Unduh Program ieu Kami Ngawangun Pikeun Ngalereskeun Program Kami?

Klién kami nganggo PCAnywhere pikeun masalah pangrojongna. Kuring ngajalankeun Vista - janten nalika kuring nyobian ngamuat klien kami anu dilisensikeun, kuring gancang patepung sareng pesen anu sauyunan sareng installer kaluar.

Dina nganjang ka situs Symantec, aranjeunna tangtosna ngalereskeun masalah kasaluyuan sareng hiji pamutahiran nepi ka vérsi 12.1. Snag na? Anjeun kedah mayar $ 100 kanggo pamutahiran. Abdi kedah gaduhna, janten kuring mayar éta $ 100. Mayar $ 100 kanggo aplikasi pikeun ngan saukur jalan saatos anjeun mayar lisénsi awal sateuacanna saéstuna cekap ambek.

Ayeuna kuring parantos 12.1 dimuat, kuring ngagaduhan ton masalah. Aplikasi na sigana tiasa dijalankeun upami kuring ningali dina Task Manager, tapi jandéla na teu aya dimana waé. Sareng upami kuring ngajantenkeun jandéla na, éta kosong pisan. Kuring ngamimitian nalungtik masalah dina forum Symantec. Hiji catetan anu kuring mendakan mangrupikeun tulisan anu hébat dina Symantec Authio program.

Naon jenis perusahaan parangkat lunak nyerat program anu ngalereskeun masalah anu mangaruhan program aslina? Kuring nebak Symantec bakal janten perusahaan éta.

Hei Symantec: Upami anjeun terang naon masalahna sareng kumaha ngalereskeunana, nempatkeun perhatosan na asli aplikasi !!!

Saatos masang program Authio, PCAnywhere tetep ngagaduhan masalah. abdi ngarénghap nalika kuring kedah nganggo program Symantec… Kuring parantos lami nyerat ngeunaan aranjeunna.

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Upami anjeun kéngingkeun ieu sacara konsisten, cobian ieu:

    - Jalankeun sessioncontroller.exe - anjeun bakal mendakan ieu dina diréktori install program.
    – antosan sababaraha detik
    - teras klik dua kali sareng peluncuran pcAnywhere (winaw32.exe)

    Layar kosong kusabab pcanywhere waktos kaluar ngantosan sessioncontroller.exe diluncurkeun.

    Ieu geus dibereskeun dina 12.5 - ayeuna di Beta di http://betanew.altiris.com/BetaProducts/PCAnywhere125Enterprise/tabid/148/Default.aspx

    -abhijit

    • 3

      Ok, hébat… iwal ti unggal update .5 (jeung sababaraha apdet .1) mangrupakeun garis produk misah, merlukeun hiji beuli tambahan. Pikeun $ 200 (sanajan ku potongan harga $ 100 "ningkatkeun"), kuring ngarepkeun produk parangkat lunak kuring tiasa dianggo, teu aya masalah. Geuwat. Henteu saatos ngantosan 6 bulan, atanapi bahkan saatos ngantosan 30mb apdet tina sistem LiveUpdate na… Naha éta henteu ngamutahirkeun * sadayana * parangkat lunak Symantec kuring sakaligus, tibatan meryogikeun 7 instansi LiveUpdate anu béda pikeun 7 produk anu misah ti perusahaan anu sami?

      Balik deui ka keluhan aslina kuring… naha kuring kudu mayar tambahan pikeun meunangkeun naon anu kudu, sahenteuna, geus patch dileupaskeun ka pamaké 12.1, nevermind 12.0 (anu teu dianggo dina Vista)?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.