupikeun anu munggaran.
  • Perusahaan anu gaduh anggaran anu cekap ageung pikeun nyéépkeun jalan, sareng sakumaha nami kami nunjukkeun, kami murah.
  • Nangtung dina riungan jalma anu nyoba nangtung.

Mawa jalma ka anjeun, tibatan tibalik?

Tim pamasaran kreatif kami ngagaduhan rencana. Sapertos Frank Underwood nyarios, Upami anjeun henteu resep kumaha tabel disetél, balikeun méja. Daripada moro jalma, sareng nyungkeun perhatian, hayu aranjeunna sumping ka kami. Kami henteu hoyong maksa aranjeunna mendakan kami, kami hoyong aranjeunna HAYANG mendakan kami. Éta tempat konsep Dimana Wesley.

  • Rencana; pikeun kuring ganti baju sapertos Waldo (atanapi Wally upami anjeun sanés ti Amérika Serikat)
  • Masihan kupon pikeun saha waé anu ngaku kuring salaku tokohna
  • Upami aranjeunna nyandak gambar kuring sareng nganggo hashtag #NCSXSW, aranjeunna ogé bakal dilebetkeun meunang salah sahiji tina lima Amazon Echos
  • Saminggu sateuacan SXSW kami nyerat tulisan blog anu ngantepkeun sadaya pangguna dina promosi. Ku cara kieu konsumén satia kami terang persis naon anu kedah dilakukeun pikeun hadiah anu dijamin
  • Jalma anu henteu maca tulisan blog masih tiasa ilubiung upami kajantenan kuring, sareng ngagero kuring kaluar

Penting pikeun maca lapangan, sareng henteu ngan ukur maénkeun kaulinan.

Éta hasil éndah. Kami malah ngagaduhan tuah anu adil. Sababaraha dinten sateuacan festival dimimitian, Seth Rogen ngumumkeun proyék barunya: aksi langsung Dimana pilem Waldo. Tim pamasaran aranjeunna kosong di daérah nganggo stiker Waldo Dimana. Asup! Hal anu untung anu sanésna nyaéta kuring kéngingkeun lotre pikeun ningali Présidén Barack Obama. Kuring ditempatkeun di lantai hiji di daérah anu katingali pisan. Duanana hal ieu saéstuna ningkatkeun paparan urang.

Sakali kami terang yén kami gaduh pesen anu saé, kami nguatkeun pesen éta ku Iklan.

Strategi anu dipimilik ku kami ngabantosan langkung seueur. Kami mésér iklan sasar sareng saringan lokasi pikeun daérah Austin dina Facebook sareng Twitter. Kuring pastikeun nyebarkeun panél / sési naon anu kuring badé ngarah pangguna kami tiasa langkung gampang. Ieu ogé ngajantenkeun kuring katingali ku pemirsa anu resep kana téknologi halaman wéb. Kuring ogé ngalih lokasi - LOBA. Ieu ningkatkeun kasempetan batur pikeun ningali kuring. Kuring pastikeun angkat ka sababaraha partai resmi sareng henteu resmi. Sareng terakhir tapi sanésna, kuring nganggo kostum anu sami ... SADAYANA. SALIRA. DINTEN.

Éta super pikaresepeun, tapi pisan nyapekeun. Kuring moal nyarankeun jenis pendekatan pamasaran ieu ka saha waé anu henteu resep diajak ngobrol jalma anu mungkin hésé pikeun operasi dina saré pisan. Tapi, untung pikeun kuring, kuring resep pendak sareng jalma sareng dua murangkalih alit kuring parantos ngalatih kuring dina seni fungsina dina saé pisan. Unsur konci sanésna nyaéta salaku Diréktur Média Sosial di Namecheap, tibatan ngan ukur rupa anu geulis dikontrak ngalangkungan agénsi PR, kuring tiasa nyarios sacara jero ngeunaan perusahaan sareng kumaha urang hoyong nyiptakeun interaksi palanggan anu hébat. Ieu ngamungkinkeun urang ngawangun hubungan anyar sareng nyandak eupan balik anu berharga ngeunaan kumaha jalma ningali kami salaku perusahaan.

Kusabab sadaya alesan di luhur éta mangrupikeun kasuksesan anu henteu dikualifikasi, tapi ningali kana angka éta ogé kasuksesan diitung. Di Twitter nyalira urang ngagaduhan leuwih ti 4.1 juta kesan - sajauh kampanye kami anu paling suksés dugi ka ayeuna. Biaya ngalakukeun promosi ieu sahandapeun $ 5,000.

Henteu goréng pikeun SXSW munggaran urang.

Kami henteu terang kumaha urang bakal ngarobah méja dina taun payun, tapi samentawis éta kami bakal ngawangun kasadaran mérek anu kami peroleh dina SXSW Interactive taun ayeuna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.