Unduh Program ieu Kami Ngawangun Pikeun Ngalereskeun Program Kami?

Klién kami nganggo PCAnywhere pikeun masalah dukunganna. Kuring ngajalankeun Vista - janten nalika kuring nyobian ngamuat klien kami anu dilisensikeun, kuring gancang patepung sareng pesen anu sauyunan sareng installer kaluar.

Dina nganjang ka situs Symantec, aranjeunna tangtosna ngalereskeun masalah kasaluyuan sareng hiji pamutahiran nepi ka vérsi 12.1. Snag na? Anjeun kedah mayar $ 100 kanggo pamutahiran. Abdi kedah gaduhna, janten kuring mayar éta $ 100. Mayar $ 100 kanggo aplikasi pikeun ngan saukur jalan saatos anjeun mayar lisénsi awal sateuacanna saéstuna cekap ambek.

Ayeuna kuring parantos 12.1 dimuat, kuring ngagaduhan ton masalah. Aplikasi na sigana tiasa dijalankeun upami kuring ningali dina Task Manager, tapi jandéla na teu aya dimana waé. Sareng upami kuring ngajantenkeun jandéla na, éta kosong pisan. Kuring ngamimitian nalungtik masalah dina forum Symantec. Hiji catetan anu kuring mendakan mangrupikeun tulisan anu hébat dina Symantec Authio program.

Naon jenis perusahaan parangkat lunak nyerat program anu ngalereskeun masalah anu mangaruhan program aslina? Kuring nebak Symantec bakal janten perusahaan éta.

Hei Symantec: Upami anjeun terang naon masalahna sareng kumaha ngalereskeunana, nempatkeun perhatosan na asli aplikasi !!!

Saatos masang program Authio, PCAnywhere tetep ngagaduhan masalah. abdi ngarénghap nalika kuring kedah nganggo program Symantec… Kuring parantos lami nyerat ngeunaan aranjeunna.

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Upami anjeun kéngingkeun ieu sacara konsistén, cobian ieu di handap:

    - Luncurkeun sessioncontroller.exe - anjeun bakal mendakan ieu dina diréktori masang program.
    - antosan sababaraha detik
    - teras pencét dua kali sareng ngaluncurkeun pcAnywhere (winaw32.exe)

    Layar kosong disababkeun ku pcany dimana waktuna ngantosan sessioncontroller.exe diluncurkeun.

    Ieu parantos dibereskeun dina 12.5 - ayeuna di Béta at http://betanew.altiris.com/BetaProducts/PCAnywhere125Enterprise/tabid/148/Default.aspx

    -abhijit

    • 3

      Ok, saé ... kecuali unggal pembaruan .5 (sareng sababaraha pembaruan .1) mangrupikeun lini produk anu kapisah, anu peryogi pameseran tambihan. Pikeun $ 200 (bahkan sareng $ 100 "ningkatkeun" potongan harga), kuring ngarepkeun produk parangkat lunak kuring tiasa dianggo, kaluar tina kotak, kalayan henteu aya masalah. Geuwat. Henteu saatos ngantosan 6 sasih, atanapi bahkan saatos ngantosan 30mb pembaruan tina sistem LiveUpdate ... anu, cukup pikaresepeun, ngan ukur ningali bagian tina parangkat lunak anu dipasang. Naha éta henteu ngamutahirkeun * sadayana * parangkat lunak Symantec kuring sakaligus, tibatan meryogikeun 7 conto LiveUpdate anu sanés pikeun 7 produk anu misah ti perusahaan anu sami?

      Balik deui kana kekecapan asli kuring ... naha kuring kedah mayar tambahan kanggo kéngingkeun naon anu kedahna, sahenteuna, parantos janten tambalan anu dileupaskeun pikeun pangguna 12.1, nevermind 12.0 (anu henteu dianggo dina Vista)?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.